• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش کسب درآمد 10 ملیون تومان در ماه به صورت تضمینی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

gmail

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام.
من چند روز پیش این سایت گروه طراحان وب سینا رو یافتم که محصولی عرضه کرده بود تحت نام "آموزش کسب درآمد 10 ملیون تومان در ماه به صورت تضمینی" حال من دلم نیومد که آن رو در اینجا معرفی نکنم. قابل توجه دوستانی که از سایت های پرداخت به ازای کلیک و سورف و هایپ و سایت های ایرانی چیزی گیرشون نیومده.
من این محصول رو تهیه کردم و حال مشغول تماشا و یادگیری آن هستم و تازه باور کردم که از اینترنت هم میشه پول درآورد.
آدرس سایت گروه طراحان وب سینا:
---

Last edited by a moderator:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
حتی اگرم راست باشه..

آموزش کسب درآمد از سایت ادسنس

ایرانیا صد تا مشکل جور واجور با ادسنس دارن.. کی اینارو حل میکنه؟

Decent

Registered User
لایک‌ها
1
حتی اگرم راست باشه..

ایرانیا صد تا مشکل جور واجور با ادسنس دارن.. کی اینارو حل میکنه؟

احتمالا مشکل پولیشو خودشون حل می کنن ولی نکتش اینجاست که گوگل اصلا با سایت های فارسی کار نمیکنه .باید دید برای این مشکل چه فکری کردن .

DomainX

Registered User
لایک‌ها
7
به فرض اینکه کار هم کنه ( که بعضی‌ها میزارن) درآمد آنچنانی نصیبتون نمیشه چون اصلا تبلیغ‌دهنده‌ی ایرانی هزینه بالایی بابت تبلیغات نمی‌ده که هنوز بخواد آنچنان چیزی به نمایش‌دهندشم برسه و گوگل هم یه درصدی برداره.

Decent

Registered User
لایک‌ها
1
به فرض اینکه کار هم کنه ( که بعضی‌ها میزارن) درآمد آنچنانی نصیبتون نمیشه چون اصلا تبلیغ‌دهنده‌ی ایرانی هزینه بالایی بابت تبلیغات نمی‌ده که هنوز بخواد آنچنان چیزی به نمایش‌دهندشم برسه و گوگل هم یه درصدی برداره.

بابا گوگل ، chrome که browser رایگانش هست رو به ایرانیا نمیده.ول کنید این کسب درآمد از تبلیفات گوگل رو.
This product is not available in your country

Thanks for your interest, but the product that you're trying to download is not available in your country​
.

gmail

Registered User
لایک‌ها
0

خوب دوست عزیز تو سایتشون گفتند که 149 هزار مقاله رایگان تو سیدی قرار داره که من نگاه کردم دیدم تمام مقالات انگلیسی هستند و در دسته بندی ها مخصوص.

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
خوب دوست عزیز تو سایتشون گفتند که 149 هزار مقاله رایگان تو سیدی قرار داره که من نگاه کردم دیدم تمام مقالات انگلیسی هستند و در دسته بندی ها مخصوص.
همش توی تورنت موجوده اگه میخواین پول بدین به ناشرش بدین نه یک شرکت دزد copyright

gmail

Registered User
لایک‌ها
0
همش توی تورنت موجوده اگه میخواین پول بدین به ناشرش بدین نه یک شرکت دزد copyright
آقای عزیز اونها هم که این مقالات رو نمی فروشند و ادعا هم ندارند مال خودشانه. کی میاد 149 هزار مقاله انگلیسی برای چشمهای قشنگ شما بنویسه با 7-8 هزار تومان.

gmail

Registered User
لایک‌ها
0
قابل توجه مدیران هاستی که می خواند پکیج رو برای هاست هاشون سفارش بدن و اون رو به صورت رایگان به مشتریانشان بدن من عضو گروه طراحان وب سینا نیستم و جهت خرید PM ندید.

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
بعدش میگی مال خودت نیست ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا