• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آنتن دهی k310i ٠

abbas_30ah

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
میخواستم یه k310i بخرم یکی گفت آنتن دهیش ضعیفه نوکیا بخر.نظر؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

abbas_30ah

Registered User
لایک‌ها
1
هرکی گفته ببخشید ها چرت و پرت گفته....از این چیزها زیاد میگن....شنونده باید خودش عاقل باشه

خدا وکیلی بی تعصب میگی؟مثلا مثل ۶۶۰۰ و ... آنتن میده؟
حالا از کجا بخرم که تو گارانتی و ... بهتر باشه؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بله برادر من انتن دهی اش خوبه.... جمهوری بگردی پیدا میکنی

ocarina2

Guest
لایک‌ها
0
تو اون رده قیمت گوشی خوبیه...

abbas_30ah

Registered User
لایک‌ها
1
با تشکر از تمامی دوستان که راهنمایی کردند.اما:
تو این فروم قسمت موبایلش خیلی بده...(با عرض معذرت;) ).مهمترین نکته که باید بحث بشه آنتن دهی و طرز
برقراری ارتباطشه چون خصوصیات دیگه موبایل وابسته به ایران نیست(مثل کیفیت صفحه نمایش و ...) و راحت میشه
تو اینترنت پیدا کرد.اما هر پستی که میشه از علاقه خودش دفاع می کنه.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
با تشکر از تمامی دوستان که راهنمایی کردند.اما:
تو این فروم قسمت موبایلش خیلی بده...(با عرض معذرت;) ).مهمترین نکته که باید بحث بشه آنتن دهی و طرز
برقراری ارتباطشه چون خصوصیات دیگه موبایل وابسته به ایران نیست(مثل کیفیت صفحه نمایش و ...) و راحت میشه
تو اینترنت پیدا کرد.اما هر پستی که میشه از علاقه خودش دفاع می کنه.
شما پارامترهای معتبر در سنجش آنتن دهی یه گوشی رو بفرمایید تا من بقیه رو ملزم کنم در همون چارچوب در مورد آنتن دهی بحث تکنیکال بکنن.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
شما پارامترهای معتبر در سنجش آنتن دهی یه گوشی رو بفرمایید تا من بقیه رو ملزم کنم در همون چارچوب در مورد آنتن دهی بحث تکنیکال بکنن.

به به جناب مدیر....قدم رنجه کردین:D ....یواش یواش داشتم به فکر میافتادم یه تاپیک بزنم با عنوان: هرکی از جناب xplod خبر داره اطلاعاتی بده و یه فروم رو از نگرانی نجات بده :D

abbas_30ah

Registered User
لایک‌ها
1

کار از پارامتر اینا گذشت.رفتم خریدم.انصافا نسبت به قیمتش خوبه.خوب هم آنتن میده.اما در مورد آنتن دهی بعضی گوشی ها هستن که یکبار در میان بجای صدای آدم صدای موجودات فرازمینی بگوش میرسه.(مثل فیلمهای علمی تخیلی)اونم داخل تهران نه کوه و بیایون.ضمن اینکه گوشی هایی مثل نوکیا ۲۶۵۰ یا k700i بهترین آنتن دهی رو دارن و بقیه رو میشه با اونا مقایسه کرد.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اتفاقا 2650 معروف هست به انتن دهی بد..

خب حالا مبارکه...راضی هستی ؟ چند خریدی؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
38.gif

سونی اریکسونا بر عکس حرف و حدیث هایی که بعضی آقایون براش در مورد آنتن دهی در آوردن، در این زمینه حرف ندارن... و درضمن تایید می کنم k700 توی سونی اریکسون ها نمونه اس
83.gif
... ولی کلاً حرف هایی که در مورد آنتن دهی گوشی هایی مختلف می زنن...
73.gif
بشنو و باور نکن...تست کن... یا از کسایی که داشتن سوال کن... به شخصه تجربه کردم، کم که پشت سر آنتن دهی این ppcها بد و بیراه نمی گن، ولی الان یه s200 (جمین) دارم و آنتن دهیش واقعاً تکه
271.gif

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
کار از پارامتر اینا گذشت.رفتم خریدم.انصافا نسبت به قیمتش خوبه.خوب هم آنتن میده.اما در مورد آنتن دهی بعضی گوشی ها هستن که یکبار در میان بجای صدای آدم صدای موجودات فرازمینی بگوش میرسه.(مثل فیلمهای علمی تخیلی)اونم داخل تهران نه کوه و بیایون.ضمن اینکه گوشی هایی مثل نوکیا ۲۶۵۰ یا k700i بهترین آنتن دهی رو دارن و بقیه رو میشه با اونا مقایسه کرد.

البته آنتن دهی ۲۶۵۰ یا k700i اگر نگیم ضعیفه حداکثر یک آنتن دهی متوسطی داره. کسی که به آنتن دهی این گوشیها بگه خوب معلومه که هر گوشی بخره حال میکنه. البته به کسی که آنتن دهی E70 و N72 رو ندیده حق میدم که از آنتن دهی اینجور گوشیها تعریف کنه.

abbas_30ah

Registered User
لایک‌ها
1
البته آنتن دهی ۲۶۵۰ یا k700i اگر نگیم ضعیفه حداکثر یک آنتن دهی متوسطی داره. کسی که به آنتن دهی این گوشیها بگه خوب معلومه که هر گوشی بخره حال میکنه. البته به کسی که آنتن دهی E70 و N72 رو ندیده حق میدم که از آنتن دهی اینجور گوشیها تعریف کنه.

با عرض سلام خدمت آقای زیاد موبایل دیده...
این حرف من نبود و میانگین تجربه آدمهای مختلف در جاهای مختلف بود.آنتن دهی اینk310i هم تا حالا از نوکیا چیزی کم نداشته. تو این رنج قیمت از همتای نوکیاش سرتره.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
با عرض سلام خدمت آقای زیاد موبایل دیده...
این حرف من نبود و میانگین تجربه آدمهای مختلف در جاهای مختلف بود.آنتن دهی اینk310i هم تا حالا از نوکیا چیزی کم نداشته. تو این رنج قیمت از همتای نوکیاش سرتره.

:D :D :D :D :D گل گفتی

abbas_30ah

Registered User
لایک‌ها
1
مرسی حقیقتو گفتم.
حالا یه سوالی:عمر مفیدش چقدره و چه عواملی باعث خرابیش میشه؟
زیاد وصل کردن با پورتusb به کامپیوتر ممکنه باعث خراب شدن حافظه اش بشه؟(البته با رعایت safe remove).

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نه خیر قربان....اگه safe remove کنید و موقع زدن و کشیدن کابل هم باهاش خیلی خشن برخورد نکنید برای چی خراب بشه؟؟

بالا