• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آهنگی که باهاش رانندگی میکنین

وضعیت
موضوع بسته شده است.

athar

Registered User
لایک‌ها
8
درود دوستان
این تاپیک رو باز کردم که آهنگ هایی که از رانندگی هنگام گوش کردنشون لذت میبریم رو معرفی کنیم. هر کی فقط و فقط یک آهنگ و اون آهنگی که بیشتری حس رو بهش میده و حس رالی بازی بهش دست میده معرفی کنه.
من خودم با آهنگ It's fine day که فکر کنم مال ATB باشه بیشتر از همه حال میکنم و از روزی میترسم که این آهنگ کار دستم بده. چون خیلی منو میبره تو حس و احساس کسی که اکس خورده رو پیدا میکنم.
بعضی از موزیک ها آدم رو توی هیجان میبرن. اما این آهنگ به من هیجانی میده که دوست ندارم توش جنب و جوش باشه. یعنی از اینکه ماشین هی چپ رو راست بشه لذت نمیبرم و موقعی لذت واقعی رو حس میکنم که ماشین خیلی تیز و ثانیه ای حرکت کنه.
اگه یه روز دیدین که من دیگه تو تاپیک پیدا نشدم بدونین که این آهنگ بلاخره کار دستم داد. توی جاده چالوس منتظر دستان گرموتون هستم. :lol:
در ضمن یه چیز دیگه. خواهش میکنم دوستان اینجا رو پر اسپم و حرفهای نامربوط نکنن و تاپیک رو منحرف نکنن. همینطور امیدوارم مدیران محترم فروم هم گیر ندن.

ویرایش: موزیک It's Fine Day مال Miss Jane هست. اما من میکس ATB رو هم دارم.

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
داخل شهر فرقي نداره
تو جاده اهنگهاي ابي
شب اهنگهاي كريسديبرگ

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
بستگي به حال آدم داره !

گاهي كه كيفم كوكه فقط تكنو ميذارم ! بي كلام.. گاهي هم كه حالم گرفته يا آهنگ هاي داريوش و يا گيتار آرميك را گوش ميكنم...

بعضا لوچيانو پاواروتي و بوچي و همينطور گه گاه هم بك استريت بويز...

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

Seday paye ab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Ghamnevis :
بستگي به حال آدم داره !

گاهي كه كيفم كوكه فقط تكنو ميذارم ! بي كلام.. گاهي هم كه حالم گرفته يا آهنگ هاي داريوش و يا گيتار آرميك را گوش ميكنم...

بعضا لوچيانو پاواروتي و بوچي و همينطور گه گاه هم بك استريت بويز...[/QUOTE

همه وقتش تكنو حال ميده ولي اگر حال آدم خيلي گرفته باشه كريس دي برگ گزينه ي خوبيه

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
پاواروتی و کریس دبرگ

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
41.gif

حس داريم تا حس !
تو مد كل بازار باشي يه چيزي مثل
time to rock خيلي صفا داره كه همش فحش ميده
58.gif

اما اگه تو ترافيك باشي روز از نو روزي از نو شهره حال ميده
57.gif

N e M e S i S

Registered User
لایک‌ها
0
من با اهنگ های موتزارت حال میکنم . هم ارامش بخشه . هم اینکه راحت تر میتونم کنترل ماشین رو در دست بگیرم .

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
به نقل از N e M e S i S :
من با اهنگ های موتزارت حال میکنم . هم ارامش بخشه . هم اینکه راحت تر میتونم کنترل ماشین رو در دست بگیرم .
تو جاده هم ؟
خيلي اعصاب راحتي داري به خدا

N e M e S i S

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از amirhoman :
تو جاده هم ؟
خيلي اعصاب راحتي داري به خدا
آره . ولی خوب تو جاده خیلی کم میشینم شاید 150 تا 300 از این مقدار بیشتر نمیشینم . تازه وقتی ادم یک همچین اهنگی گوش کنه خیلی بهتر میتونه تند بره تا یک آهنگ رپ یا یک چیزی شبیه به اون . اونجوری تند میری ولی کنترل روی اعصابت نداری . من این رو امتحان کردم .

Spiro

Registered User
لایک‌ها
6
كلا به غير از متال همه چي گوش ميدم
از رپ و هيپ هاپ و .... ولي اكثر اوقات ترنس و الكترونيك و هاوس فقط اينان كه به درد رانندگي ميخورن
منظورمم اون دوپس دوپسش نيست كسايي كه واقعا به اين سبكها علاقه دارن ميفهمن دارم چي ميگم

pink

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تو شهر و خارج شهر واسه من فرق داره.
اگه تو شهر باشم معمولا Rock (از نوع Hard Rock ) و هوي متال. كه يكي از گروههايي كه تو اين مواقع باهاش خيلي حال ميكنم Alice cooper هست. مخصوصا سه آلبوم Hey stoopid, trash , last temptation. و گروهايي مثل اين.
تو خارج شهر وتو جاده بستگي به روز يا شب بودنش داره.
اگه روز باشه بيشتر Rock ( از نوع soft rock, pop- rock , progressive , alternative,.. ) و كانتري و بلوز گوش ميدم. مثل :
Mark Knopfler ( Dire straits)
Eloy
Marillion
Roxette
Shania Twain
( بخصوص عصرا و دم غروب )Bruce Spring steen
Radio head
Eric Clapton
Eagles

و اگه شب باشه بيشتر از همه با Kenny G حال ميكنم مخصوصا اگه آسمون صاف باشه و مهتاب هم نباشه و از نور شهر دور باشه طوري كه بشه ستاره ها و راه شيري رو راحت ديد مثل آسمون كوير. بعدشم با كساني مثل Chris rea , Era , Enigma , Enya, chris Norman ( smoki) , Phill Collins( Genesis), Chris de Burgh , Barkley James Harvest ,mark Knopfler و تو اين مايه ها.
در ضمن موسقي كلاسيك هم خوشم مياد . ولي ديگه داخل و خارج شهر برام فرقي نداره. مخصوصا از Bach , mozart.

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
اینجا همه غرب زده هستن شاید هم روشنفکر!!! خارجی چیه بابا!!!
بستگی به موقعیت داره! بعضی وقتها میطلبه که اهنگهای جواد رو بلند کنه ادم!!
اما برای دل خودم همیشه یکی از اهنگهای جدیدی که باهاش حال میکنم در حال حاظر امون بده ی مسعود!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا