• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آنتن دهي؟؟سؤال

Neo.BHK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.
مي خوام بهم بگين از لحاظ آنتن دهي چه گوشي هايي ( فقط مارك نه مدلش ) به ترتيب خوبن ؟
من خودم تا حالا سامسونگ - نوكيا - سوني اريكسون داشتم. ولي حالا شايد تصميم بگيرم يه گوشي بگيرم( يعني عوض كنم)
حالا مي خوام شما يه ترتيبي از لحاظ "‌ آنتن دهي " بين گوشي ها ي نوكيا - سامسونگ - ال جي - سوني اريكسون بهم بدين.
من خودم از گوشي جديداي سامسونگ خوشم اومده ولي آنتن دهي خيلي برام مهمه !
اگه مي شه يه كمكي كنين. و يه ترتيبي چيزي بگين
مرسي
76.gif

ATos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر گوشی می خواهی که واقعاخوب آنتن بده به سراغ برند های فرانسوی برو ... مثل آلکاتل و ساژم ... واقعا این گوشی ها در آنتن دهی معرکه هستند و من خودم این را بارها تست کردم به خصوص در اپراتور هایی مثل تالیا و ایرانسل که از لحاظ آنتن دهی از TCI پایین تر هستند ... اگر خط TCI داری با برندهایی که گفتید به مشکل برنمی خورید ولی اگر ایرانسل یا تالیا دارید من پیشنهاد ساژم را می دهم چون در ایران گارانتی معتبر (رانجو سرویس) داره ولی آلکاتل در ایران گارانتی نداره اما آلکاتل از نظر آنتن دهی بی نظیر هست . من خودم در جایی که نقطه کور بود با سیم کارت ایرانسل با یک گوشی آلکاتل که زیاد هم قدیمی نبود به راحتی تونستم صحبت کنم در حالی که در همان نقطه مدل های 6230 از نوکیا و K310 از سونی اریکسون و D500 از سامسونگ قادر به برقراری تماس با سیم کارت ایرانسل نبودند ولی آلکاتل به راحتی تماس را برقرار کرد و بدون قطع و وصل شدن صدا من حدود 5 دقیقه صحبت کردم . مدل آلکاتل که میگم این بود :
http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_e260-1414.php

Neo.BHK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگر گوشی می خواهی که واقعاخوب آنتن بده به سراغ برند های فرانسوی برو ... مثل آلکاتل و ساژم ... واقعا این گوشی ها در آنتن دهی معرکه هستند و من خودم این را بارها تست کردم به خصوص در اپراتور هایی مثل تالیا و ایرانسل که از لحاظ آنتن دهی از TCI پایین تر هستند ... اگر خط TCI داری با برندهایی که گفتید به مشکل برنمی خورید ولی اگر ایرانسل یا تالیا دارید من پیشنهاد ساژم را می دهم چون در ایران گارانتی معتبر (رانجو سرویس) داره ولی آلکاتل در ایران گارانتی نداره اما آلکاتل از نظر آنتن دهی بی نظیر هست . من خودم در جایی که نقطه کور بود با سیم کارت ایرانسل با یک گوشی آلکاتل که زیاد هم قدیمی نبود به راحتی تونستم صحبت کنم در حالی که در همان نقطه مدل های 6230 از نوکیا و K310 از سونی اریکسون و D500 از سامسونگ قادر به برقراری تماس با سیم کارت ایرانسل نبودند ولی آلکاتل به راحتی تماس را برقرار کرد و بدون قطع و وصل شدن صدا من حدود 5 دقیقه صحبت کردم . مدل آلکاتل که میگم این بود :
http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_e260-1414.php

ممنون از راهنماييتون
بله خط tci‌ دارم.
حالا از آلكاتل بگذريم ...
بين اونايي كه گفتم چي ؟؟

ATos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنماييتون
بله خط tci‌ دارم.
حالا از آلكاتل بگذريم ...
بين اونايي كه گفتم چي ؟؟

چون شما سیم کارت TCI دارید پس مشکلی نیست سامسونگ بخرید ... یکسری از گوشیهایی که سامسونگ بین سال های 2002 تا 2005 تولید کرد زیاد از نظر آنتن دهی خوب نبودند ولی از وقتی D500 را تولید کرد به نظر من آنتن دهی و کیفیت مکالمه بالاتر رفت . من سری D را که تست کردم مثل D600 , 500 , 900 خوب بوده و مشکلی نداشته . از بقیه سری ها جدید سامسونگ اطلاعی ندارم .

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
....بحث آنتن دهی که مال قدیما بود...الان تقریبا اکثر گوشیها آنتن دهیشون نزدیک به همه...گذشت اون زمانها که با گوشیهای گنده آلکاتل یا گوشیهای زیمنس پز میدادیم....یادش به خیر واقعا!!!

Neo.BHK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از همه دوستان ممنون .
بازم اگه توضيحي هست بگين ...

بالا