• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آينده دامين Im

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
آينده دامين Im رو چطور ميبينيد؟

متعلق به كشور Isle of Man

متشابه I am=I'm

مخفف Instant Messaging

Last edited:

mjmori

Registered User
لایک‌ها
0
Isle of Man کجاس حدودا ؟!!

.im دامنه اینترنتی اختصاص داده شده به جزیره مان ( Isle of Man) است.

جزیره مان (Isle of Man) ، جزیره‌ای با جمعيت حدود ۸۰ هزار نفر واقع در دریای ایرلند است. رئیس دولت این کشور ملکه یا پادشاه انگلیس است ولی جزو بریتانیا نیست.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
مهم اين نيست مثلا بليز دامنش bz چون مشابه بيزينس هست رشد خوبي داشته im هم براي سايت هاي شخصي اين از me خيلي با مفهوم تره

به نظر من دوتا مطلب خیلی مهمه:
1-کشور مورد نظر و موقعیت سیاسی اون...
2-تشابهی که شما فرمودین...

درباره 2 که خودتون فرمودین چی به چیه که البته این دومین به نظر من آنچنان هم تداعی I AM نمیکنه ولی در مورد اول این کشور اصلا مگه چندتا کاربر اینترنت داره و کلا مگه تو دنیا شناخته شده هستش و اینکه اصلا مگه قدرتی تو مباحث نت داره که بخواد روزی پسونداش قوت بگیره؟

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
حتما دامين خوبي هست كه تو ليست اصلي name هست;)

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نظر من دوتا مطلب خیلی مهمه:
1-کشور مورد نظر و موقعیت سیاسی اون...
2-تشابهی که شما فرمودین...

درباره 2 که خودتون فرمودین چی به چیه که البته این دومین به نظر من آنچنان هم تداعی I AM نمیکنه ولی در مورد اول این کشور اصلا مگه چندتا کاربر اینترنت داره و کلا مگه تو دنیا شناخته شده هستش و اینکه اصلا مگه قدرتی تو مباحث نت داره که بخواد روزی پسونداش قوت بگیره؟

عزیز دل به کشور اونقدر ها هم که شما میفرمایید ربطی نداره ! بیشتر به کارایی اون در بین کاربرها بستگی داره. بطور مثال .tv مال این کشور :
http://en.wikipedia.org/wiki/Tuvalu

ولی چون به عنوان TV معرفی شد و سایت های تلویزیون ها چه اینترنتی و ... از این پسوند استفاده کردن بیشتر عمومیت گرفت و الانم محبوب شده.

همین جریان هم سر ws پیش اومد

منم im خوب زياد شكار كردم از اون 4$ ها:happy:

والا به نظر من علت اینکه دامین های زیادی از این پسوند آزاد مونده غیر از مسئله اینکه معروف نیست.

تا چندین ماه پیش شما اگر بخش renew همین name.com رو می دید. 140 دلار بود !! که بنده هم همون جا سر دامین هایی که گرفتم سکته کردم :D البته خودش هم نوشته بود register این پسوند با 90 % تخفیف (اگر اشتباه نکنم)

منتها الان دیدم renew رو مثل اینکه ارزون کرده. برای همین الان همچنان آزاد مونده

KASHANWEB

Registered User
لایک‌ها
3
www.Irancell.im رو گرفتم، بعدش میخاستم پرشین و ایرانین رو هم بگیرم که یکی گرفت! :(

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
im را خارجی ها بیشتر برای سرویس های مسنجر ثبت میکنند. مخفف. Instant Message.

avan

Registered User
لایک‌ها
207
جالبه im.
leader.im رو بخوام چنده؟ كسي ثبت ميكنه؟
كجا ميشه whois گرفت اين دامين ها رو؟

DomainX

Registered User
لایک‌ها
7
به نظر از نظر اعتبار فکر نکنم به ME برسهع البته شاید در آینده در یه سطح قرار بگیرن اما بازم ME فکر کنم بالاتره اعتبارش

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74

mehdimahjoob

Registered User
لایک‌ها
0
این پسوند پا میگیره. مثل پسوند ws که اول ما کشور ساموآی غربی در اقیانوس آرام بود، اما بعد چون میتونست مخفف website در نظر گرفته بشه، همه بهش هجوم آوردند و پسوندعمومی شد.

بالا