• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آنتي اسپاي مايكروسافت و مك آفي

pinokio2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شديدا مطلوبست آنتي اسپاي مايكروسافت و آنتي تروجان مك آفي(نه انتي ويروس) با قابليت آپديت مثل نسخه اينتر پرايز.

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
سلام دوست عزیز
anti spy microsoft خیلی خوب نیست مک کافی هم پیشنهاد نمیشه

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
به نقل از pinokio2 :
شديدا مطلوبست آنتي اسپاي مايكروسافت و آنتي تروجان مك آفي(نه انتي ويروس) با قابليت آپديت مثل نسخه اينتر پرايز.
اگر واقعا دنبال AntiSpyware قوي با DataBase بالا ميگردي كه از لحاظ (هم سرعت اسكن و هم سرعت آپديت و هم قدرت شناسايي)سيستم شما را حمايت كنه من 2-3 برنامه مطرح در اين زمينه را پيشنهاد ميكنم كه عالي هستند:
Ewido Security Suite
XoftSpy SE
PestPatrol v8.0
Adware SE Professional

از اين لحاظ برنامه هاي Spyware Doctor و Webroot SpySweeper را معرفي نكردم كه مشكل آپديت شدن دارند و رجيستر كردنشون و آپديتشون دردسر داره.
اگر هم دوست داشتي بگو تا لينك دانلود هر 4 مورد فوق را برات PM كنم.

snebi

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از hamilton :
اگر واقعا دنبال AntiSpyware قوي با DataBase بالا ميگردي كه از لحاظ (هم سرعت اسكن و هم سرعت آپديت و هم قدرت شناسايي)سيستم شما را حمايت كنه من 2-3 برنامه مطرح در اين زمينه را پيشنهاد ميكنم كه عالي هستند:
Ewido Security Suite
XoftSpy SE
PestPatrol v8.0
Adware SE Professional

از اين لحاظ برنامه هاي Spyware Doctor و Webroot SpySweeper را معرفي نكردم كه مشكل آپديت شدن دارند و رجيستر كردنشون و آپديتشون دردسر داره.
اگر هم دوست داشتي بگو تا لينك دانلود هر 4 مورد فوق را برات PM كنم.

من از Zone Alarm استفاده میکنم سیستمم وحشتناک کند شده دنبال یک Fairwall & AntiSpyware خوب میگردم که سیستم رو کند نکنه در ضمن آنتی ویروسم Kaspersky هست خیلی عالی بهترین آنتی ویروسی هست که باهاش کار کردم

Sherpa

Registered User
لایک‌ها
92
به نقل از snebi :
من از Zone Alarm استفاده میکنم سیستمم وحشتناک کند شده دنبال یک Fairwall & AntiSpyware خوب میگردم که سیستم رو کند نکنه در ضمن آنتی ویروسم Kaspersky هست خیلی عالی بهترین آنتی ویروسی هست که باهاش کار کردم

سلام

دوست عزيز كند شدن سيستم دلايل مختلفي ميتونه داشته باشه ولي معمولا مشكل از ZoneAlarm نيست و بهتره براي سريع شدن سيستمت موارد ديگر را فراموش نكني .
توي رنكينگ فاير وال و اسپايورها ZoneAlarm و Adware SE Professional جزو بهترين ها هستند و معمولا ايندو توصيه ميشوند ولي در نهايت حق انتخاب با خود شماست !

موفق باشي

بالا