• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آيا 6630 قلم نوري داره يا نه؟؟؟

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
من شنيدم كه تو دبي يه دستگاه كوچيكي هست كه به ته 6630 وصل مي شه و بعد مي توني با قلم نوري با 6630 كار كرد آيا صحت داره و اگر داره قيمتش چنده؟؟؟

با تشكر
باي

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
فکر نکنم چون اون وقت باید قاب گوشیتو در بیاری و با ال سی دی کار کنی

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از valizadeh4 :
سلام دوستان
من شنيدم كه تو دبي يه دستگاه كوچيكي هست كه به ته 6630 وصل مي شه و بعد مي توني با قلم نوري با 6630 كار كرد آيا صحت داره و اگر داره قيمتش چنده؟؟؟

با تشكر
باي

نه منم یه همچین چیزی شنیده بودم .. خواستم بخرم یه مدت پیگیری کردم دیدم وجود نداره !:(

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بابا چه اصراری دارین وقتی چیزی رو نمیدونین بیان الکی یه چیزی بگین بنده خدا رو هم گمراه کنید....خوب نمیدونی بگو نمیدونم یا اصلا ننویس چیزی...

اقا همچین چیزی هست ولی قیمتش بالاست و به عنوان یه اکسسوری جداگونه برای گوشی های نوکیا فروش میره...

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
حالا آيا وجود داره يا نه؟
من كه شنيدم وجود داره ولي تو دبي هست حالا اگر وجود داره چنده؟
سلام كينگ جان
شرمنده كه اينجا تاپيك زدم آخه من توضيحات اين بخش رو كه خوندم گفتم حتما بايد بيام اينجا تاپيك بزنم
لطفا اگر مي گين وجود داره با مدرك نشون بديد و اگر تونستين قيمتش رو هم بگيد و مزايا و معايب و كلا تمام چيزهايي كه مربوط به اين مي شه كه چه وجود داشته باشه و چه وجود نداشته باشه

با تشكر از همه
باي

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
Nokia SU-1B Digital Pen
باهاش میشه متن و نقاشی رو که روی یه Digital Paper مخصوص نوشته و کشیده میشه رو از طریق بلوتوث به گوشی منتقل کرد. یک مگ هم حافظه داره و حدود 200 تومن هم قیمتشه.

su1b_0.jpg
su1b_2.jpg
su1b_5.jpg

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوست عزيز
يعني ايني كه مي گن اين هست؟؟؟

با تشكر
باي

بالا