abbas_30ah
Registered User
- نوشتهها
- 63
- لایکها
- 1
سلام
میخواستم یه k310i بخرم یکی گفت آنتن دهیش ضعیفه نوکیا بخر.نظر؟
هرکی گفته ببخشید ها چرت و پرت گفته....از این چیزها زیاد میگن....شنونده باید خودش عاقل باشه
سلام
شما پارامترهای معتبر در سنجش آنتن دهی یه گوشی رو بفرمایید تا من بقیه رو ملزم کنم در همون چارچوب در مورد آنتن دهی بحث تکنیکال بکنن.با تشکر از تمامی دوستان که راهنمایی کردند.اما:
تو این فروم قسمت موبایلش خیلی بده...(با عرض معذرت ).مهمترین نکته که باید بحث بشه آنتن دهی و طرز
برقراری ارتباطشه چون خصوصیات دیگه موبایل وابسته به ایران نیست(مثل کیفیت صفحه نمایش و ...) و راحت میشه
تو اینترنت پیدا کرد.اما هر پستی که میشه از علاقه خودش دفاع می کنه.
شما پارامترهای معتبر در سنجش آنتن دهی یه گوشی رو بفرمایید تا من بقیه رو ملزم کنم در همون چارچوب در مورد آنتن دهی بحث تکنیکال بکنن.
شما پارامترهای معتبر در سنجش آنتن دهی یه گوشی رو بفرمایید تا من بقیه رو ملزم کنم در همون چارچوب در مورد آنتن دهی بحث تکنیکال بکنن.
کار از پارامتر اینا گذشت.رفتم خریدم.انصافا نسبت به قیمتش خوبه.خوب هم آنتن میده.اما در مورد آنتن دهی بعضی گوشی ها هستن که یکبار در میان بجای صدای آدم صدای موجودات فرازمینی بگوش میرسه.(مثل فیلمهای علمی تخیلی)اونم داخل تهران نه کوه و بیایون.ضمن اینکه گوشی هایی مثل نوکیا ۲۶۵۰ یا k700i بهترین آنتن دهی رو دارن و بقیه رو میشه با اونا مقایسه کرد.
البته آنتن دهی ۲۶۵۰ یا k700i اگر نگیم ضعیفه حداکثر یک آنتن دهی متوسطی داره. کسی که به آنتن دهی این گوشیها بگه خوب معلومه که هر گوشی بخره حال میکنه. البته به کسی که آنتن دهی E70 و N72 رو ندیده حق میدم که از آنتن دهی اینجور گوشیها تعریف کنه.
با عرض سلام خدمت آقای زیاد موبایل دیده...
این حرف من نبود و میانگین تجربه آدمهای مختلف در جاهای مختلف بود.آنتن دهی اینk310i هم تا حالا از نوکیا چیزی کم نداشته. تو این رنج قیمت از همتای نوکیاش سرتره.