• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آمپلیفایر خونگی سنسویی

Falcon1

Registered User
لایک‌ها
4
آمپلیفایر 551 سنسویی هست ، بسیار تمیز ، برق 220 ولت (سلکتور داره) و نیاز به ترانس نداره ، استریو هست ، فروشنده قبلی گفتن تعمیر نداشته و در مدت استفاده هم مشکلی شاهد نبودم و بسیار خوب از رادیو بگیر تا سلکتورا و کانالا کار میکرد ، روی هر کانال 8 اهم 50 وات و 4 اهم 70 وات RMS میده

551.jpg

Sansui_551_Stereo_Receiver_collage.jpg
IMG_0001.JPG
در مورد قیمت چه خوب چه کم چه زیاد چه وحشتناک خودم چند ماه پیش 300 خریدم، ولی فروشنده هستم و تخفیف بسیار خوبی میدم ، خواهشمندم در مورد قیمت و ... اینجا بحث نکنین ، من مغازه دار نیستم و کل کل و چک و چونه و بحث از حوصله خارج هست و نه درخور شان بنده نه شما، ولی هرگونه سوال در مورد خود آمپلیفایرو پاسخگو هستم

درضمن دوستان با بلندگو خونگی های فای با کیفیت تعویض هم میکنم
ممنون

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
ولومش رو کم و زیاد میکنی بلندگوها خرخر نمیکنه ؟
من یه دونه teac داشتم که ولومش به همین مشکل دچار بود و چون ولومش عجیب غریب بود و ایران رو زیر و رو کردم و گیر نیومد, مجبور شدم اوراقش کنم .

Falcon1

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
الان که گفتین رفتم چک کردم خر خری نداشت زمانی که آهنگ پخش میشد ولی آهنگ که قطع بود میچرخوندی دقت میکردی یه خس خس ضعیفی بود کو اونم در صورت حرکت سریع بود ، آروم هیچ صدایی نداشت

حالا در این حد که برای من طبیعیه و باسش دست به آچار نمیشم ولی شما که احتمالا خرخر آزار دهنده ای داره ولومتون دو حالت داره یا شدید غبار گرفتگی داره یا زنگ زدگی ، شما اسپری ناهید خشک بگیرین به داخلش به میزان زیاد اسپری کنین و ولومو در همین حال حرکت بدین ، چند نوبت بذارین خشک بشه و دوباره تکرار کنین به احتمال قوی نتیجه میگیرین ، در غیر این صورت ترک مقاومتی روی برد ولوم دچار خوردگی ینی زدگی شده که بعیده مگه چقدر ازین ولوم استفاده شده باشه !

در خدمتم

m.dd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام شماره تماستون رو برام پخ کنید

NILAFILM

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
قیمت اخرش رو میشه بفرمایید
اگه تهران باشید فردا میام حضوری ازتون بر میدارم
بلندگو هم یه چیزی دارم
09192682858

Falcon1

Registered User
لایک‌ها
4
جواب باسه دوستان پی ام شد

pourjam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam doste aziz man kharidare vagheiam ein shomare mane 09356614901 pourjam

Falcon1

Registered User
لایک‌ها
4
شرمنده روی دوستان
تنها من با بلندگویی که مناسب حالم باشه میتونم تعویض کنم ، در غیر اینصورت تنها فروش مد نظرم هست
مرسی

UP
UP
UP

Last edited:

Falcon1

Registered User
لایک‌ها
4
بیا بالا ، جالبه اینم مونده ! صدای فلت بدون نیاز به ترانس ، ورودی 220 !

Falcon1

Registered User
لایک‌ها
4
بیا بالا
تخفیف خوبی میدم
دیگه خسته شدم حال پیگیری فروششو ندارم

بالا