• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش کسب در آمد bitcoin با بازی کردن

matrixhassan

Registered User
لایک‌ها
9
اگر قبلا وارد دنیای Bitcoin شده باشید حتما می دانید راه های زیادی برای بدست آوردن bitcoin وجود دارد.

راه های قدیمی تر که امروزه کمتر مورد استفاده قرار میگیرد استفاده از سخت افزار کامپیوتر جهت استخراج bitcoin است. این روش ها مستلزم هزینه اولیه زیاد هستند و معمولا استخراج bitcoin بسیار کند هستند.

روش های جدید تر استفاده از خدمات شرکت های جدید جهت استخراج bitcoin است. امروزه شرکت های مختلف با ارایه روش های مختلف کاربران را به استخراج bitcoin تشویق میکنند.

برای مثال انواع سایت های مختلف سرمایه گذاری بر اساس bitcoin راه اندازی شده اند که به سرمایه bitcoin شما سود پرداخت میکنند.

اما خدمات جدیدی که امروزه با استقبال زیادی از طرف کاربران مواجه شده، بازی های شانسی و یا به عبارت دیگر بازی شرط بندی می باشد. دلیل استقبال از این نوع بازی ها راحتی کسب درآمد و همچنین میزان زیاد درآمد آن می باشد.

سایتی که می خواهیم معرفی کنیم نیز جزو گروه بازی های شرط بندی می باشد. این بازی مزیت های بسیار زیادی دارد که می توان به موارد زیر اشاره کرد:

- احتمال برد بسیار زیاد کاربر

- احتمال داشتن درآمد نا محدود

- تسویه حساب آنی (هر موقع در خواست برداشت کنید، بعد از چند ثانیه bitcoin در کیف پول شما خواهد بود)

- بدون محدودیت برداشت

- امکان بازی تک نفره (شرط بندی با خود سایت)

- امکان بازی چند نفره (شرط بندی با دوست خود و یا هر کس دیگه از سراسر دنیا)

بازیی که در این سایت معرفی می شود بسیار ساده است و یادگیری آن چند دقیقه بیشتر طول نمی کشد اما داشتن سود دائمی در این بازی نیاز به یادگیری روش ها و استراتژی های مختلف دارد که بعدا مورد بحث قرار خواهد گرفت.

بازی تک نفره

اساس کلی بازی تک نفره شرط بندی در یک بازی با 25 کاشی می باشد. در زیر برخی از این کاشی ها بمبی وجود دارد که اگر روی آن کلیک کنید کل مبلغ شرط بندی شما از دست خواهد رفت، اما اگر زیر کاشی انتخابی شما بمبی نباشد با توجه به الگوریتم بازی مقداری سکه بدست خواهید آورد.

شما می توانید انتخاب کنید که چه تعداد بمب در زیر این کاشی ها باشد. برای مثال اگر تعداد بمب ها را 3 انتخاب کنید، از 25 کاشی موجود 3 تای آنها بمب خواهد بود.

شما می توانید تعداد بمب ها را از بین اعداد 1،3،5 و 24 انتخاب کنید. توجه کنید که هر چه تعداد بمب ها بیشتر شود احتمال برد شما پایین خواهد آمد اما در مقابل تعداد سکه هایی که دریافت میکنید زیاد خواهد بود.

برای مثال اگر 10 هزار سکه روی یک بازی با 2۴ بمب شرط بندی کنید و حدس درستی داشته باشید و روی یک کاشی که زیر آن بمب وجود ندارد کلیک کنید تقریبا 230 هزار سکه خواهد گرفت، یعنی 23 برابر!! البته احتمال حدس درست در این حالت کم است و این یعنی شرط بندی!!

توصیه میشود که با تعداد بمب های کم بازی را انجام بدین (مثلا ۳ یا 1 بمب)

در این ویدیو می توانید آموزش کوتاهی در مورد بازی تک نفره مشاهده کنید.

....

بازی چند نفره

در بازی چند نفره نیز همانند بازی تک نفره با یک زمین بازی با 25 کاشی روبرو خواهیم بود. اما در این بازی بر خلاف بازی تک نفره دیگر خبری از بمب نیست. در این بازی باید به دنبال یک ستاره در زمین بازی باشیم و هرکس که بتواند این ستاره را پیدا کند برنده بازی خواهد بود.

در بازی چند نفره یک نفر بازی را ایجاد میکند و یک نفر دیگر وارد بازی شده و به نوبت یک کاشی از 25 کاشی را حدس می زنند. کسی که کاشی درست را حدس بزند (کاشی که زیر آن ستاره است) برنده بازی خواهد بود.

بازی چند نفره 2 نوع دارد.

- بازی دو نفره با شرط بندی روی بازی (bet on game)

- بازی دو نفره با شرط بندی روی کاشی (bet on tile)

در بازیbet on game یک نفر مقدار شرط بندی را تعیین و پرداخت میکند و یک بازی ایجاد میکند و منتظر می ماند که یک نفر دیگر وارد بازی شده و با او شرط بندی کند. حال نفر دوم که قصد ورود به این بازی را داشته باشد باید این مبلغ را پرداخت کند و وارد بازی شود. مبلغ هایی که توسط هر یک از بازی کننده ها پرداخت شود در بانک بازی قرار داده میشود و برنده بازی (کسی که ستاره را پیدا کرده باشد)، 95 درصد سکه های بانک را برنده خواهد شد (5 درصد هم سهم سایت است).

در این ویدیو می توانید آموزش کوتاهی در مورد بازی bet on game مشاهده کنید.

....

در بازی bet on tile نیز همانند بازی bet on game یک نفر مقدار شرط بندی را تعیین و پرداخت میکند و یک بازی ایجاد میکند و منتظر می ماند که یک نفر دیگر وارد بازی شده و با او شرط بندی کند. حال نفر دوم که قصد ورود به این بازی را داشته باشد باید این مبلغ را پرداخت کند و وارد بازی شود. تفاوت اصلی این نوع بازی این است که بازی کننده ها هر بار که می خواهند یک کاشی انتخاب کنند باید این مبلغ شرط بندی را مجددا پرداخت کنند. به عبارت دیگر انتخاب کاشی رایگان نخواهد بود!

مبلغ هایی که توسط هر یک از بازی کننده ها پرداخت شود (چه مبلغی که در ابتدا پرداخت کرده اند و چه آنهایی که حین بازی پرداخت میکنند) در بانک بازی قرار داده میشود و برنده بازی (کسی که ستاره را پیدا کرده باشد)، 95 درصد سکه های بانک را برنده خواهد شد (5 درصد هم سهم سایت است).

در این ویدیو می توانید آموزش کوتاهی در مورد بازی bet on tile مشاهده کنید.

...

چگونه متوجه شویم که سایت کلاه برداری نمیکند؟

معمولا اولین سوالی که در این بین مطرح می شود این است که از کجا متوجه شویم که سایت در حین بازی کلاه برداری نمیکند و جای بمب ها را بر اساس کلیک ما تعیین و یا تغییر نمی دهد. خوشبختانه خود سایت برای این منظور نیز اعتماد سازی کرده است. به این صورت که وقتی یک بازی می سازید یک Hash مخصوص بازی ساخته میشود که با عبارت secret hash شناخته میشود. این Hash دارای 64 کاراکتر است. برای نمونه این عبارت یک secret hash می باشد:

.....

همانطور که اشاره شد این hash از ابتدای بازی به شما نشان داده می شود. اما چگونه می توان از آن برای تایید صداقت استفاده کرد. آن طور که سایت اعلام کرده این hash با استفاده از الگوریتم Sha-256 ساخته شده است، به این صورت که در شروع بازی عبارتی با نام secret که ساخته شده از محل بمب ها همراه با یک عبارت تصادفی است با استفاده از الگوریتم Sha-256 به صورت Hash در می آید. وقتی که بازی تمام شد این عبارت secret به کاربر نشان داده شده و کاربر می تواند با چک کردن secret و secret hash (در هر جایی که ترجیح میدهد، کافی است hash مربوط به secret را بدست بیاورد) مطمئن شود که بعد از ایجاد بازی هیچ تغییری در محل بمب ها داده نشده است.

استراتژی جهت کسب درآمد

به منظور داشتن درآمد ثابت و دائمی باید میزان ریسک در بازی به حداقل رسانده شود. البته همانطور که می دانید در شرط بندی احتمال باخت صفر درصد وجود ندارد و فقط می توان با اتخاذ استراتژی های مختلف احتمال باخت را نزدیک صفر کرد.

استراتژی های مختلفی برای این بازی وجود دارد که برخی از آنها پیچیده و برخی دیگر بسیار ساده هستند. استراتژی که پیشنهاد میشود با آن کار کنید در عین ساده بودن می تواند بسیار کار آمد باشد.

ویدیو این استراتژی را می توانید در اینجا مشاهده کنید.

در آینده چندین استراتژی دیگر هم معرفی خواهد شد.

برای ثبت به لینک مراجعه کنید : https://goo.gl/CbvV21

آموزش درآمد از سایت : http://www.aparat.com/v/mYg94

http://www.aparat.com/v/mYg94

Last edited:

hiweb2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز . من هر كاري ميكنم دپوزيت نميتونم بكنم . و ميگه مشكل در سرور وجود داره . لطفا راهنمايي كنيد

rghworkshop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوست عزیز مقدار اولیه coin رو ازکجا تهیه کنیم؟
ما تازه شروع کنیم که حسابمون صفره

matrixhassan

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوست عزيز . من هر كاري ميكنم دپوزيت نميتونم بكنم . و ميگه مشكل در سرور وجود داره . لطفا راهنمايي كنيد

سلام
یه چند روزی سرور بیت کوین API شو عوض کرده فعلا عملیات انتقال کوین انجام نمیشه به محض درست شدن اطلاع میدم خدمتتون .

دوست عزیز مقدار اولیه coin رو ازکجا تهیه کنیم؟
ما تازه شروع کنیم که حسابمون صفره

باید از ولت خودتون دیپوزیت کنید
میتونید از ایمیل زیر تهیه کنید
[email protected]

rghworkshop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام
یه چند روزی سرور بیت کوین API شو عوض کرده فعلا عملیات انتقال کوین انجام نمیشه به محض درست شدن اطلاع میدم خدمتتون .

باید از ولت خودتون دیپوزیت کنید
میتونید از ایمیل زیر تهیه کنید
[email protected]
دوست عزیز چند تا سوال داشتم
1-توی اون ویدیو واقعا راست میگه که با اون روشش 1 بیت کوین تو سه روز در میاره؟
2-احتمال میدی کی سایته درست بشه؟
مرسی

matrixhassan

Registered User
لایک‌ها
9
اگه اصولش طبق اون ویدیو برین تقریبا میشه درآورد ولی یه ذره شانسم دخیله سایت فعلا از طرف درگاه بیت کوین دچار مشکل شده به محض درست شدن اطلاع میدم خدمت دوستان

rghworkshop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان مشکل بیت کوین حل شده میتونید بازی کنید.
دوست عزیز نمیدونی سایت کی افتتاح شده.و تا چقد دیگه دوام میاره؟
ممکنه یکی دو ماهه دیگه تعطیل کنه؟من راحت روزی 300هزارتومنو دارم در میارم.حیفه همچین سایتی از دستمون بره

mgt234

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
اون مقدار اولیه کوین رو از کجا باید بیاریم؟؟
یه ادرس ایمیل دادین، اون چیه؟ ایمیل بدیم بهش؟؟ چی بگیم؟ :d
اگه ممکنه یه راهی بگید که اول کار یه مقدار داشته باشیم واسه شروع...

mgt234

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ممکنه یکی دو ماهه دیگه تعطیل کنه؟من راحت روزی 300هزارتومنو دارم در میارم.حیفه همچین سایتی از دستمون بره
واریزی داره واقعا؟ از این سرکاریا نباشه!

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
روزی 300 تومن؟ روش خاصی داره؟
من امتحان کردم، اما نتونستم این همه دربیارم! از این روش ویدیو استفاده کردین؟

matrixhassan

Registered User
لایک‌ها
9

منم دقیق نمیدونم ولی فعلا هست و چون پرداختش فوری هست زیاد جای نگرانی توش نیست چون هر وقت که خواستین میتونید درخواست واریز بکنید

سلام
اون مقدار اولیه کوین رو از کجا باید بیاریم؟؟
یه ادرس ایمیل دادین، اون چیه؟ ایمیل بدیم بهش؟؟ چی بگیم؟ :d
اگه ممکنه یه راهی بگید که اول کار یه مقدار داشته باشیم واسه شروع...

برای بیت کوین یا با اون ایمیل تماس بگیرید یا تو همین پرشین تولز خیلی ها هستن که بیت کوین میفروشن میتونید از اونا تهیه کنید

واریزی داره واقعا؟ از این سرکاریا نباشه!

نه عزیز واریزی داره خودشم فوری هست

da5z_payment.png

l4ij_payment_proof.png

hiweb2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز . من اين ترفندو استفاده كردم 80000 هزار تومنم از بين رفت . اين كجاش كسب درامده؟

matrixhassan

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوست عزيز . من اين ترفندو استفاده كردم 80000 هزار تومنم از بين رفت . اين كجاش كسب درامده؟

دوست عزیز این بازی کاملا شانسی هست اگه طبق این ویدیو بازی کنید لااقل درصد کمی رو هنگام باخت از دست میدین حالا نمیدونم 80000 رو چطوری باختین ولی تو این روش درصد باخت خیلی کمه ولی وجود داره.

این بازی یه قسمت multiil هم داره که به نظر من اونم خوبه لااقل 50 درصد احتمال برد هست

mgt234

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ما که هرچی زدیم همون انتخاب اولمون بمب بود!
از همون روش ویدیو هم استفاده کردم
هرجا بحث شانس باشه ما باید بکشیم کنار ^_^

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
هرچی شما ببازید یه درصدی به جیب استارتر میره

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
هرچی شما ببازید یه درصدی به جیب استارتر میره