• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آيا رشته تحصيليتون شما رو ارضا كرده؟

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام. اكثر ماها يا دانشجو هستيم يا فارغ التحصيل شديم. يه چالش عمده احساس رضايت از درسيه كه خونديم.آيا اين وادي هموني هست كه ما انتظارش رو داشتيم؟ آيا علاوه بر جنبه مادي از نظر روحي هم مارو ارضا ميكنه؟

اگر دوستان لطف كنن با معرفي اجمالي رشتشون، اينكه بصورت واقع بينانه رشته رو تعريف كنند ممنون ميشم . گرچه تاپيكهاي مجزايي درمورد رشته هاي مختلف زده شده اما اينجا يه معرفي ساده هم كافيه

خود من شخصا بنا به دلايلي در فوق ليسانس رشتم تغيير كرده اما هنوز با مدرك ليسانسم (برق) مشغول به كار هستم و شايد توقعاتم از فوق ان چنان براورده نشده

ممكنه رشته اي جا افتاد باشه كه پيشاپيش عذر ميخوام

رشته هاي فني

اديت: صنايع ( بنامه ريزي. تحليل سيستم )

*برق( الكترونيك. مخابرات. كنترل. قدرت )

مكانيك (سيالات . جامدات )

عمران

كامپيوتر (نرم افزار . سخت افزار )

مهندسي شيمي

معماري

نفت

مواد

مهندسي پزشكي

پليمر

هسته اي

رشته هاي علوم پايه:

رياضي فيزيك شيمي زيست ( انوع گرايشها )

آمار

مديريت (انواع گرايشها )

حسابداري

علوم انساني

پزشكي و پيراپزشكي

منتظر شنيدن نظرات شما هستم

Last edited:

p30p30

Registered User
لایک‌ها
41
سلام

بله جا افتاده :D

رشته مهندسي صنايع رو از قلم انداختين!!

ما كه امسال وارد شديم!! ايشالا 4 سال ديگه به طور دقيق تر مي گم :D

با تشكر

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام

بله جا افتاده :D

رشته مهندسي صنايع رو از قلم انداختين!!

ما كه امسال وارد شديم!! ايشالا 4 سال ديگه به طور دقيق تر مي گم :D

با تشكر

كلي عرض مغفرت و شرمندگي

اتفاقا جديدا به يكي از اقواممون كه صنايع خونده و داره ميخونه براي كنكور ارشد برخوردم و صحبت كردن با اون جرقه اي شد برا زدن اين تاپيك. نرم افزارهاي رشتتون رو يدم و فضاي كلي درسها رو . خيلي جالب بود ( مخصوصا بازار كارش!!).من خودم چون برق خوندم نتونسته بودم تصوري از فضاي صنايع داشته باشم چون برق همش محاسبه و طراحيه مخصوصا الكترونيك و تو يه كار فيزيكي انجام ميدي مدار رو طراحي ميكني ميبنديش و ورودي ميدي و خروجي رو اندازه ميگيري. ابزارت رياضياته و تو بسته به گرايشت يا تحليل ميكني يا طراحي اما صنايع بيشتر به مديريت تنه ميزنه و شايد خيلي مهمه كه به شرايط ذهني و روحي طرف بخوره يا نه.
به اين فكر افتادم كه با رشتم ارتباط برقرار كردم يا اينكه چون اساسش رياضي و محاسبه و تحليل بود دوستش داشتم؟ اينكه اگر تو يه رشته ديگه تحصيل ميكردم بهتر نبود؟
البته من از برق كاملا راضيم و گفتم كه با همين مدرك هم دارم كار ميكنم
اما فوقم كه يه دنياي جديده تاپيكش هم هست پرتو پزشكي

ممنونم كه اومدي و نظر دادي

Callisto

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
7
ا..خب تو بخش کامپیوتر رشته فناوری اطلاعات رو هم میزدی دیگه...:happy:

خب من رشته ام تو دبیرستان تجربی بود..و واقعا عاشق رشته ام بود..هنوز هم همونطوره..همیشه هم دلم میخواست تو یه رشته ی زیست شناسی (غیر گیاهی و دریایی) ادامه بدم..سال اول که شیمی قبول شدم و بیخیالش شدم..سال بعدش هم بنا به شرایطی که برام پیش اومد از همه چی دور شدم و رشته ام به آی تی تغییر کرد..الان من سعی میکنم با رشته ام کنار بیام..اما این نیست اون چیزی که میخواستم و به واقع منو ارضا نمیکنه..شاید خیلی توش فعالیت کرده باشم و کار کرده باشم،حتی به صورت رسمی طراحی وب کردم و ازش خیلی لذت بردم..که البته درسته به کامپیوتر ربط داشته ،ولی مختص آی تی نیست...به هر حال من هنوز رشته های زیستی رو خیلی دوست دارم..و همیشه فکر میکنم بعد از تموم شدن درسم،این رشته برای من فایده ای داره اصلا؟چون بهش علاقه ای ندارم و حتی خیلی مواقع خوندنش هم برام سخت میشه..
خیلی دوست دارم شرایطی پیش بیاد که بتونم تو رشته ی مورد علاقه ام درس بخونم..البته یه جورایی هم تصمیم دارم اگه خدا بخواد و کمکم کنه،تو فوق تغییرش بدم..میدونم به رشته های زیستی نمیشه..ولی خب چون رشته هایی مثل باستان شناسی رو هم دوست دارم،شاید بشه کاری کرد...

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
دانشگاه های این مملکت فارغ التحصیلان رو متوقع بار می آرن نه متخصص

سلام بله حرفتون درسته
وقتي اسلوب از ابتدا اشتباه باشه نتيجه هم همين ميشه. مهمترين قسمت تو هر رشته اي استفاده از اونه و بايد ين رو تو دانشگاه اموخت اما به كمترين مساله اي كه توجه ميشه همينه ماها تو تئوري قوي هستيم اما تو ازمايشگاه ها هميشه لنگ ميزنيم چون ازمايشگاه هامون هم الكي هستن و تئوري
توي خارج تو تحصيلات تكميلي بيشتر بچه ها تو ازمايشگاه هستن و پروژه براشون تعريف ميشه علاوه بر اون شركتهاي فني و تحقيقاتي اكثرا با دانشگاهها همكاري دارند و در واقع يه جور اسپانسر هم هستند

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
سلام بله حرفتون درسته
وقتي اسلوب از ابتدا اشتباه باشه نتيجه هم همين ميشه. مهمترين قسمت تو هر رشته اي استفاده از اونه و بايد ين رو تو دانشگاه اموخت اما به كمترين مساله اي كه توجه ميشه همينه ماها تو تئوري قوي هستيم اما تو ازمايشگاه ها هميشه لنگ ميزنيم چون ازمايشگاه هامون هم الكي هستن و تئوري
توي خارج تو تحصيلات تكميلي بيشتر بچه ها تو ازمايشگاه هستن و پروژه براشون تعريف ميشه علاوه بر اون شركتهاي فني و تحقيقاتي اكثرا با دانشگاهها همكاري دارند و در واقع يه جور اسپانسر هم هستند

ما تو تئوری هم قوی نیستیم (حالا من بیشتر رو رشته های خودم میگم کامپیوتر و صنایع)

خب من 5 سال کارم تو زمینه کامپیوتر بود! بنا به رشته ام ، بعد از اون یک سال و نیم هست که تو زمینه صنایع دارم کار میکنم (قبلش هم با توجه به اینکه هیچ تخصص و تحصیلات خاص دانشگاهی نداشتم کارهای دیگه کرده بودم!)
از همش هم در مقطع خودشون هم بسیار لذت بردم

دانشگاه های این مملکت فارغ التحصیلان رو متوقع بار می آرن نه متخصص

این جمله عالی هست! من دو مقطع (یکی تو شغل قبلیم یکی هم در مکان فعلی) امکان این رو داشتم که رزومه های وارده رو ببینم و با چند نفر از متقاضیان گفتگو کنم!
اگر رزومه رو هم نمیدیدی با استفاده از همین جمله بالا میتونستید تشخیص بدی که طرف تازه فارغ التحصیل شده یا سابقه کاری داره
همیشه تازه کارها با دنیایی از ادعای پوچ و واهی میان و اکثرا هم درخواست حقوق در حد یک مهندس با سابقه میکنند
کلآ این استخدام جذاب ترین بخش این چند سال سابقه کارم هست.

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
ما تو تئوری هم قوی نیستیم (حالا من بیشتر رو رشته های خودم میگم کامپیوتر و صنایع)

خب من 5 سال کارم تو زمینه کامپیوتر بود! بنا به رشته ام ، بعد از اون یک سال و نیم هست که تو زمینه صنایع دارم کار میکنم (قبلش هم با توجه به اینکه هیچ تخصص و تحصیلات خاص دانشگاهی نداشتم کارهای دیگه کرده بودم!)

این جمله عالی هست! من دو مقطع (یکی تو شغل قبلیم یکی هم در مکان فعلی) امکان این رو داشتم که رزومه های وارده رو ببینم و با چند نفر از متقاضیان گفتگو کنم!
اگر رزومه رو هم نمیدیدی با استفاده از همین جمله بالا میتونستید تشخیص بدی که طرف تازه فارغ التحصیل شده یا سابقه کاری داره
همیشه تازه کارها با دنیایی از ادعای پوچ و واهی میان و اکثرا هم درخواست حقوق در حد یک مهندس با سابقه میکنند
کلآ این استخدام جذاب ترین بخش این چند سال سابقه کارم هست.
خواهش می کنم . نظر لطف شما و اون دوستمون nedi . قابلی نداره

راستی من چه زمانی کاربری فعال می گیرم ؟ مدیر محترم

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5

خب البته دليل لذت بردن شما ميتونه زيبايي علم و رشتتون براي شخص شما باشه و يا اينكه كاري كه كردين همون چيزي بوده كه بايد بعد از تخصص توي رشتتون انجام ميدادين. و يا روحيات شخصي كه شما ميتونيد محيط رو براي خودتون دلپذير كنيد.( خوش به حالتون) كامپيوتر كه خب شرايطش مشخص تر هست ( به نسبت بعضي از رشته ها). شما ميتونين يه شركت بزنين و از پروژه هاي سبك شروع كنين و بعد از جا افتادن خودتونو بالا بكشين كارتون هم برنامه نويسيه يعني هموني كه خوندين . يا صنايع كه فكر ميكنم بازار كار و حتي فضاي كاري عالي اي داشته باشه -تو ايران-- و شما با قوي بودن تو چند تا نرم افزار ميتونيد بهترين شرايط كاري رو منطبق به علمتون (در يه حد نسبي البته) داشته باشين.اما مساله اينه كه اين شرايط ممكنه براي همه رشته ها پيش نياد فرضا مهندسي برق--الكترونيك كار اصليش ديزاين هست اما توي ايران خب خيلي اين موقعيت كم پيش مياد مخصوصا تو شهري غير از تهران و خود من گرچه اسما با مدركم كار ميكنم و لي شايد از 10-20% علمم استفاده كنم. بله ممكنه از شغلم نسبتا راضي باشم اما اين اخر اون درسي نيست كه خوندم
بعضي رشته ها هم متاسفانه با وجود زيبايي و كاربردشون خب امكان استفادش تو ايران خيلي زياد نيست. يكيش فوق خودم. يا رشته هاي علوم پايه. كشاورزي.....
جالبه كه سهميه دانشگاه رو زياد ميكنن به جاي حل مشكل ريشه اي بيكاري.

در مورد مصاحبه هم اره راست ميگين ما يه دونشو داشتيم كمپاني اعتماد به نفس بود بنده خدا. داشت درباره مباني علم برق و كاربردهاش سخنراني ميكرد اما ساده ترين مبحث رو متاسفانه... اين واقع بيني و سمباده خوردن رو بايد تو دانشگاه پيش بيني كرد كه البته اينجا ايرانه و هنوز در حال تاتي تاتي كردن. بزاريم وزير دلش خوش باشه كه 10000تا مقاله آي اس آي داريم.

توي فضاي دانشگاهي خلاء زياده. و شايد مقايسه با موارد مشابه در دانشگاههاي خارج اين توقع رو بيشتر ميكنه.
فرضا تو يه واحد معتبر دانشگاهي تو انگليس يه واحد درسي دارن كه روش صحيح پرزنت رو ياد ميدن اتفاقا استادش هم دكتراي راديوتراپي بود.

در مورد تئوري هم والا فكر نكنم عقب باشيم. چون دوستانم رو كه رفتن ادامه تحصيل خارج تو دانشگاههاي معتبر و وضعيتشون ميشناسم ميگم كه اونقدرها هم عقب نيستيم.بخاطر پاور پوينت درسها و هوم ورك هايي كه توي اينترنت ميبينم . گرچه كه علم يعني استفاده اي كه ازش ميكني( و يا حظي كه ميبري) حتي علوم نظري

بايد موند و مبارزه كرد و لذت برد

gheymeh & live for what& callisto از شركتتوت در بحث ممنونم. فكر كنم هنوز هم حرف براي گفتن وجود داشته باشه

Last edited:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب البته دليل لذت بردن شما ميتونه زيبايي علم و رشتتون براي شخص شما باشه و يا اينكه كاري كه كردين همون چيزي بوده كه بايد بعد از تخصص توي رشتتون انجام ميدادين. و يا روحيات شخصي كه شما ميتونيد محيط رو براي خودتون دلپذير كنيد.( خوش به حالتون) كامپيوتر كه خب شرايطش مشخص تر هست ( به نسبت بعضي از رشته ها). شما ميتونين يه شركت بزنين و از پروژه هاي سبك شروع كنين و بعد از جا افتادن خودتونو بالا بكشين كارتون هم برنامه نويسيه يعني هموني كه خوندين . يا صنايع كه فكر ميكنم بازار كار و حتي فضاي كاري عالي اي داشته باشه -تو ايران-- و شما با قوي بودن تو چند تا نرم افزار ميتونيد بهترين شرايط كاري رو منطبق به علمتون (در يه حد نسبي البته) داشته باشين.اما مساله اينه كه اين شرايط ممكنه براي همه رشته ها پيش نياد فرضا مهندسي برق--الكترونيك كار اصليش ديزاين هست اما توي ايران خب خيلي اين موقعيت كم پيش مياد مخصوصا تو شهري غير از تهران و خود من گرچه اسما با مدركم كار ميكنم و لي شايد از 10-20% علمم استفاده كنم. بله ممكنه از شغلم نسبتا راضي باشم اما اين اخر اون درسي نيست كه خوندم
بعضي رشته ها هم متاسفانه با وجود زيبايي و كاربردشون خب امكان استفادش تو ايران خيلي زياد نيست. يكيش فوق خودم. يا رشته هاي علوم پايه. كشاورزي.....
جالبه كه سهميه دانشگاه رو زياد ميكنن به جاي حل مشكل ريشه اي بيكاري.

در مورد مصاحبه هم اره راست ميگين ما يه دونشو داشتيم كمپاني اعتماد به نفس بود بنده خدا. داشت درباره مباني علم برق و كاربردهاش سخنراني ميكرد اما ساده ترين مبحث رو متاسفانه... اين واقع بيني و سمباده خوردن رو بايد تو دانشگاه پيش بيني كرد كه البته اينجا ايرانه و هنوز در حال تاتي تاتي كردن. بزاريم وزير دلش خوش باشه كه 10000تا مقاله آي اس آي داريم.

توي فضاي دانشگاهي خلاء زياده. و شايد مقايسه با موارد مشابه در دانشگاههاي خارج اين توقع رو بيشتر ميكنه.
فرضا تو يه واحد معتبر دانشگاهي تو انگليس يه واحد درسي دارن كه روش صحيح پرزنت رو ياد ميدن اتفاقا استادش هم دكتراي راديوتراپي بود.

در مورد تئوري هم والا فكر نكنم عقب باشيم. چون دوستانم رو كه رفتن ادامه تحصيل خارج تو دانشگاههاي معتبر و وضعيتشون ميشناسم ميگم كه اونقدرها هم عقب نيستيم.بخاطر پاور پوينت درسها و هوم ورك هايي كه توي اينترنت ميبينم . گرچه كه علم يعني استفاده اي كه ازش ميكني( و يا حظي كه ميبري) حتي علوم نظري

بايد موند و مبارزه كرد و لذت برد

gheymeh & live for what& callisto از شركتتوت در بحث ممنونم. فكر كنم هنوز هم حرف براي گفتن وجود داشته باشه

خب راستش زندگی برای یه مهندس کامپیوتر یا صنایع به اون زیبایی که شما میگید نیست
من کمی خوش شانس بودم! ضمن اینکه سعی کردم پی کارم رو هم بگیرم!

در واقع ما یک نوع فقر فرهنگی داریم که دامن گیر همه مشاغلمون هست
کامپیوتر یکمی کمتر و صنایع خیلی بیشتر دنبال کار اصلیشون نیستند
درسته که صنایع بازار کار وسیعی داره! اما به خاطر نفس خوده رشته هست نه به خاطر شرایط ایران
تو ایران هم که قانون کپی رایت نداریم به راحتی از برنامه هایی که چند هزار نفر ساعت براش وقت گذاشته شده کپی میشه و غیر مجاز فروخته میشه!
عملآ قدرت کار رو کم میکنه
با تمام این وجود شما میتونید لذت ببرید از کارتون از درستون
نکته جالب برای من این بود که کامپیوتر قبل از قبول شدنم اصلا رشته مورد علاقه من نبود
من از اول میخواستم صنایع بخونم! به اصرار خانواده کامپیوتر رو انتخاب کردم و اون رو هم قبول شدم
شرایطی هم برام پیش اومد که با وجود اینکه شانسش رو داشتم مجدد کنکور رو امتحان کنم اما نکردم و همین رشته رو خوندم
دقیقآ از سال اول به بعد که کمی درسها تخصصی تر شد من علاقمند شدم به رشته ام و باقی ماجرا
در مورد تئوری گفتم من خیلی تو بقیه رشته ها اطلاع ندارم اما تو صنایع و مخصوصآ کامپیوتر ما خیلی ضعف داریم
البته وقتی من ترم آخر بودم چندتا از استادها سعی داشتن بعضی از درسها رو عوض کنند و به روزتر بشیم که نمیدونم موفق شدند یا نه!

پ.ن: gheymeh عزیز انشاا... از شما هم به زودی به خاطر فعالیتتون قدردانی میشه (کار خاصی نمیشه کرد ابزار ما همین کاربر فعالی هست). مسلمآ فعالیت بیشتر شما و در یکی ، دو جهت خاص میتونه به این امر کمک بیشتری کنه. موفق باشید

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
منظور من از لذت بردن، ايني كه برداشت كردين نيست. لذت از زيبايي خود علم و حظي كه از يادگرفتن ندانسته ها به ادم دست ميده رو ميگم كه مسكن خوبيه و كمك ميكنه ادم نا اميدتر نشه
خيلي خيلي شانس اوردين كه به رشتتون علاقه مند شدين!!! برعكس من كه دوست داشتم كامپيوتر بخونم اما به اصرار خانواده زدم برق و بعدا فهميدم چه خوب شد نرفتم كامپيوتر

اره اگه ميشد حداقل چند واحد رو بزارن خود بخش يا دانشكده تصميم بگيره چي باشه عالي بود الان همه دانشگاهها موظفن طبق دستور العمل وزارت عمل كنن و يا كاراموزيهايي كه مستقيما زير نظر دانشگاه باشند. فكر ميكنم خيلي ديد دانشجو رو بازتر ميكنه

( يه سوال: fuzzy logic , machine learning تو فيلد درسي كامپيوتره؟؟؟ رفرنس خوبي براي يادگيري سريع ميشناسين؟؟)

sefid

Registered User
لایک‌ها
0
پوف نمیدونم من خودم از اون دسته آدماییم که برای علاقشون به دلیل کالیبرشون خودشو به هر آب آتشی زد و بالاخره موفق شدم برگردم سره رشته مورد علاقم :/ به شخصه نمیتونم به چیزی جز اون چیزی که دوست دارم فکر کنم برای یک ترمم که مجبور شدم برم چیزی جز اون چیزی که میخواستم بسی کلی زجر کشیدم به مثال قطره ای آب در اقیانوسی از روغن داغ ... فلیکن هم اکنون ارضا شدیم .

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
من كه تا الان از رشته ام رضايت كامل رو دارم. من از قبل هم از نرم افزار خوشم مياد هنوزم خوشم مياد. هر چي بيشتر ميري تو عمق مطالب ميفهمي نادون تري. وسعتشم كه بزنم به تخته به اندازه يه اقيانوسه

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
براي من حيف رشته ام به من كمكي نميكنه
منم نرم افزار خواندم
حيف توي دانشگاه تنبلي كرديم ونخوانديم الان مثل ... پشيمانم
الان بيكار ميگرديم وكاري پيدا نميشه
كارهاي دولتي ديگه جديدا تو امتحانات درسهاي تخصصي سوال مياد كه گند ميزنيم ميره توي شركت هاي خصوصي هم كه همشون جاوا uml برنامه نويسي تحت وب اينا ميخواهند كه توي دانشگاه هيچ كدام رو ياد ندادند هرچند خودمان بايد دنبالش ميرفتيم

كلا به نظر من اين 4سال درس تودانشگاه هيچ مفيد برام نبوده
و الان نزديك 1سال بيكاريم واعصاب ادم خورد شده معلوم نيست اخر زندگيمون چي ميشه و چي كاري گيرمان مي ايد
افسوس ميخورم كه چرا نخواندم(منظورم مفهمومي است نه نمره اي) و به برنامه نويسي علاقه پيدا نكردم
الان هم ميخوام براي ارشد بخوانم اصلا ديگه دل ودماغش نيست ذهن ادم به همه جا ميره الا درس (البته براي ارشد خواندن يك خوبي داره كه اگر بخواني ميتواني سدوالات ازمون هاي استخدامي رو جواب بدي راحت راحت)

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
چه جالب چقد نرم افزاری اینجا داریم!!

پارسال که من امتحان دادم که تو امتحان کتبی سوال تخصصی نداشت فقط عمومی بود. فقط مصاحبه حضوریش تخصصی بود.
در ضمن برای ارشد فکر کنم کارتون سخت باشه چون برای ارشدنرم افزار تعداد دانشجویی که میگیرند خیلی محدوده اما خدا بده برکت دانشگاه ازاد.. 70 -80 تا اراک 40 تا اهواز ...
نرم افزار برا موفقیت به خلاقیت نیاز داره و البته اینکه توی بازار جا بیفتی . خیلی از بچه ها هم با اساتیدشون کار میکنن. در کل مگه اینکه شرکت محکمی باشه و گرنه حق برنامه نویسها خیلی خورده میشه.

sefid عزیز میشه بپرسم رشتتون چیه؟ چقد باید حس قشنگی باشه وقتی رضایت کامل از درسی که میخونی داری

Last edited:

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
ما که رشته مزخرف کشاورزی میخونیم مثل سگ هم پشیمونیم که چرا برای کنکور حداقل یک صفحه کتاب نخوندیم
اون موقع طرز فکر فرق میکرد هیییییییی
رفیق ناباب چه میکنه

Fearless

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
39
منم مکانیک گرایش ساخت و تولید میخونم. اولش ازش بدم می اومد ولی حالا یواش یواش داره ازش خوشم میاد. ولی در کل منو ارضا نمی کنه و در آینده دوست ندارم از این رشته نون دربیارم و فعلا دنبال مدرکم تا ان شا الله در آینده برم سراغ یه کار اداری مثل بیمه یا ... تا خدا چی بخواد.

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
107
سلام...

خوب منم بگم که بله...

خیلی از رشتم رضایت دارم. کلا همیشه دنبال اقتصاد بودم و اقتصاد نظری هم که مباحث محض اقتصاد هست در این میون کاملا من رو راضی کرده.:happy:
راستش از سال دوم دبیرستان به نوعی تصمیمم رو در این زمینه گرفته بودم و هر چند رشته ام ریاضی بود هدفم اقتصاد بود.

در رشته ی من مباحثی مثل اقتصاد کلان، اقتصاد خرد، اقتصاد توسعه، **** های اقتصادی و کاربردهای آمار و ریاضی در اقتصاد (اقتصاد سنجی)، به طور مشترک با سایر رشته های اقتصاد وجود داره. به طور اختصاصی هم تاریخ عقاید اقتصادی، اقتصاد بخش عمومی (پیشرفته)، اقتصاد ریاضی و ... رو می خونیم.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام؛
بنده هم مدیریت بازاریابی می خونم؛البته کارم مالی هست؛اما به شدت از رشته ام خوشم میاد؛راستش هر چی می رم جلوتر بیشتر متوجه می شم که هیچ چیزی بلد نیستم؛اما واقعا" عاشق این رشته ام؛تو دانشکده ما گرایش بازاریابی ارائه نشده بود؛اما 5 نفر بودیم که این گرایش رو دوست داشتیم و آخر سر هم گرایش برگزار شد؛

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
چه جالب.
فكر ميكنم كه روحيه فرد و تناسبش با رشته و كارش مهمترين عامل موفقيت هست

رشته هاي اقتصاد و مديريت واقعا براي افراد خاصي مناسبه كه قدرت تحليل و تصميم گيري سريع دارن. مثلا گرايش بازار يابي خيلي قدرت تحليل بالايي ميخواد كه فكر كنم حتي روانشناسي هم توش خيلي دخيله

خب به نظرتون كساني كه تحصيلاتشون در زمينه اقصاد و مديريت بصورت اكادميك هست موفقترند يا كساني كه تجربي كار كردن

و اينكه تفاوت فعاليتهاي مالي در ايران و خارج مثلا استراليا در چه حده مثلايه شغلي مثل finance broker ؟؟ و الان چقدر نسبت تا حجم فعاليتهاي بازارهاي بزرگ دنيا فاصله داريم

از اظهار نظر دوستان خيلي ممنونم

بالا