• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آي هاردم

lind

Registered User
لایک‌ها
3
بزاريد ماجرا رو از اون تعريف كنم:
اول بگم من روي سيستمم3تا ويندوز هست winxp pro sp2/winxp pro/win98
دوشب پيش من وارد همون اولي شدم(sp2)و ريل پلير رو باز كردم بعدش دوتا ريل كانورتر دانلود كردم واسه يه فايلي ولي برا نصبشون يه ژيغامي ميداد و براي هردو هم مشابه بود من كه مطمئن شدم مشكل از ويندوزه بيد گفتم برم تو اون يكي ويندوزم كه سالمتره(آخه حدود يك ستاي هست كه ويندوزامو عوض نكردم)بعد از اينكه ريستارت كردم وسيستم روشن شد دوباره تا رسيد به اونجايي كه بوت ويندوز هست به اصطلاح سيستم ريستارت شد و بار بعدم كه ريست شد بازم همينطوري بود.
من اومدم سيستمو با سي دي بالا اوردم و توي داس چك كردم محتويات همه درايوا سر جاش بود بعد با خودم فكر كردم احتمالا چون اون ويندوز خرابه ديفالت بوت بوده اينطوري ميشه با برنامه nc كه تو خود سي دي بود فايلboot.ini رو اديت كردم و بعد كه ريست شد مشكل حل نشد واي اينبار كه ان سي رو باز كردم تو درايو c فقط چنتا فايل با اسماي عجق وجق بود ولي محتويات بقيه درايوا سرجاش بود(تو درايوc وين98بود تو d وين xp sp2و توي درايو e وينxpخالي بود) خب من گفتم چيكا كنم چيكا نكنم اومدم اون فايل بوت رو كلا ژاك كردم بعد رستارت بعد همونجا يه ژيغام داد كه همين ntdlr ميسينگ بود دوبار رفتم تو داس اينبار توي يكي از سيديام يه برنامه اي بود به اسم dn تقريبا مثل همون نورتن كماندر بود اونو كه اجرا كردم محتويات درايو سي رو كامل نشون داد ولي درايواي ميندوز xp رو خالي نشون ميداد بعد اومدم همن برنامه رو توي درايوgكپي كردم وقتي كژي شد همه محتوياتش جز همون فايل كپي شده نبود بقيه درايوا رو هم چك كردم به غير از يكي بقيه خالي بودن دضمن من8تا درايو دارم كه يكي از اونا ntfsو بقيه fat32 هستن فقط يه دونه از همون فت32ها محتوياتشو نشون ميداد اومدم هاردمو كذاشتم رو يه سيستم ديگه با هارد اون بالا اوردم ولي وارد هيچ كدوم از درايوا نميشد ژيغام ميداد كه فرمت نشده بايد فرمت كنين
بعد اومدم درايو c رو فرمت كردم و شروع كردم به نصب وين98 تيكه اول نصبو چون بدون اسكن شروع كردم رفت وقتي ريستارت شد شروع كرد به اسكن كردن همه درايوام كه حدود3-4ساعتي طول كشيد و در آخر نصب شد ولي وقتي رفتم توش همه درايوام غير از يكي خالي بود!!
وين98رو پاك كردم و تو همون سي يهxp pro sp1 ريختم چون سدس sp2نبود پيشم موقع نصب كه درايوا رو نشون ميداد همه غير از همون درايو سي و اوني كه NTFS بود برا بقيه زده بود UNFORMATEDEگذاشتم نصب شد ولي وقتي وارد اين ويندوزم شده همون اتفاقي كه موقع هارد وصل كردن به سيستم ديگه رخ داده بود اتفاق افتاد!!
من ديگه كاري نكردم و به هيچي دست نزدم كاملا يقين دارم كه هيچ دايوي رو غير از c فرمت نكردم و هيچ فايلي رو غير از اون فايله پاك نركدم
اينهمه نوشتم كه دقيق بدونيد چي شده و راهنماييم كنيد آخه اطلاعات توي هاردم خيلي مهمه كلي سند مهم و فايلاي گرافيكي خودم و كلي فايل كه در مدت 1سال از اينترنت گرفتم خيليييي مهما
تورو خدا يكي بگه فايلات سر جاشونه و ميتوني دوباره اونا رو ببيني تورو خدااااااااااا يكي يه راه حلي بده:((

matrix1000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

اولآ ، خدا خیلی دوستت داره... دلیلش بماند...

دوست عزیز ، از همون اون خیلی شلوغ و درهم به نصب و بعد از اون به رفع مشکل، اون هم شلوغ ...

حالا چیزی نیست ، احتمال زیاد ، جدول پارتیشن تیبل شما ، آسیب دیده،یه سری به

تاپیک : " بازیابی پارتیشن!! " بزن ، مشکل شما ، حل میشه.

اگه بازم سوالی بود ، بپرس. راستی نتیجه رو هم بگو.

موفق و پیروز باشید
.

lind

Registered User
لایک‌ها
3
چرا خدا خيلي دوستم داره؟
منظور شما اينه كه از پارتيشن تيبل دكتر استفاده كنم؟!
چرا مطمعنين كه مشكل همينه؟(نمونه مشابه اي ديدين؟)
لطفا به من كمك كنيد الان در وضعيت خيلي بديم!

matrix1000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا خدا خيلي دوستم داره؟
منظور شما اينه كه از پارتيشن تيبل دكتر استفاده كنم؟!
چرا مطمعنين كه مشكل همينه؟(نمونه مشابه اي ديدين؟)
لطفا به من كمك كنيد الان در وضعيت خيلي بديم!

سلام

اون رو که گفتم بماند... و بماند...

دیگه هم چیزی نگیم که ، خلاف قوانین فروم هست ، و مدیران به هر دوی ما کارت قرمز میدن!!!

با تعریفی که شما گفتید ، که بعضی از پارتیشنها رو دارید و بعضی رو نه ،حدس اول همونه که گفتم.

حتی یکی از دوستان ،( البته موارد و راه بروز مشکلش با شما فرق داشت ) ، ولی تمام پارتیشنهای هاردش پریده بود،

با پارتیشن تیبل دکتر ، مشکلش درست شد.البته دوستان برنامه های خوب دیگه ای رو هم معرفی کردند.

با برنامه های بازیابی پارتیشن ، و ترمیم و اصلاح پارتیشن ، اگه نتیجه بگیرید ، هم راحتره و هم آسون و کم دردسرتر،

ولی اگه نشد باید از برنامه های ، ریکاوری و بازیافت ، استفاده کنید ،که چند تا مسئله هست ،اولآ خوب و بد دارند،

بعدش هم که حتی بهترین اونها هم ، بعضی وقتها کار برد ضعیف دارند ، و هر کدوم بسته به نوع خرابی و مشکلی

که در هارد هست ، عملکردشون متفاوت است.در مجموع کمی آشنایی و واردی میخواد ، چون ریسک هم داره.

البته خیلی هم ترسناک نیست!! و به عنوان راه آخر باید عمل کرد،منظورم اینکه کار سخت تر نشه.

اگر هم از یکی جواب نگرفتید ، یا کار بدتر شد ، بقیه ، حتی برنامه های بنظر ساده رو هم امتحان کنید.

ولی مطمئن باشید ، که براحتی و صد در صد ، شما نتیجه میگیرد ، و هارد شما قابل درست شدن است.

در ضمن به هیچ وجه ، بفکر استفاده از شرکتهای خصوصی بیرون نباشید ....جز یک گروه ، که اونها هم خیلی وارد نیستند،

بیشترشون ناواردند، و سواد و دانش اینکار رو ندارند، با برنامه و برحسب تجربه ناقص ، و بدون دانش فنی اینکار رو انجام

میدند، مگر اینکه برد خود هارد سوخته باشه ( که شامل شما نمیشه ) ، که تعویض برد ، مهم مشکلی نداره و آسونه.

موفق باشید
.

lind

Registered User
لایک‌ها
3
من اين نرمفزارو گرفتم نسخه 3اون رو
توي يوزر گايدش كه نوشته بود در اين موارد از fixboot نرمفزار استفاده كنيد كه خب من تمام درايوام همون حالت رو داشتن يكي از اونارو فيكس بوت كردم حالا ميوشه وارد درايو شد ولي كاملا خاليه و هيچي از اطلاعات توش نيست!!
شايد من راهو اشتباه ميرم شما چه راه حلي پيشنهاد ميكنيد؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد:)

matrix1000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

ببین دوست عزیز ، قبلش خدمت شما گفتم ، هم مشکل شما حل شدنی هست ، هم این موارد یه کمی واردی هم میخواد

که البته بمرور ، با کمی خواندن ، و کمی هم تجربه ، تا حدود خوبی توی این زمینه وارد میشوید ، در ضمن بازم میگم

ریسک هم داره.

البته من اونجا نیستم ، و دقیق نمیدونم شما چکار کردی و کجایی ، ولی با توجه به صحبتهای شما ، شما الآن

پارتیشن رو دارید ولی فایلها و برنامه های داخل اون رو ندارید ، درسته؟ اولآ اگه تمام مراحل برنامه ، و تنظیمات داخلی اون

رو درست و کامل برید ، باید با برگشتن پارتیشن ( که یعنی پارتیشن ،درسته و بازیابی شده ) برنامه ها و فایلهای توی اون رو هم

ببینید. مطمئن اید ، که درست تنظیمات اون رو انجام دادید ، و مراحل رو درست رفتید، این تنظیمات و مراحل با توجه

به شرایطی هست ، که شما از قبل روی سیستم داشتید ، و بعد زمان کار با اجرای برنامه.

حالا مهم نیست ، اولآ برای بقیه پارتیشنها دقت کنید ، دوم اینکه برنامه های دیگه هم تو این زمینه هستند.

این پارتیشن رو هم میتونید ، یکبار دیگه با این برنامه یا برنامه دیگه fix و ترمیم کنید.

هم شاید بنظر یکی از کارها ( فعلآ ) استفاده از برنامه های ریکاوری ( برای این پارتیشن ) هست.

البته fix و ترمیم اونها ، پارتیشنها رو میگم ، باز در اولویت هست ، بهترین و ساده ترین راهه. برنامه های دیگه رو که

دوستان گفتند امتحان کنید ، یا اول یه PM بهشون بزنید ، و ازشون راهنمایی بخواهید. اگه هم میخواید از ریکاوری استفاده کنید:

با یه برنامه ریکاوری خوب ( ترجیحآ ، قبلآ باهاش کار کرده باشید) پارتیشن رو چک کنید، اگه لیست فایلها و برنامه ها رو دیدید

که خیلی خوبه ، اونها رو براحتی میتونید استخراج کنید. در ضمن حواست باشه ، توی همین پارتیشن اونهارو استخراج و بازیابی

نکنی!! فایلها رو توی یه هارد دیگه ، یا یه پارتیشنی که فایل و برنامه نداره ، و خلاصه جای خالی داره ، برگردون و استخراج

و بازیابی کن. یه نکته دیگه ، اسم فایلها و فولدر ها رو که فارسی ننوشتی؟!! خلاصه اگه اینکارو هم کردی ، که

باید بگم ، اون برنامه هایی که فارسی اسم گذاری کردی ، با بیشتر برنامه ها ، امکان بازیابی ندارند ، اگر هم بشند

احتمال خرابی اونها زیاده. فقط یکی دو برنامه خاص هستند ، اسمشون الآن یادم نیست، تازه اونها رو هنوز امتحان نکردم ، فقط شنیدم.

یکی از دوستان که کار کرده بود ، خیلی راضی بود و میگفت تونسته ، فایلهایی که فارسی اسم گذاری شدند رو برگردونه...بگذریم...

قبلآ هم گفتم ، بهترین کار در درجه اول ، برای شما ، بازیابی و ترمیم درست و کامل جدول پارتیشن تیبل ، و

درست شدن پارتیشن هاست.اگه نشد بعد ریکاوری. توی فروم هم دوستان ، چند برنامه خوب برای ریکاوری معرفی ،

و نحوه کار با اون رو هم تا حدودی گفتند ، یه سرچ کن ، پیدا میکنی.

از برنامه های معروف و خوب تو این زمینه (ریکاوری) : Get Data Back for Fat و Get Data Back for NTFS که این دو برنامه

برای یه شرکتند ، ولی هر کدوم با توجه به نوع فرمت پارتیشن (NTFS یا Fat ) باید از اونها استفاده کرد.

برنامه های دیگه ای هم هستند ، که البته اونها ، خودشون فرمت پارتیشن رو تشخیص میدند و بازیابی میکنند و انواع

و اقسام دارند ، از شرکتهای مختلف مثل : Finaldata-enterprise ، Recover My Files ، Restorer v2000 pro و....

که البته ، بسته به ظرفیت پارتیشن شما و قابلیت این برنامه ها و سرعت اونها ، زمان میبره برای چک کردن هر پارتیشن.

ولی بعدش ، سرعت بازیابی و استخراج بالاست.

موفق و پیروز باشید
.

matrix1000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

الآن یادم اومد ، اول یه لینک برای برنامه Runtime GetDataBack for NTFS v3.0.3.11

این هم یه برنامه دیگه و لینکش برای دانلود : PC Tools File Recover 6

فقط اگه برنامه ها رو میخواید ، زودتر دانلود کنید تا حذف نشدند ، چون دومی که از راپید هست ، اولی توی یه آپلودسنتر دیگه،

هر دو لینک کار میکنند ، چون همین الآن هر دو تست و دانلود شدند.

بعد هم اینکه ، دو برنامه TuneUp Utilities 2006 و Norton System Works قابلیتهای زیادی دارند.

یکی قابلیت انوع ترمیم و درست کردن ، پیکره سیستم عامل و هارد و سایر اجزا و موارد رو، قابلیتهای دیگه

هم مثل بازیابی و ریکاوری دارند. بازهم اگه سوالی بود بپرسید ، من هم نتونم ، دوستان دیگه هم هستند.

امیدوارم و انشاا... که هارد و پارتیشنها زودتر درست بشند ، و دیگه هم گیر ، این دردسرها نیافتید.

