• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش گام به گام بهینه سازی سایت seo

reza21biologist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام
این روزها چیزی که به یک دغدغه برای کاربران تبدیل شده مسئله مهمی به عنوان بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجو است من از امروز می خوام به صورت قدم به قدم به آموزش سئو بپردازم دوستان عزیز لطفا در بین آموزش ها سوال نپرسید تا کاربرای دیگه سر درگم نشن با تشکر از همه دوستان عزیز امیدوارم این سری از آموزش ها بدردتون بخوره البته اگه خواستید می تونم توی بهینه سازی سایت کمکتون کنم البته نه بصورت تجاری بلکه رفاقتی چون قصد جذب مشتری ندارم و فقط هدفم آموزش هست با تشکر

reza21biologist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
[FONT=&amp]سلام[/FONT]

[FONT=&amp]جلسه 0.5
امیدوارم که بتونم با این دوره آموزسی به دوستان عزیز کمک کنم
من[/FONT][FONT=&amp]دبیرستان یک استادی داشتم که می گفت هر زمان جلوی ضرر رو بگیری منفعته با خودتون می گین این چه ربطی به سئو داره ربطش اینجاست که بجای اینکه بشینید وحسرت پیشرفت دیگران رو بخورید بهتره دست بکار بشید مطمئن باشین در ماه های آینده سایتتون در صفحه اول گوگل به نمایش در خواهد آمد.[/FONT]

[FONT=&amp]حالا میرسیم به مبحث شیرین بهینه سازی وب سایت[/FONT]

[FONT=&amp]اگه کمی در ایترنت جستجو کنید سایت های زیادی رو در رابطه با آموزش سئو پیدا می کنید که هر کدومشون متد خاص خودش را داره من هم سعی می کنم با یک روش ساده به آموزش سئو بپردازم .[/FONT]

[FONT=&amp]قبل از اینکه بخواهیم راجع به بهینه سازی کدها صحبت کنیم چند پله به عقب بر می گردیم و یک سری توضیحات در رابطه با این که سئو چیست و به چه کار می آید می پردازیم :[/FONT]

[FONT=&amp]سئو از زبان صاحب نظران در این عرصه :[/FONT]

[FONT=&amp]SEO [/FONT][FONT=&amp]چیست؟ معنای لغوی[/FONT][FONT=&amp] SEO [/FONT][FONT=&amp]که مخفف[/FONT][FONT=&amp] Search Engine Optimization [/FONT][FONT=&amp]است، بهینه سازی موتور جستجو می باشد. یعنی تولید کردن صفحات وبی که برای موتورهای جستجو جالب و فریبنده هستند[/FONT][FONT=&amp].[/FONT]
[FONT=&amp]زمانی که شما در یک موتور جستجو به دنبال یک موضوع خاص می گردید حتما متوجه این موضوع شده اید که برخی از وب سایتها دارای رتبه های بالاتری می باشند و در صفحات اولیه نمایش داده می شوند و این یعنی تولید کردن صفحات وبی که برای موتورهای جستجو جالب و فریبنده هستند. بهینه سازی صفحات وب این است که شما در نتایج یک موتور جستجوی بزرگ بیشترین امتیاز را داشته باشید.[/FONT]
[FONT=&amp]سئو[/FONT][FONT=&amp] (SEO = Search Engine Optimize) [/FONT][FONT=&amp]به مجموعه تکنیک هایی گفته می شود که سایت شما را بر اساس موتورهای جستجو طراحی و بهینه سازی می کند[/FONT][FONT=&amp].[/FONT]
[FONT=&amp]بهبود فاکتورهای داخلی و خارجی یک وب سایت به منظور افزایش ترافیک از طریق موتورهای جستجوگر را سئو ([/FONT][FONT=&amp]SEO[/FONT][FONT=&amp]) می گویند.[/FONT]
[FONT=&amp]اینم از تعاریف سئو و اینکه چرا ما به سئو نیاز داریم خوب حالا میریم سر اولین مبحث آموزشی [/FONT]
[FONT=&amp]تا حالا شده وقتی دنبال یک موضوع می گردید چیزی که پیدا می کنید همان مطلبی هست که در جستجوهای قبلی پیدا کرده بودید ....!!!!![/FONT]
[FONT=&amp]موتور های جستجو هم مثل شما هستند و دقیقا به مطالب تکراری هیچ اهمیتی نمی دن و اون لینکا را بهشون ارزش کمتری می دن و بعد از یک مدتی هم کاملا حذفش می کنند.[/FONT]
[FONT=&amp]پس اگه مطالب سایتتون کار خودتون باشه و از جای کپی نکرده باشید یک قدم از کاربرای دیگه جلو ترین و امکان اینکه از امتیاز بیشتری برخوردار شوید بیشتر هست.[/FONT]
[FONT=&amp]این نکته را هیچ وقت یادتون نره موتورهای جوستجوگر خیلی باهوش طراحی شده اند پس خیال گول زدنشون را از سرتون بیارید بیرون چون چیزی جز به لیست سیاه اضافه شدن نصیبتون نخواهد شد.[/FONT]
[FONT=&amp]هیچ وقت انسان یک شبه به اون چیزی که می خواد نمی رسه تلاش انسان هاست که آنها را به قله های موفقیت می رساند.(یک وقت فکر نکنید من اهل شعر دادن هستم [/FONT][FONT=&amp]:D[/FONT][FONT=&amp])[/FONT]
[FONT=&amp]از همین امروز دست بکار بشین و محتوای کاملا یکتا و منحصربفردی تولید کنید آینده از آن شماست.[/FONT]
[FONT=&amp]چون من این آموزش را برای همه کاربران دارم می نویسم پس از پایه ای ترین مطالب شروع کردم اگه مطالب خیلی ساده هست به بزرگی خودتون ببخشید . [/FONT]
[FONT=&amp]کلام آخر تشکر از پست هم یادتون نره تنها معیار من برای اینکه بفهمم این مطالب براتون مفید بوده یا نه تعداد تشکرهای شما از مطالب ارسال شده است . به امید موفقیت هر ایرانی[/FONT]
منبع : http://blog.fardahosting.com/بهینه-س...ه-نیم.html

بالا