• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آهای واقعا اسم شما ارایشگره ؟ آرایشگاه های خوب تهران رو که میشناسید معرفی کنید . ممنونم

بچه خوشگل

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
رنگ موهای من قهوه ای و خیلی خوش رنگه اما هر آرایشگاهی که میرم میزنه موهامو خراب میکنه یکی کوتاهیشو زیاد میکنه یکی کلا میزنه مدل مومو خراب میکنه اره اینجوریاست هرکی دوماه رفته آموزشگاه یا دوماه رفته یه جا شاگردی واستاده بغد اومده واسه خودش ارایشگاه باز کرده و دوتا قیچی و یه شونه و یه اتو و سشوار گذاشته دتو مغازش وشده آرایشگر!!!
جالب اینجاست همینا میگن نمیشه پیشرفت کرد تو ایران میگن میخوام برم ترکیه میخوام برم کانادا میگن اینجا قدرمو نمیدونن میگن میخوام برم ترکیه برم کانادا ارایشگاه بزنم بارها و بارها همین حرفا رو ازشون شنیدم که واقغا خنده داره واقغا با خودشون چی فکر میکنن !
واقغا کانادا هم مثل اینجا براحتی اجازه میدن هرکس بدون تخصص بدون اینکه از ارایشگری چیزی حالیش باشه بزارن مغازه باز کنه ؟ !!!

و اینکه هرکس تو تهران یا کرج آرایشگاه خوبی رو میشناسه که تو کارش حرفه ای باشه رو معرفی کنه
ممنون

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
حالا از تو که خوبه من رفتم آرایشگاه شاگردش یه جاده وسط موهام درست کرد :/

poorya_2

Registered User
لایک‌ها
1,014
منم همین مشکل رو داشتم ، و هر دفه ناراضی و پشیمون از این ارایشگاه ها میومدم بیرون

تا اینکه یه ماشین و قیچی و شونه گرفتم دستم و خودم شروع کردم اصلاح

الان 3 الی 4 ساله خودم موهام رو میزنم خیلی خیلی هم راضیم ، اطرافیان هم خوششون اومده

بچه خوشگل

Registered User
لایک‌ها
25
منم همین مشکل رو داشتم ، و هر دفه ناراضی و پشیمون از این ارایشگاه ها میومدم بیرون

تا اینکه یه ماشین و قیچی و شونه گرفتم دستم و خودم شروع کردم اصلاح

الان 3 الی 4 ساله خودم موهام رو میزنم خیلی خیلی هم راضیم ، اطرافیان هم خوششون اومده

چه خوب افرین دمت گرم

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
مگه میشه خودمون موهای خودمون رو کوتاه کنیم؟! فقط یه بخش هاییش رو خودمون میتونیم کوتاه کنیم

بچه خوشگل

Registered User
لایک‌ها
25
اره درسته خودمون که مشکله موهای خودمونو مدل بدیم

بالا