• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آيا آيپي فرستنده ياهو ايميل توسط مخابرات قابل پيگيريه؟

someone2

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان عزيز::)
سوال من اينه كه آيا اين صحت داره كه اگه با ياهو ميل فرستاده بشه IP فرستده ميتونه از طريق مخابرات پيگيري بشه؟ اگر جواب مثبته چه راه حلي براي محفوظ ماندن IP فرستنده ميل وجود داره؟

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از someone2 :
سوال من اينه كه آيا اين صحت داره كه اگه با ياهو ميل فرستاده بشه IP فرستده ميتونه از طريق مخابرات پيگيري بشه؟ اگر جواب مثبته چه راه حلي براي محفوظ ماندن IP فرستنده ميل وجود داره؟
بر اساس قوانینی که از خیلی وقت پیش از طرف وزارت اطلاعات به isp ها ابلاغ شده ، isp ها موظفند کلیه فعالیت کاربر رو به صورت log بر اساس شماره تلفن (کلر آیدی) به مدت 90 روز ذخیره کنن و هیچ راه فراری هم نیست.

EGoldBazar.Com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از someone2 :

هیچ کاری بعید نیست که از مخابرات سر نزنه من تو روزنامه خوندم که تو مشهد یکی با اینترنت برای یکی مشکل پیش آورده بود با اینکه تو کافی نت کار می کرده ردشو مخابرات زد :blink: :blink: :blink: :blink:

someone2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Shahed :
بر اساس قوانینی که از خیلی وقت پیش از طرف وزارت اطلاعات به isp ها ابلاغ شده ، isp ها موظفند کلیه فعالیت کاربر رو به صورت log بر اساس شماره تلفن (کلر آیدی) به مدت 90 روز ذخیره کنن و هیچ راه فراری هم نیست.

مرسي از راهنمائيتون، ولي اگه از نرمافزارهايي كه IP رو غيرقابل شناسايي مثل Hide IP يا اينكه از پروكسي استفاده كنيم چطور؟ يعني بازم قابل پيگيريه؟

EGoldBazar.Com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر کنم *** بهترین نرم افزار برای پنهان کردن IP باشه خودت امتحان کن می فهمی​

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چه کارها که مخابرات نمیکنه
24.gif

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
هیچ کاری بعید نیست که از مخابرات سر نزنه من تو روزنامه خوندم که تو مشهد یکی با اینترنت برای یکی مشکل پیش آورده بود با اینکه تو کافی نت کار می کرده ردشو مخابرات زد
24.gif
24.gif
24.gif
24.gif
24.gif
24.gif
24.gif
24.gif
24.gif
24.gif

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
شما مثکه متوجه نیستید !
میگم از طریق شماره تلفنتون ردتونو میگیرن !همچنین ریکوئست ها و url هایی که رد و بدل میشه رو log میکنن !
اونوخت داری میگی hideIP ؟؟

someone2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از EGoldBazar.Com :
فکر کنم *** بهترین نرم افزار برای پنهان کردن IP باشه خودت امتحان کن می فهمی​

مجددا سلام
1-خب من اگه از *** بقول شما استفاده کنم از کجا میتونم بفهمم و مطمئن بشم که safe هست؟
2-بعدش اینکه چطور ازش استفاده کنم؟

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از Shahed :
شما مثکه متوجه نیستید !
میگم از طریق شماره تلفنتون ردتونو میگیرن !همچنین ریکوئست ها و url هایی که رد و بدل میشه رو log میکنن !
اونوخت داری میگی hideIP ؟؟
شاهد جان با پ ر و ک س ی هم نمیشه کاری کرد , مثلا secure ac که ای پی امریکا رو میده؟؟؟؟

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از hamedsullivan :
شاهد جان با پ ر و ک س ی هم نمیشه کاری کرد , مثلا secure ac که ای پی امریکا رو میده؟؟؟؟
به مونیتورینگ اعتقاد داری؟ به شکسته شدن پریوایسی اعتقاد داری؟
فکرشو بکن اگه همه url ها log بشن دیگه پروک30 چیکار میتونه بکنه؟

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
صحبت شاهد کاملا درسته!! تمام ispها موظفند که تا نود روز رکوردهاشون را نگه دارند!!! البته من با یکی از مدیران سپنتا که صحبت می کردم می گفت ما اصلا پاک نمی کنیم و حتی روی سی دی هم رایت می کنیم!!!
ولی شاید اینجا سوالی برای دوستان پیش بیاد که آی پی ما که ثابت نیست ؛ پس مخابرات از کجا می فهمه؟ درسته آی پی شما ثابت نیست ولی در لاگ فایلهاشون معلومه که مثلا در 12:06:55 فلان آی پی دست چه شخصی با چه یوزر و پسی و چه شماره تلفنی بوده!!!

در مورد سوال این دوستمان نه تنها از یاهو بلکه از هر سرور دیگری شما میل بفرستید در هدرهاش آی پی شما معلوم میشود!!

SoftDevCo

Registered User
لایک‌ها
0

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
خوب با اینکه میدونم حداقل ده نفر پستهای منو اینجا زیر نظر دارن ...
و با اینکه میدونم اونجا از تمامی پست های من (و همه ما) نسخه چاپ شده دارن و تو پروندم گذاشتن ...
به کسی که مسئول تفکیک و چاپ پستهای اینجا هست سلام میکنم و امیدوارم موفق باشه !
281.gif

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
100 رحمت به ایران
هر چی کشورا پیشرفته ترن کنترلشون رو اینترنت بیشتره

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خوب چه ربطی داره ، درست که اونا آی پی و غیره رو لاگ می کنن ولی این چه ربطی به ایمیل داره ؟
لاگ کردن برای چک کردن url ها است ، ربطی به ایمیل نداره که !

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
چرا isp می تونن توی email شما هم برن
البته سایت های معتبری مانند yahoo و gmail این اجازه رو نمیدن
چون وقتی که شما داری وارد ای می لت میشی isp می یاد و سعی می کنه با نفوذ به کامپیوترت بیاد داخل
من خودم چند با رفتم که با gmail برم داخل و ارور داد بعد فهمیدم از isp هست

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
به نقل از EGoldBazar.Com :
هیچ کاری بعید نیست که از مخابرات سر نزنه من تو روزنامه خوندم که تو مشهد یکی با اینترنت برای یکی مشکل پیش آورده بود با اینکه تو کافی نت کار می کرده ردشو مخابرات زد :blink: :blink: :blink: :blink:
آخه از کافی نت چطوری میتونن ردت رو بگیرن و پیدات کنن؟ :blink:

someone2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از rezadignity :
خوب چه ربطی داره ، درست که اونا آی پی و غیره رو لاگ می کنن ولی این چه ربطی به ایمیل داره ؟
لاگ کردن برای چک کردن url ها است ، ربطی به ایمیل نداره که !
بلاخره نتيجه چي شد؟ ايميلهاي ياهو رو ميتونن بخوونن يا فقط URLهارو كنترل ميكنن؟؟؟؟:eek:

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
سلام

آسوده باشيد که خبري نيست ..

با ميل کار کنيد .. راحت وبگردي کنيد . کي شما رو ميگيره ... مخابرات !!! بيخيال .. مامور اطلاعات هم بيکار شده بياد ردگيري کنه !! ( حرف خنده دار !! ) حالا ميگيد روبوت دارن !! نه غلام !!

بابا اين ها ميخوان رد يه ادم مشخص رو بگيرن جونشون در ميره .. چه برسه به کنترل کلي ادم ...

بالا