• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش کسب درآمد روزانه 140 تومان از اينترنت (100% تضمینی)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ooyahoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بسته آموزشي کسب درآمد روزانه 140 تومان از اينترنت
شامل آموزش 10 روش نوين و تست شده
در صورت نرسيدن درآمد به 140 تومان در روز اول ما مبلغ پرداختي شما را باز خواهيم گرداند
شما عزيزان مي توانيد بعد از خرید بسته آموزشی تنها به قیمت 5000 تومان بلافاصله بسته را دانلود نمایید
برای پرداخت مسیج بدید تا لینک پرداخت آنلاین به شما داده شود
برای 5 تومن هیچوقت اعتبار خودم و خراب نمی کنم دوستان ! این روش 100& تضمینی هست و اگر نشد مبلغ برگشت داده می شود
internet.gif

ooyahoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین دوست عزیز این روش ما به صورت فارسی هست و کاملا قانونی هم هست
در آموزش ها که پیش از 20 روش تضمینی هست گرفتن پول هم توضیح داده بیشتر به صورت این هست شما در سایتی ثبن نام می کنید و با وارد کردن شماره کارت و شماره حساب هر روز با شما تسویه انحام میدن !

MOh3enR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
موندم کی واقعا میاد این بسته رو میخره؟؟؟!!!!!

ooyahoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا الان پیش از 500 نفر خریداری کردند و پست ثابت سایت های موزیک تبلیغات داده شده :)
موفق باشید ...

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
سلام

دوست عزیز شرمنده پست میدم اما یه چیزیرو تو این چند سال وبمستری یاد گرفتم و اینجا لازم دونستم بگم تا وبمسترای تازه وارد وقتشون هدر نره :

اگر روشی واقعن بازده داشته باشه و بشه ازش درآمد کسب کرد ، هیچ کس اون رو با کسِ دیگری به اشتراک نمیزاره :)

روش های شما اگر واقعن تضمینی بودن خودتون استفاده میکردید و به افراد دیگه نمیدادید

باز هم شرمنده

موفق باشید

ooyahoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من جای شما بودم خرید می کردم تا ببینم واقعا میشه یا خیر . جواب سوال شما هم دادم اگر جواب نداد این روش ها مبلغ 5 تومن شما برگشت داده می شود :)
برای 5 تومن اعتبار خودم و هیچ وقت خراب نمی کنم دوست عزیز
موفق باشید ...

ooyahoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن امضاء خودتون هم که کسب در آمد اینترنتی هست ! اگر روشی واقعن بازده داشته باشه و بشه ازش درآمد کسب کرد ، هیچ کس اون رو با کسِ دیگری به اشتراک نمیزاره :)
روش های شما اگر واقعن تضمینی بودن خودتون استفاده میکردید و به افراد دیگه نمیدادید

باز هم شرمنده

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
در ضمن امضاء خودتون هم که کسب در آمد اینترنتی هست ! اگر روشی واقعن بازده داشته باشه و بشه ازش درآمد کسب کرد ، هیچ کس اون رو با کسِ دیگری به اشتراک نمیزاره :)

باز هم شرمنده
بنده تمام راه هایی که میگید رو 12 سال پیش میرفتم و الان به این نتیجه رسیدم که چیزی به غیر از هدر رفتن نبوده

در ضمن در مورد امضا که دیگه برای کسی پنهون نیست چون درآمد میلیونی از سیستم های تحت وب برای کسی پنهون نیست

+ اینکه میتونید بگردید و استفاده بنده رو هم ببینید

کار من با شما خیلی فرق داره بنده همه چیز رو واضح گذاشتم و درآمدش هم معلومه و تنها شرطش اینه که هرکسی به اندازه تلاش خودش میتونه کسب درآمد کنه با سیستم های من

از حرف های شمکا یاد بسته های تقلبی cn3 افتادم که میگفتن 100% درامد داره و با فروش سی دی ها به مردم میگفتن شما هم برید مثل ما بفروشید !

