• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش گروه بندی لایه ها در فتوشاپ

zavash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
نحوه ی یافتن گزینه ی ایجاد گروه در فتوشاپ

اینجا میخوایم یاد بگیریم که چطور یه گروه تو لایه ها درست کنیم.این گروه ها معمولا تو لایه ها زیاد به کارنمیان مثلا دوست دارید تمام لایه های متنی رو بزارید توی یه گروه یا یه همچین چیزی خب برای ایجاد گروه داخل پنل لایه ها اون گزینه های داخل پایین این پنل رو ببینید گزینه ی سوم از راست که تو این تصویر یه ذره برجسته تر از بقیه در عکس پایین هستش گروه ایجاد میکنه برای ایجاد گروهمون باید ابتدا روی این گزینه کلیک کنیم

6v2n_1.jpg

تعیین اسم گروه لایه ها و نحوه ی قرار گیری آن
حالا میاد گروه رو بالای لایه ای که از قبل فعال بوده میسازه میتونیم با دابل کلیک کردن روی اسم گروه اون رو تغییر نام بدیم و یا اگه هم یه زمان با کلیک کردن روی اون گزینه پایین برای ایجاد گروه که بهتون گفتم کلید ALT رو هم بگیرید و بعدش روش کلیک کنیئ میتونید اسم گروهتون رو هم همزمان با ایجاد کردنش خودتون انتخاب کنید و یا اگه میخواید گروهی که ساختید بجای بالا پایین لایتون فعال و ساخته بشه هم زمان با کلیک کردن روی اون دکمه ی پایین کلید Ctrl v رو هم نگه دارید این ۲ تا شیوه برای ایجاد لایه ی جدید هم عینا هستن

4gsy_2.jpg

نحوه ی انتقال لایه ها به گروه ایجاد شده

الان که گروه ساختیم در واقع چیزی داخل گروهمون نداریم و گروهمون خالی هستش و به هیچ دردی نمیخوره برای اینکه گروهمون رو پر کنیم باید اون لایه هایی که میخواییم داخل گروه شن رو انتخاب کنیم و انتقالشون بدیم به داخل گروه الان من اون ۳ تا لایه تکست رو میخوام بریزم توی گروهی که به اسم تکست هستش سه تاشون رو اتخاب میکنم و بعد با ابزار move میگیرم و میکشمشون توی گروه به همین راحتی حالاگروه من شامل ۳ تا لایه شدش که میتونم با کلیک روی فلش کنار گروهم گروه رو ببندم یا بازش کنم

opi8_3.jpg

روش های دیگر ایجاد گروه بندی در لایه ها

البته راه های بیشتری هم برای گروه کردن لایه ها هست کلا تو فتوشاپ خیلی روش هاب زیادی برای کار های مختلف وجود داره الان برای همین گروه کردن لایه ها میتونید ار Ctrk+G استفاده کنید یعنی لایه های مد نظرتونو انتخاب و بعد این کلید میانبر رو بزنید میبینید که لایه ها میرن داخل یک گروه یا ممکنه از جاهای مختلفی گزینه new Group From Layers رو ببینید اون ها هم دقیقا کارشون گروه کردن لایه هست و فرقی با روش ما ندارن

tedc_4.jpg

نحوه ی خارج کردن لایه ای از گروه و ایجاد رنگ نشانه در آن ها
ممکنه بخواید بعد از یه مدتی لایه ها رو از گروه در بیارید و بطور معمولی باهاشون کار کنید در این حالت روی گروه کلیک راست کنید و بعدش گزینه Ungroup layers رو بزنید در این صورت لایه ها از گروه بیرون میان و یا اینکه اون لایه هایی که میخواید از گروه در بیارید رو بگیرید و در بیرون گروه رها کنید البته گزینه های تکراری دیگه ای هم مثلا این که بخواید لایه های داخل یک گروهو رنگ کنید که در این صورت کافیه روی خود گروه راست کلیک کنید و بعد رنگ مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید

sg4g_6.jpg

ایجاد زیر گروه در گروه اصلی لایه ها
اگه هم بخواید گروه تو در تو بسازید هم راه حلی هست مثلا گروهی ساختید و بعدش میخواید یه گروه دیگه هم داخل این گروه بسازید فقط کافیه که روی لایه هایی که میخواید گروهو دوم بسازند و همچنین گروه اول(خود آیکن گروه که اسم گروهو روش نوشته) کلیک کنید در واقع انتخابشون کنید و بعد ctrl+G رو بزنید میبینید که گروه دومی داخل گروه اول ساخته شده

urq1_7.jpg

منبع: طراحی لوگو ارزان

tent

Registered User
لایک‌ها
32
تشکر واقعا نیاز داشتم
چون همیشه قاطی می کردم

بالا