• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آن زيپ كردن mt روي سرور

first saeed

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستا ن
بچه ها ميسه يكي توضيح بده چطوري بايد فايل دانلود شده mt رو روي سرور آن زيپ كنم ؟ من كه هر چي بهش ور رفتم نشد :(

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از first saeed :
سلام دوستا ن
بچه ها ميسه يكي توضيح بده چطوري بايد فايل دانلود شده mt رو روي سرور آن زيپ كنم ؟ من كه هر چي بهش ور رفتم نشد :(
tar.gz آپلود کن و با سی پنل اکسترکت کن !

ali.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول اينكه پسوند فايل شما يا بايد tar.gz باشه و يا zip.
دوم اينكه پس از آپلود اين فايل بروي هاست بايد روي اسم فايل مورد نظر كليك كنيد و كمي صبر كنيد تا سمت راست صفحه منوي امكانات سي پنل ظاهر بشه(چند لينك).
در نهايت پس از كليك بروي اسم فايل ( نه آيكن فايل) فشرده از سمت راست بروي گزينه Extract....... كليك ميكنيد تا فايل مورد نظر از حالت فشرده خارج شود. ;)

first saeed

Registered User
لایک‌ها
2
آقا من همه اين كارا رو مي كنم اما وقتي كه روي اسم فايل كليك مي كنم به جاي اينكه لينك extract ديده بشه پنجره دانلود باز مي شه و شروع مي كنه به دانلود كردن همون فايل !!حالا مي گيد من چيكار كنم؟

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز از File Manager کنترل پنل هاستتون باید اینکار را بکنید نه اینکه آدرس سایت خودتون رو تایپ کنید بعد رو اسم فایل کلیک کنید مشخص است که دانلود میشه ... باید وارد Control Panel هاست بشید بعد مراحل بالا را انجام بدید ...

معمولا آدرس کنترل پنل های هاست های لینوکس اینه : http://yourdomain/cpanel

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از first saeed :
آقا من همه اين كارا رو مي كنم اما وقتي كه روي اسم فايل كليك مي كنم به جاي اينكه لينك extract ديده بشه پنجره دانلود باز مي شه و شروع مي كنه به دانلود كردن همون فايل !!حالا مي گيد من چيكار كنم؟
ببینم ! اصلا کنترل پنلت چیه ؟
31.gif

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از ali. :
اول اينكه پسوند فايل شما يا بايد tar.gz باشه و يا zip.
دوم اينكه پس از آپلود اين فايل بروي هاست بايد روي اسم فايل مورد نظر كليك كنيد و كمي صبر كنيد تا سمت راست صفحه منوي امكانات سي پنل ظاهر بشه(چند لينك).
در نهايت پس از كليك بروي اسم فايل ( نه آيكن فايل) فشرده از سمت راست بروي گزينه Extract....... كليك ميكنيد تا فايل مورد نظر از حالت فشرده خارج شود. ;)
در لينوكس زيپ جواب نمي‌ده.

aliasghar7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل شما استفاده از یک برنامه ی downloader هست. مثلا download accelerator یا internet download manager اینا یه تنظیم دارن به اسم : integrate که موقع unzip شدن مزاحم میشن. اینو که روی کامپیوترون خاموش کنید میتونید فایلتون رو unzip کنید.

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تو کنترل پنل های Cpanel لینوکس و در قسمت File Manager امکان آنزیپ کردن وجود داره :

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از ITX :
جدا ؟!!!!!! من یه عمره دارم زیپ آپ میکنم ...زیپ هم اکسترکت میکنم...اون rar هست که نمیشه !!!
جدي؟!!!! ما يه عمره از اون مدلي آپ مي‌كنيم فقط!

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از FireFly :
تو کنترل پنل های Cpanel لینوکس و در قسمت File Manager امکان آنزیپ کردن وجود داره :

خوب میتونه فرمت اون فایله به هم خورده باشه !
منم خیلی برخورد داشتم با اینجور مسائل !
یه بار دیگه ترش کن ، آپلودش کن !

بالا