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
بسته آموزشي کسب درآمد روزانه 140 تومان از اينترنت
شامل آموزش 10 روش نوين و تست شده
در صورت نرسيدن درآمد به 140 تومان در روز اول ما مبلغ پرداختي شما را باز خواهيم گرداند
شما عزيزان مي توانيد بعد از خرید بسته آموزشی تنها به قیمت 5000 تومان بلافاصله بسته را دانلود نمایید
برای پرداخت مسیج بدید تا لینک پرداخت آنلاین به شما داده شود
برای 5 تومن هیچوقت اعتبار خودم و خراب نمی کنم دوستان ! این روش 100& تضمینی هست و اگر نشد مبلغ برگشت داده می شود
internet.gif
دوست عزیز توی تکستون میگین روزی 140 هزار تومن بعد توی عکس نوشته 14 هزار تومن ما کدوم رو باور کنیم؟

ooyahoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنده تمام راه هایی که میگید رو 12 سال پیش میرفتم و الان به این نتیجه رسیدم که چیزی به غیر از هدر رفتن نبوده

در ضمن در مورد امضا که دیگه برای کسی پنهون نیست چون درآمد میلیونی از سیستم های تحت وب برای کسی پنهون نیست

+ اینکه میتونید بگردید و استفاده بنده رو هم ببینید

کار من با شما خیلی فرق داره بنده همه چیز رو واضح گذاشتم و درآمدش هم معلومه و تنها شرطش اینه که هرکسی به اندازه تلاش خودش میتونه کسب درآمد کنه با سیستم های من

از حرف های شمکا یاد بسته های تقلبی cn3 افتادم که میگفتن 100% درامد داره و با فروش سی دی ها به مردم میگفتن شما هم برید مثل ما بفروشید !
دوست عزیز آموزش های ما هم درآمد تحت وب هست :) سرِ 5 تومن باید به 500 نفر توضیح داد ! درحال حاضر در سایت تهران موزیک پست ثابت گذاشتم ! قصد خرید داشتید فقط مسیج بدید

ooyahoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز توی تکستون میگین روزی 140 هزار تومن بعد توی عکس نوشته 14 هزار تومن ما کدوم رو باور کنیم؟
دوست عزیز شما تو عکس و باور کنید ، 14 تومن ، پیش از 20 روش هست شما می تونید 14 تومن درآمد داشته باشید می تونید هم ، 140 تومن ، 1.400 در آمد داشته باشید بستگی به شما داره ولی حداقل 14 تومن هست ما تو عکس حداقل گفتیم که همه موفق به کسب 14 تومن این درآمد یشوند

Demc2013

Registered User
لایک‌ها
15
روزی 140 تومن برابر فروش روزی 28 عدد از این آموزش هاست به نظرم برو دنبال اون یکی

saman148

Registered User
لایک‌ها
39
من جای شما بودم خرید می کردم تا ببینم واقعا میشه یا خیر . جواب سوال شما هم دادم اگر جواب نداد این روش ها مبلغ 5 تومن شما برگشت داده می شود :)
برای 5 تومن اعتبار خودم و هیچ وقت خراب نمی کنم دوست عزیز
موفق باشید ...
عزیزم شما که تازه 2 ماهه عضو شدی با عرض معذرت اصلا اعتباری نداری که بخوای خرابش کنی

djdaramad

Registered User
لایک‌ها
71
حالا یکی از عزیزانی که از شما خریده بیاد اینجا یه صحبتی کنه و اثبات کنه حرفهای شما را !!! از این انجمن کسی خریده ؟

امیدورام قصد شما خیر باشه

احتمالات بنده اینه که
مثلا بریم تو یه سایت همکاری در فروش یه محصول انتخاب کنیم بزاریم تو سایتمون برای سایتمون تبلیغ کنیم و محصول را بفروشیم

و همین طور که برای سایتمون تبلیغ میکنیم وقتی امارش بالا رفت یه پا اپ هم بزاریم یه کسب درامدی هم اینجوری کنیم

بعدش که یه کم بالاتر رفت بازدید جایگاه تبلیغات را بفروشیم

و.... از این نوع ایده ها

اگه از این نوع ایده ها نیست مشتاقم بدونم چیه

و امیدوارم سایتهای کلیکی یا اتوسورف تو بسته شما نباشه

blake

Registered User
لایک‌ها
531
خیلی جالبه
فروشنده عزیز اگر واقعا بسته شما روزی حداقل 14 هزار تومن سود دهی داره شما
برو روزی 14 تومن در بیار و الکی نیا اینجا برای 5 تومن جواب پس بده
اون 14 تومن که بهتر از 5 تومن هست
تازه اگر 20 روش رو هم انجام بدی 280 تومن گیرت میاد
یه سوالی هم که برای بنده پیش اومده اینکه شما اعتبارت کجاست که میگی برا 5 تومن اعتبارم رو خراب نمیکنم؟
بدرود

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
حالا یکی از عزیزانی که از شما خریده بیاد اینجا یه صحبتی کنه و اثبات کنه حرفهای شما را !!! از این انجمن کسی خریده ؟

امیدورام قصد شما خیر باشه

احتمالات بنده اینه که
مثلا بریم تو یه سایت همکاری در فروش یه محصول انتخاب کنیم بزاریم تو سایتمون برای سایتمون تبلیغ کنیم و محصول را بفروشیم

و همین طور که برای سایتمون تبلیغ میکنیم وقتی امارش بالا رفت یه پا اپ هم بزاریم یه کسب درامدی هم اینجوری کنیم

بعدش که یه کم بالاتر رفت بازدید جایگاه تبلیغات را بفروشیم

و.... از این نوع ایده ها

اگه از این نوع ایده ها نیست مشتاقم بدونم چیه

و امیدوارم سایتهای کلیکی یا اتوسورف تو بسته شما نباشه

قطعا نمی تونه راهی از فضا ایشون ارائه داده باشه
مگه شما ندیدید به عنوان مثال بسته سی ان سه رو که تو تبلیغ گفته بود جدید و غیر قابل باور ؟
ولی چی شد ؟ همه ناراضی بودن ازش
این دوستمون هم اگه راه کاراش جدیده که طبیعتا با بیان عنوانش کسی نباید بتونه اونا رو انجام بده و قطعا راهنمایی ایشون لازمه . پس نباید ترسی از بیان تیتر وار موضوعاتش داشته باشه ولی اگه عناوین رو نگفت به نفعتونه که اصلا تایپیک رو ادامه ندید و بی خیالش شید .

ooyahoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدار و شکر قیمت 500 تومن نیست 5 تومن زدیم درصورت نارضایتی هم گفتیم برگشت میدیم باز هم این همه اسپم ! من میدونستم همچین سوالاتی میکنید که نوشتم در صورت نارضایتی مبلغ برگشت داده می شود !
دوستان که قصد خرید ندارند لطفا اسپم هم نکنید ، دوستانی هم که قصد خرید دارند از طریق مسیج با من در ارتباط باشند و نظر خود را پس از خرید اینجا بگن اگر دوست داشتند
با تشکر از همگی شما ;)

nasreen

Registered User
لایک‌ها
23
اقا حسارت نباشه ها اما یه پیشنهاد شما بیا این بسته رو به یکی از قدیمیایه اینجا بده هرکی عشقت میکشه بزا بره روش کار کنه اوکی بود همون هفته اول بیاد اعلام کنه تا ملت هه بیان بخرن .
------------------------------
یادش بخیر یه زمانی دورو بره سالهای 2004 و 2005 چقد دنباله کلیک بودیم :D بگذریم ............................

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
خدار و شکر قیمت 500 تومن نیست 5 تومن زدیم درصورت نارضایتی هم گفتیم برگشت میدیم باز هم این همه اسپم ! من میدونستم همچین سوالاتی میکنید که نوشتم در صورت نارضایتی مبلغ برگشت داده می شود !
دوستان که قصد خرید ندارند لطفا اسپم هم نکنید ، دوستانی هم که قصد خرید دارند از طریق مسیج با من در ارتباط باشند و نظر خود را پس از خرید اینجا بگن اگر دوست داشتند
با تشکر از همگی شما ;)

به اینا اسپم نمی گن
میگن قرار دادن تجربه در اختیار دیگران

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا