• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آيا مي توان از راه دور و به كمك مودم كنترل يك كامپيوتر را به دست گرفت؟

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
با سلام

مي خواستم بدانم آيا مي توان به كمك يك مودم dial-up به كامپيوتر ديگري connect شده و (با اجازه خود صاحب كامپيوتر) گزينه هاي آن را دستكاري نمود؟

براي مثال اگر كامپيوتر يكي از اقوام بنده خراب شود، مي توانم با كامپيوتر خودم در منزل كاري كنم كه صفحه desktop او را روي رايانه خود، مشاهده كرده و گزينه هاي control panel يا ديگر قسمتها را تغيير دهم تا ايرادش برطرف شود؟
چگونه؟

با تشكر

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
آره با برنامه PC Anywhere میشه این کارو کرد ولی با dialup سرعتش خیلی پایینه ... اگه هر دو adsl دارید راحت میتونی هر کاری میخوای بکنی

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
البته اگه روي اينترنت ip static داشته باشين ميتوني با Remote Desktop Connection خوده Windows Xp هم اين كار رو بكني.

amir_network

Registered User
لایک‌ها
0
البته اگه روي اينترنت ip static داشته باشين ميتوني با Remote Desktop Connection خوده Windows Xp هم اين كار رو بكني.
:eek: :eek: :eek:
ايشون از راه در هستن. IP Static هم داشته باشن. اون طرف هم IP Static داشته باشه ميشه,كه قطعا يكيشون نداره.(من خودمم كه ADSL دارم IP Static ندارم)

با *** بهش وصل شو و با Remote Desktop كارهاتو انجام بده

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
آيا ميشه با مودم dial-up، كنترل كامپيوتري رو كه در اطاق ديگري از خونه هست، به دست گرفت؟

shahabyazdi

Registered User
لایک‌ها
0
میتونی دوتاشو با هم شبکه کنی و با ریموت دسکتاپ کنترلشو به دست بگیری
Start/All Programs/Accessories/Communications/Remote Desktop Connection

بالا