بر اساس قوانینی که از خیلی وقت پیش از طرف وزارت اطلاعات به isp ها ابلاغ شده ، isp ها موظفند کلیه فعالیت کاربر رو به صورت log بر اساس شماره تلفن (کلر آیدی) به مدت 90 روز ذخیره کنن و هیچ راه فراری هم نیست.به نقل از someone2 :سلام به همه دوستان عزيز:![]()
سوال من اينه كه آيا اين صحت داره كه اگه با ياهو ميل فرستاده بشه IP فرستده ميتونه از طريق مخابرات پيگيري بشه؟ اگر جواب مثبته چه راه حلي براي محفوظ ماندن IP فرستنده ميل وجود داره؟
به نقل از someone2 :سلام به همه دوستان عزيز:![]()
سوال من اينه كه آيا اين صحت داره كه اگه با ياهو ميل فرستاده بشه IP فرستده ميتونه از طريق مخابرات پيگيري بشه؟ اگر جواب مثبته چه راه حلي براي محفوظ ماندن IP فرستنده ميل وجود داره؟
به نقل از Shahed :بر اساس قوانینی که از خیلی وقت پیش از طرف وزارت اطلاعات به isp ها ابلاغ شده ، isp ها موظفند کلیه فعالیت کاربر رو به صورت log بر اساس شماره تلفن (کلر آیدی) به مدت 90 روز ذخیره کنن و هیچ راه فراری هم نیست.
هیچ کاری بعید نیست که از مخابرات سر نزنه من تو روزنامه خوندم که تو مشهد یکی با اینترنت برای یکی مشکل پیش آورده بود با اینکه تو کافی نت کار می کرده ردشو مخابرات زد
به نقل از EGoldBazar.Com :فکر کنم *** بهترین نرم افزار برای پنهان کردن IP باشه خودت امتحان کن می فهمی
شاهد جان با پ ر و ک س ی هم نمیشه کاری کرد , مثلا secure ac که ای پی امریکا رو میده؟؟؟؟به نقل از Shahed :شما مثکه متوجه نیستید !
میگم از طریق شماره تلفنتون ردتونو میگیرن !همچنین ریکوئست ها و url هایی که رد و بدل میشه رو log میکنن !
اونوخت داری میگی hideIP ؟؟
به مونیتورینگ اعتقاد داری؟ به شکسته شدن پریوایسی اعتقاد داری؟به نقل از hamedsullivan :شاهد جان با پ ر و ک س ی هم نمیشه کاری کرد , مثلا secure ac که ای پی امریکا رو میده؟؟؟؟
آخه از کافی نت چطوری میتونن ردت رو بگیرن و پیدات کنن؟ :blink:به نقل از EGoldBazar.Com :هیچ کاری بعید نیست که از مخابرات سر نزنه من تو روزنامه خوندم که تو مشهد یکی با اینترنت برای یکی مشکل پیش آورده بود با اینکه تو کافی نت کار می کرده ردشو مخابرات زد :blink: :blink: :blink: :blink:
بلاخره نتيجه چي شد؟ ايميلهاي ياهو رو ميتونن بخوونن يا فقط URLهارو كنترل ميكنن؟؟؟؟به نقل از rezadignity :خوب چه ربطی داره ، درست که اونا آی پی و غیره رو لاگ می کنن ولی این چه ربطی به ایمیل داره ؟
لاگ کردن برای چک کردن url ها است ، ربطی به ایمیل نداره که !