• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آيا واقعا قبولي در دانشگاه آزاد ساده است؟...

keyvanb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.من ديروز دانسگاه آزد رشته پزشكي و غير پزشكي ثبت نام كردم.البته تو غير پزشكي با اين كه رشته خورم تجربي هست،رشته هاي رشته رياضي رو انتخاب كردم(چون واقعا جذاب ترن)...تو رشته هاي غير پزشكي اولويت اولم مهندسي عمران دانشگاه آزاد مهاباد رو انتخاب كردم.تراز سال هاي اخير اين رشته و دانشگاه رو هم كه ديدم بين 4000 تا 4200 بود كه يكم آسون به نظر مياد.بنابراين يكم اميدوار شدم كه قبول شم.تو رشته هاي پزشكي هم اولويت اولم رو علوم آزمايشگاهي دانشگاه آزاد بابل انتخاب كردم كه تراز سال هاي اخير اون هم بين 4100 تا 4800 بوده.كه به اينم اميدوارم.ولي يه مشكلي هست.اونم اين كه واقعا خيلي كم درس خوندم.خيلي از دوستام رو ديدم كه با اين كه هيچي درس نخونده بودن تو دانشگاه آزاد يه رشته خوب و يه شهر خوب قبول شدن.مثلا يكي از دوستام هيچي سر آزمون تست نزده بود ولي مهندسي نرم افزار دانشگاه شيراز آورد.خيلي ها هم ميگن كه آزاد قبول شدن آسونه.واسه همين يكم اميدوارم كه همين سال اول يه رشته قبول بشم و ديگه پشت كنكور نمونم.حالا يه سوال ازتون دارم.واقعا ميتونم با توجه به رشته و شهرهايي كه انتخاب كردم به قبوليم تو آزاد اميدوار باشم؟
ممنون ميشم جواب بديد.....

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
به عنوان یه دانشجوی آزاد ..قبول شدن توی اکثر زایشگاه ها و آرایشگاه های آزاد راحته آره.( نه همشون!)

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
اهل کدوم شهری ؟؟
پسرخاله ی من چند سال پیش از مهاباد قبول شده بود ، بعد که با مامانش رفته بود واسه ثبت نام ، مامانش نذاشته بود . دی خداییش اروپاست . دی اوضاعیه اونجا !! دانشگاه بدی هم نیست ! بیشتر دوستای من اونجا دانشگاه می رن و راضی هستن ! اگه قصد داری هر شب با یکی بخوابی برو اونجا . دی ( این جمله ی آخری رو زیاد جدی نگیر . دی )

keyvanb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به عنوان یه دانشجوی آزاد ..قبول شدن توی اکثر زایشگاه ها و آرایشگاه های آزاد راحته آره.( نه همشون!)

دوست عزيز شما چه رشته اي ميخونيد؟و منظورتون از زايشگاه و آرايشگاه چيه؟....

keyvanb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اهل کدوم شهری ؟؟
پسرخاله ی من چند سال پیش از مهاباد قبول شده بود ، بعد که با مامانش رفته بود واسه ثبت نام ، مامانش نذاشته بود . دی خداییش اروپاست . دی اوضاعیه اونجا !! دانشگاه بدی هم نیست ! بیشتر دوستای من اونجا دانشگاه می رن و راضی هستن ! اگه قصد داری هر شب با یکی بخوابی برو اونجا . دی ( این جمله ی آخری رو زیاد جدی نگیر . دی )

من خودم تو شهر تكابم.تو همون آذرباجان غربي.راستش مهاباد خيلي شهر قشنگيه.شما خودتون كجا هستيد؟فكر ميكنم شانس قبولي مهاباد بيشتر باشه واسه همون زدمش....

FarSl-laD

Registered User
لایک‌ها
40
چند تا دانشگاه آزاد اطراف شیراز هست بدون کنکور هم دانشجو میگیره ...

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
من خودم تو شهر تكابم.تو همون آذرباجان غربي.راستش مهاباد خيلي شهر قشنگيه.شما خودتون كجا هستيد؟فكر ميكنم شانس قبولي مهاباد بيشتر باشه واسه همون زدمش....

شهره قشنگیه ولی دیگه نه خیلی . :D
راستش نمی تونم بگم . دی سکرته !! ( چون اینجا بچه ها زیاد منو دوس دارن ، اگه بدونن من تو شهرشون درس می خونم ، ذوق مرگ می شن :D ) ولی از واحدهای اصلیه دانشگاه آزاده و برای ورود به رشتم با تراز 6900 رتبه ی 32 رو اوردم :wacko: ) پس نشون می ده که تو تموم دانشگاها قبول شدن راحت نیست ! حالا نمی دونم اون دوستت چطوری سر از شیراز در اورده

بعید می دونم واسه قبولی زیاد مشکل داشته باشی ! چون الان دیگه خودشون تو بیشتر رشته ها فراگیر ثبت نام می کنن ( البته برای عمران فراگیر نیست چون داوطلبش زیاده ) ولی زیاد نگران نباش ! اوردن تراز 4500 واقعآ هیچ دنگ و فنگی نداره

keyvanb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شهره قشنگیه ولی دیگه نه خیلی . :D
راستش نمی تونم بگم . دی سکرته !! ( چون اینجا بچه ها زیاد منو دوس دارن ، اگه بدونن من تو شهرشون درس می خونم ، ذوق مرگ می شن :D ) ولی از واحدهای اصلیه دانشگاه آزاده و برای ورود به رشتم با تراز 6900 رتبه ی 32 رو اوردم :wacko: ) پس نشون می ده که تو تموم دانشگاها قبول شدن راحت نیست ! حالا نمی دونم اون دوستت چطوری سر از شیراز در اورده

بعید می دونم واسه قبولی زیاد مشکل داشته باشی ! چون الان دیگه خودشون تو بیشتر رشته ها فراگیر ثبت نام می کنن ( البته برای عمران فراگیر نیست چون داوطلبش زیاده ) ولی زیاد نگران نباش ! اوردن تراز 4500 واقعآ هیچ دنگ و فنگی نداره

من تراز پارسال رشته مهندسي عمران مهاباد رو كه ديدم 4000 بود.پس واقعا تراز پايينيه و شانس قبولي زياد به نظر مياد.ولي از يه موضوع يكم نگرانم اونم اينه كه متقاضي اين رشته زياده.بعدشم طرف ديدم هيچي سر آزمون نزده مهندسي مواد نجف آباد آورده.آدم اينا رو ميبينه يكم اميدوار ميشه...

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
بستگی به دانشگاهش داره...
یه جا با تراز 4000 قبول می شی...
یه جا هم مثل کاشان با 5800 باید قبول بشی :D

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
من تراز پارسال رشته مهندسي عمران مهاباد رو كه ديدم 4000 بود.پس واقعا تراز پايينيه و شانس قبولي زياد به نظر مياد.ولي از يه موضوع يكم نگرانم اونم اينه كه متقاضي اين رشته زياده.بعدشم طرف ديدم هيچي سر آزمون نزده مهندسي مواد نجف آباد آورده.آدم اينا رو ميبينه يكم اميدوار ميشه...
تو اصلآ نگران نباش . حالا باز سعیتو بکن و نظری هم به پیام نور هم داشته باش و از بینشون بهترین انتخابو بکن .
مهندسی نرم افزار.

بری دانشگاه منظورمو میفهمی :)

من که تو دانشگاهمون همچین چیزایی ندیدم ! اسم دانشگاهتون رو بده شاید یه ترم تابستانه اونجا برداشتم . :D

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
قبولی راحته

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
من سال سوم، مهندسی معدن قبول شدم :دی

کلا اگه فکر میکنی یه سال پشت کنکور بمونی و میتونی یه شهر/رشته بهتر قبول بشی، حتما یه سال پشت کنکور بمون!
ولی اگه یه ذره هم شک داری که ممکنه قبول نشی، هر چی امسال قبول شدی، همون رو برو!

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891

کلا اگه فکر میکنی یه سال پشت کنکور بمونی و میتونی یه شهر/رشته بهتر قبول بشی، حتما یه سال پشت کنکور بمون!

لووول . پس الان ترم دو سه هستی . دی

کیوان خان حرف ایشون رو اصلآ بی خیال شو !! دی هیچ چیزی جز افسوس خوردن تو پشت کنکور موندن برات وجود نداره ! من همه ی دوستام که پشت کنکور بودن ، همشون ناراضی بودن ! :blush:

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
آره آره!
منم نوشتم یه ذره دیگه!
یعنی اگه یه ذره هم شک داری که ممکنه نتونی نباید پشت کنکور بمونی

قبول شدن به معنی رفتن نیست اصولا :دی

ripek

Registered User
لایک‌ها
3
بابا اینقدر بچه رو نترسونین
برای رشته تجربی نمی دونم ولی برای رشته ریاضی که تراز 5500 سخت نیست بخونی قبول میشی الکترونیک آزاد کرج ترازش 6200 بود ما همینطوری رفتیم 6300 شدیم.زیر 5500 که کاری نداره من سوم شرکت کردم ترازم 5400 شد.نترس دادا قبولی.

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
آره آره!
منم نوشتم یه ذره دیگه!
یعنی اگه یه ذره هم شک داری که ممکنه نتونی نباید پشت کنکور بمونی

قبول شدن به معنی رفتن نیست اصولا :دی

یعنی الان بازم پشت کنکوری ؟؟ :lol:

keyvanb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ببين دوست من مشكلم اينجاست كه كم درس خوندم وگرنه اگه يه سال ديگه بخونم خودم ميدونم بهترين شهرا و رشته ها رو ميتونم برم ولي واقعا نميتونم يه سال ديگه پشت كنكور بمونم.چون اطمينان دارم از دست خانودام ديوونه ميشم.همين سال اولم كلي بهم فشار ميارن چه برسه به اين كه يه سال ديگه پشت كنكورم بمونم.نميدونم شايد تجربه فشار از خانواده رو به اندازه من نداشته باشيد.بعدشم فك كنم همين عمران رشته خوبيه مهابادم كه شهر كرد و شهراي كرد هم آخر عشق و صفان:D

hadi222

Registered User
لایک‌ها
85
قبول شدن تو ازاد که کاری نداره
اما خوندنش به اون راحتی که تو جامعه فکر می کنن نیست
الان رسمه تو کلاسای ازاد ( اقلا دانشگاه ما) از هر 40 نفر 20 تا میندازن 20 تا قبول می کنن!
ضمنا رشته عمران تحلیل های زیاد و البته ریاضیات خوب می خواد شما که تجربی هستی!

بالا