• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آنچه که باید به هنگام خرید دوربین دیجیتال مد نظر قرار داد؟

Bluepyramid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من می خوام یه دوربین دیجیتال بگیرم و متاسفانه کوچکترین اطلاعاتی راجع به نکات مهم و مشخصات دوربین ها ندارم الا این که هر چه رزولوشن بالاتر باشه کیفیت عکس هم بالاتر می رده:D
و مطمئنم در این مورد هم مثل هر مورد دیگه ای دهها نکته ریزو درشت وجود داره که امیدوارم با کمک متخصصین این بخش انتخاب درستی داشته باشم
پس اگر لطف کنید ابتدا نکات مهم به هنگام خرید دوربین از مشخصات فنی که باید مورد توجه قرار بگیره تا محل و ریزه کاریهای خرید رو بدون توجه به قیمت و به صورت کلی برام بگین و بعد اگر امکانش هست از محصولا ت موجود در بازار
سه انتخاب برای سقف بودجه به ترتیب 250000 تومان و 350000 تومان و 400000 تومان رو معرفی کنید
ممنون و امیدوارم در یک تاپیک بیش از اندازه سئوال مطرح نکرده باشم:wacko:

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
خوب همونطور که گفتيد بحث خيلي مبسوصي هستش و حتي تو اين تاپيکها هم نميگنجه . ولي بصورت کلي بايد بتون بگم به دو عامل بستگي داره.
1. نوع نياز
2.بودجه
اينا رو بايد دقيق مشخص کني . تو اين رنج قيمتهايي که دادي ميتونم به جرات بگم حداقل 100 نوع دوربين شناخته شده قديمي و جديد هست که نسبت به هم مزايا و معايب خيلي مختلفي دارن و هر کدوم براي يه کاري هستش . پس مشخص کن چقدر بودجه داري و چيکار ميخواي بکني ؟؟؟ اينارو دقيق بهم بگو .

Bluepyramid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
در مورد نیاز کلی باید بگم که من دوربینو برای کار حرفه ای نمی خوام در واقع شور و شوق عکاسی با دیدن عکسهای زیبای شخص شما و بقیه دوستان درمن بیدار شد.
احتمالا بجز گرفتن عکس از اعضای خانواده چه در مهمونی و تولد و یا تعطیل آخر هفته و ثبت لحظات شیرین با special one که فکر می کنم از وظایف بدیهی هر دوربینی است ;) دیگر نیازهای من شامل ثبت پرش قورباغه در برکه یا به تصویر کشیدن یه صحنه تصادف خفن و یا چشم انداز دود گرفته شهر تهران از پارک جمشیدیه یا بام تهران است:)
یک کلام بگم من یه تازه کارم که می خوام علاوه بر داشتن دوربینی برای ثبت رویدادهای خانوادگی و غیره از لذت ثبت هر سوژه جالبی که بهش برمی خورم وثبت اونها به لطف تکنولوژی دیجیتال هیچ خرجی نداره و ویرایش اونها و انتخابشون بوسیله کامپیوتر هم خیلی آسونه بهره مند بشم:blush:
بودجه رو 250000 در نظر بگیرید که اگر ضرورت داره تا 320000 هم می تونم از عهده بر بیام
لطفا اگر ممکنه علاوه بر محصول مورد نظر دلایلی رو که باعث شده همچین دوربینی رو معرفی کنید رو هم بگید که افرادی مثل من یاد بگیرند.
باتشکر لطفا بازهم از این عکسهای دیدنی آپلود کنید
من و مطمئنا بقیه اعضای فروم همیشه با اشتیاق تاپیک "آخرین عکسی که ...." رو رج می زنیم
ممنون:)

ramin_njf

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
فداتشم یه A95 کانن بگیر با لوازم جانبی مورد نیاز حدود 320 تومان میشه برای کار شما اخرشه

Bluepyramid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
با تشکر از شما رامین عزیز و راهنماییتون
A95 رو سرچ کردم و قیافه رو که پسندیدم
راجع به لوازم جانبی گفتید می شه بیشتر راهنمایی کنید که چه چیزایی رو بعنوان لوازم جانبی باید تهیه کنم و چه چیزهایی هم با خود دوربین می آید؟
در ضمن تو این سایت قیمت A95 رو گرفتم می شه یه نگاهی بهش بندازید و نظرتون رو بگید ؟
ممنون
:)

http://www.shop.ir/product.jsp?productId=10074

ramin_njf

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
قیمت شاید بشه 280 تومن هم گیر بیاری من توی شیراز دیدم البته بستگی به گارانتی هم داره که فکر کنم باگارانتی افومار از همه بهتر باشه

لوازم موردنیاز کیف خوب از 8 هزار تومن تا 17 هزار تومن هست که استر داخلش اگه خب نباشه روی دوربین خط

میندازه وباعث خوردگیی دوربین میشه

باتری قابل شارز و شارزر که باتری خو ب چهار عدد دوراسل 7 هزار تومن وشارزر هم باتوجه به سرعت شارز کردن

از 3500 تومن تا 20 هزارتومن

کارت حافظه با حجم بالا : چونکه روی دوربین فکر کنم 32 مگ باشه فعلا میشه از خریدش چشم پوشی کرد

موارد فوق با توجه به اولویت وقیمتهای تقریبی هست کی برد من ز نداره :lol:

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
منم هميني که رامين گفت رو پيشنهاد ميدم . البته اگه زوم بالا بخواي ميتوني يه s1is کانن هم بخري و يا يه دوربين خوب مثل 7900 نيکون و يا يکي از مدلهاي زوم بالاي فوجي مثل 5500 يا 7000s و يا خيلي مدلهاي ديگه اما a520 کانن و a95 ميتونن خيلي خوب باشن. موفق باشي.

safire_behesht

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
منم تقریبا وضعیتی مشابه شما داشتم یعنی خواهان یک دوربین خانوادگی اما با کیفیت عالی و گاهی هم عکس های نیمه حرفه ای....
تا اینکه با کلی گشتن تو این سایت ها و پرسش از بچه ها به این نتیجه رسیدم که کانن آ620 بگیرم.
دلایل اینکه اختلاف قیمتشو که زیاد هم نیست با آ95 به جان خریدم اینا هستن..
7.1 مگاپیکسل در مقابل 5 مگا پیکسل
ماکروی 1 سانتی متری آ620 در مقابل 5 سانتی متری آ95
زوم 4 ایکس در مقابل 3 ایکس
ال سی دی 2 اینچی در مقابل 1.8
ظاهرا آ620 تنظیمات دستی و همچنین قدرت فلاش بیشتری داره )اینو مطمئن نیستم چون تو یه سایت خارجی دیدم و چون سرچ کرده بودم الان دوباره دسترسی بهش ندارم)
آ95 ساخت چین هست ولی آ620 ساخت مالزی که البته فکر نکنم زیاد مهم باشه چون به هر حال هر دو زیر نظر کانن ساخته میشه
امکان فیلم برداری آ620 بهتر از آ95 هست از نظر مدت زمان آ95 تا 3 دقیقه فیلم برداری ممتد داره ولی آ620 نامحدوده یعنی بستگی به کارتش داره همچنین آ95 در ثانیه 15 فرم میگیره ولی آ620 تا 30 فرم.
آ95 کارت حافظه cf میخوره و آ620 sd و mmc که فکر میکنم(مطمئن نیستم) این یک مزیت باشه حد اقل از نظر فراوانیش (مثلا میشه در مواقع ضروری از کارت حافظه موبایل استفاده کرد)
تو یکی از سایت ها خوندم مدت زمان استفاده از باطریش خیلی بیشتر از مدل های هم تراز خودشه (حدود 500 عکس که تقریبا 2 برابر دوربین های مشابه هست)
روی هم رفته فکر میکنم کسی تو برتری آ620 به آ95 شک نداشته باشه و اگه یکم بودجه رو بیشتر کنید آ620 خیلی سر تره و ارزششو داره در ضمن چون آ620 جدید به بازار اومده جا برای افت قیمت داره و اگه یکم صبر کنید شاید با همین پول به زودی بتونید آ620 بخرید من حدود 18 روز پیش تو سایت shop.ir صفحه آ620 رو ذخیره کردم قیمت زده بود385 چند روز پیش که دیدم زده بود 370 و امروز زده 360 . خود من که میخوام یکی دو ماهی صبر کنم که قیمتش نسبتا تثبیت بشه و بخرمش (ظاهرا دوربین های جدید اوایل سال میلادی به بازار میان و باعث پایین اومدن قیمت دوربین ها میشن) خلاصه به نظر من یه نیم نگاهی هم به آ620 بنداز بعد انتخاب کن .انشاالله مبارک باشه.
با اجازه اساتید. ببخشید دخالت کردم امیدوارم زیاد غلط نداشته باشم
;)

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
عالي بود سفير . تو اين رده دوربين زياد هست و انتخاب خيلي سخت و دقيق . تمام برتري هايي که گفتي درست هستش و در ضمن اونجا که گفتي کارت اس دي ميخوره بايد بگم درست هست اين يه مزيته سرعت کارتهاي اس دي از سي اف بالاتر هستش و گرماي کمتري رو هم توليد ميکنن اين دوربينها.

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
عالي بود سفير . تو اين رده دوربين زياد هست و انتخاب خيلي سخت و دقيق . تمام برتري هايي که گفتي درست هستش و در ضمن اونجا که گفتي کارت اس دي ميخوره بايد بگم درست هست اين يه مزيته سرعت کارتهاي اس دي از سي اف بالاتر هستش و گرماي کمتري رو هم توليد ميکنن اين کارتها.

بالا