فقط بعد از این ، توی نصب و پیکربندی سیستم عاملها بیشتر و دقیق تر عمل کنید ، از برنامه های هارد ، فایلها و

فولدرها و هر چی که لازم دارید ، حتمآ یه کپی روی CD یا DVD یا یه هارد دیگه داشته باشید.

با برنامه Norto Ghost که ، برنامه مخصوص Image گیری از سیستم عامل هست ، از ویندوز و سیستم عاملهایی

که روی هارد نصب میکنید ، یه پشتیبان تهیه کنید ، توضیحات بیشتر : آموزش Ghost يا چگونه از شر نصب پياپي ويندوز خلاص شويم

موفق و پیروز باشید
.

lind

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
هاردو گذاشتم رو یه سیستم دیگه با هارد اون که وینxpو98داره جالبه تو وین98یکی از درایوامو کامل نشون میده ولی توxp هیچی نشون نمیده یه سری درایو اضافه هم توی 98میاد(اضافه بر تعداد درایوای من) این یعنی چی؟!

matrix1000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

از کدوم برنامه ها استفاده کردید ، چه نتیجه ای گرفتید ، و اینکه دوباره به ترمیم و رفع اشکال از پارتیشنها پرداختید یانه ،

آیا پار تیشن دیگه ای هم درست شد ، تونستید برنامه های پارتیشن قبلی یا پارتیشن جدیدی رو ببینید ، از برنامه هایی که دوستان گفتند

برای بازیابی و رفع اشکال پارتیشنها استفاده کردیدو...

تازه اینها سوالات مشخص و معلومه ، بازم میگم ، نمیدونم شما قبل ، و الآن چه عملکردی داشتی ، و چه اتفاقی اونجا افتاده ،

حالا ، درایور اضافه که میبینید ، شاید بخاطر استفاده از برنامه های" بازیابی پارتیشن " باشه ، که جدول پارتیشن تیبل رو دستکاری کردند،

یا جدول کمکی درست کردند یا هر چیز دیگه ... ویندوز 98 داره ، اون پارتیشنها رو هم نشون میده، حالا پارتیشن اضافه که مهم نیست

اگه بدرد نخور بود ، ازشون استفاده نکن ، پارتیشن کم نیارید. البته این هم ایراد هست ، ولی فعلآ هدف اینکه پارتیشنها رو ببینید ،

که بتونید اطلاعات رو برگردونید ، خوب اگه کل جدول پارتیشن تیبل هم ، درست شد ، که چه بهتر.

از الآن هر پارتیشنی رو که سالم دیدید ، اطلاعات اون رو ، روی یه هارد سالم دیگه ، یا CD ،کپی بفرمایید.

ببین میتونی پارتیشنها رو درست و سالم برگردونی ، که اگه بشه ، دیگه کار تمومه.

موفق و پیروز باشید
.

lind

Registered User
لایک‌ها
3
من کلا از اون موقع از سه برنامه استفاده کردم از گت دیتا بک/پارتیشن تیبل دکتر(فقط یکی از درایوامو باهاش فیکس بوت کردم که البته اون درایو مورد نظری که الان محتواتش هست نیست)/Stellar Phoenix FAT & NTFS 2.1 که این آخره از همه بهتر جواب داد البته من هنوز چیزی رو ریکاور نکردم فقط اسکن بوده!!

matrix1000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

خوب ، خیلی خوبه ، وقتی با این برنامه به نتیجه رسیدید ( البته در اسکن ) ، مطمئن باش ، که 99% ، در ریکاوری هیچ

مشکلی ندارید ،اون یک درصد هم ، مربوط میشه به موارد خاص...

مثلآ برنامه شما ، کرک و رجیست نشده باشه ، یا روی بعضی از فایلها ، یا فرمتهای خاص ، ضعف داشته باشه ، یا اسم اونها فارسی باشه و ...

با این برنامه ، هر چیزی رو که توی اسکن دیدی و بدست آوردی ، ریکاوری کن ، بعد از ریکاوری هم فایلهای ریکاور شده رو ،

یکبار در محیط ویندوز ، ( یعنی باسیستم دیگه و خارج از این برنامه ) ، امتحان کن ، اگه دیدی که سالمه ، که کار تمومه.

دیگه چرا منتظری ، و ریکاور نکردی ، اگه مطمئن هستی ، برنامه رو که پیدا کردی ، نتیجه رو هم که دیدی ،ریکاور کن...

البته اگه شک داری ، یا مطلبی هست ، دقت کن . و اگه هنوز میخوای راههای دیگه رو هم ، امتحان کنید یا یاد بگیرید ،

دیگه بسته به میل و اختیار شماست.

موفق و پیروز باشید
.

بالا