• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آيا هك شدم؟

bon-bast

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
بچه ها من 2تا سوال داشتم و ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين
1- حدود 2هفتس كه وقتي با ياهو چت ميكنم وسط چت براي چند ثانيه خود به خود dc ميشم.
اينارم بگم كه:
قبلا اين اتفاق نميفتاده
من با اين id فقط با 1نفر چت ميكنم
تو اين 2هفته هم هميشه به شكل منظم dc نميشه! بعضي موقه ها كمتر و بعضي موقه ها بيشتر
وقتي كه اين اتفاق ميفته براي شخص مقابل پيغام مياد كه من از ورژن متفاوتي از ياهو دارم استفاده ميكنم.

2- اينترنت من adsl هست اما مودم خونه ي همسايه ي ماست. يعني مشتركن داريم استفاده ميكنيم و كابل من بهسوكت شماره 4 مودم وصله( گفتم شايد لازم باشه:D).
چند روزه از برنامه h-o.t s.-p.o-t s.-h.i.-e.l.d دارم استفاده ميكنم. امروز اون برنامه پيغام داد كه فلان ip ميخواد فعاليت تو رو ببينه(يه همچين چيزايي. جملش دقيق يادم نيست). اما ip ذكر شده همون ip مودم خودم بود. همون Ipي كه تو بروسر سرچ ميكني و مشخصات مودم مياد. يا به اصطلاح دقيقتر default getway خودمه.
حالا ميخوام بدونم اون پيغام براي چي اومده؟
آيا اين همسايه ي ما ميتونه فعاليت منو ببينه(مانيتورينگ - مثل كافي نت ها) يا اصلا نفوذ كنه به سيستم!؟

اساتيد بشتابيد!!:rolleyes:

nader3624

Registered User
لایک‌ها
103
به نظر من نه همسایتون بیچاره کاری به کاره شما نداره . گفتی تو یاهو وقتی آیدیت dc میشه واسه شخصی که باش چت میکردی pm میره . اگه اینجوریه که کسی پسوردتو داره برو عوضش کن

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
اگه از یک adsl استفاده میکنید به دلیل اینه که همسایتونم همون موقع با ایدی خودش انلاین میشه و یاهو شمارو بیرون میندازه
دلیل دیگه هم داره اینه که یک نفر پسورد شمارو داره وقتی اون انلاین میشه شما بیرون میفتید پسوردتون رو عوض کنید و سوالات امنیتیم تغییر بدید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه

Loveless64

Registered User
لایک‌ها
80
فکر نمیکنم دلیلش هک شدن باشه چون وقتی بیرون میفتید اگر کس دیگه ای وارد آیدیتون شده باشه مسنجرتون واستون مینویسه که شما به دلیل اینکه شخص دیگری وارد آیدیتون شده signout شدید...

pris0n

Registered User
لایک‌ها
32
خیر هک نشدید اقا مشکل از سرویس دهنده اینترنتتون هست یا ویروس و تروجان دارید که سرعت اتصال رو کم میکنه .

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
از خود سایت یاهو چت کن ببین همین مشکل داری >؟

اگه هم تونستی یه بار ویندوز عوض کن

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
اگه تو خود یاهو مسنجر DC میشید ؛ یک نفر با استفاده از نرم افزار بوتر ، شما رو بوت میکنه.

behnam500

Registered User
لایک‌ها
2,020
خیر هک نشدید . مانیتورینگ و این حرفا هم با اشتراک توی اینترنت امکان پذیر نیست . ایراد نرم افزاری داره

بالا