• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آپدیت الکسا چطوری انجام میشه؟!

sadra3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
به نظرتون آپدیت الکسا توسط ربات هست یا توسط مدیرانش انجام میشه؟!
اکثرا می بینیم در هفته دو سه روز آپدیت نمیشه بعضی وقتها هم تا یه هفته ده روز هیچ تغییری نمی کنه... بعضی وقتها هم هر روز آپدیت میشه!!

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
سلام
اکثرا می بینیم در هفته دو سه روز آپدیت نمیشه بعضی وقتها هم تا یه هفته ده روز هیچ تغییری نمی کنه... بعضی وقتها هم هر روز آپدیت میشه!!
ميليونها سايتو كه نميتونن بشينن چك كنن و آپديت انجام بدن!

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
سلام
آپدیت رتبه سایت ها منظورتونه ؟
توسط مدیر؟ :confused:
آپدیت این تعداد رتبه به صورت دستی بیشتر شبیه شوخی میمونه
معمولا رتبه ها دائما در حال آپدیت هستن اما چون آپدیت کردن این تعداد رتبه زمان بره، ما این تغییراتو چند روز یکبار میبیینم

farhadrohi

Registered User
لایک‌ها
209
آلکسا رو جدی نگیرین.رتبه هاش درست نیس.سایت داریم داره 24 ساعت تلاش میکنه بالای سه هزاره --- سایت داریم هفته ای یک بار بروز میکنه و تازه کاره زیر 3 هزاره.

ho3in_shiraz

Registered User
لایک‌ها
699
آلکسا رو جدی نگیرین.رتبه هاش درست نیس.سایت داریم داره 24 ساعت تلاش میکنه بالای سه هزاره --- سایت داریم هفته ای یک بار بروز میکنه و تازه کاره زیر 3 هزاره.
آپدیت کردن چه ربطی به الکسا داره؟
24 ساعت تلاش میکنه روزی 1000 تا مطلب هم میزنه منتهی ورودی گوگل یا کلا بازدید زیادی نداره که بالای 3 هزاره
یا یه سایت تازه کار یا ورودی گوگل داره یا کلا از یه جایی بازدید داره که زیر 3000 هست.
مبنای رتبه بندی الکسا بازدید هست نه بروزرسانی;)

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492
واضحه که سیستم به طور خودکار و بر اساس مغیرهایی که تعریف شده این کار را انجام می دهد.

sadra3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
چرا مدیرانش سیستم خودکار رو به حال خودش رها نمیکنن تا هر روز آپدیت باشه؟! پس میشه گفت بعضی وقتها نمیذارن رباتها رتبه ها رو تغییر بدن یا غیر فعالشون میکنن...

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
با سلام و احترام
من با حرف دوستمون در مورد رنک بندی الکی الکسا موافقم .
سایت میشناسم که آمارش رو هم خودم دیدم با نصف آمار من رنکش زیر 1000 هست اما ما 2000 بودیم و الان به زور اومدیم 1500 .
نمیدونم چطور کار میکنه و اصلا معیارش چیه اما همه چیز ما نسبت به اون سایت سرتر هست . والا واقعیتش خودمم موندم .
نکته جالب تر اینه که سایت نمناک در یک روز از 3500 رفت به 600 . الان الکساش چک کنید مشخصه . چطور این اتفاق افتاده الله اعلم .
البته اینو هم بگم منظور من این نیست نمناک مشکل داره منظورم اینه که الکسا قاطی داره .

farhadrohi

Registered User
لایک‌ها
209
24 ساعت تلاش میکنه روزی 1000 تا مطلب هم میزنه منتهی ورودی گوگل یا کلا بازدید زیادی نداره که بالای 3 هزاره
یا یه سایت تازه کار یا ورودی گوگل داره یا کلا از یه جایی بازدید داره که زیر 3000 هست.
دوست عزیز این گول زدن خودتون هست.مبنای رتبه اصلی الکسا داشتن نوار الکسا بر روی مرورگره.

gem-music.com

Registered User
لایک‌ها
499
کاملا درسته

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
با سلام و احترام
سایت میشناسم که آمارش رو هم خودم دیدم با نصف آمار من رنکش زیر 1000 هست اما ما 2000 بودیم و الان به زور اومدیم 1500 .
نمیدونم چطور کار میکنه و اصلا معیارش چیه اما همه چیز ما نسبت به اون سایت سرتر هست . والا واقعیتش خودمم موندم .
نکته جالب تر اینه که سایت نمناک در یک روز از 3500 رفت به 600 . الان الکساش چک کنید مشخصه . چطور این اتفاق افتاده الله اعلم .
البته اینو هم بگم منظور من این نیست نمناک مشکل داره منظورم اینه که الکسا قاطی داره .
به طور کلی رفتار الکسا غیرقابل پیش بینی هست به عنوان مثال یه سایت ما حدود 60 درصد ورودی گوگل داره زده 20 درصد ورودی گوگل !

ho3in_shiraz

Registered User
لایک‌ها
699
با سلام و احترام
دوست عزیز این گول زدن خودتون هست.مبنای رتبه اصلی الکسا داشتن نوار الکسا بر روی مرورگره.
من میتونم الکسای سایت شما رو تا رتبه دلخواهتون با بازدید واقعی پایین بیارم که دیگه دغدغه این موضوع هم کمتر داشته باشین
سایت های زیادی در همین رابطه از مشتریان من هستن که از رتبه 5000 یه زیر 1000 و یا رتبه های مختلف آوردمشون
@ho3inradmard تلگرام

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
من میتونم الکسای سایت شما رو تا رتبه دلخواهتون با بازدید واقعی پایین بیارم که دیگه دغدغه این موضوع هم کمتر داشته باشین
سایت های زیادی در همین رابطه از مشتریان من هستن که از رتبه 5000 یه زیر 1000 و یا رتبه های مختلف آوردمشون
@ho3inradmard تلگرام
ببینید مشکل من رتبه الکسای خودم نیست و اصلا رتبه الکسا برام مهم نیست اما خب برام جالبه برخی میگن دقیقه آخه نیست و دلیلش رو هم گفتم .
دوستی اومد گفت اگر بازدید سایت شما فلان تاست پس باید رنک 300 باشی گفتم والا گوگل آنالیتیک معتبرتر دیگه نداریم . آنالیتیک این آمار رو نشون میده و نمیدونم چرا الکسا بالاست و اصلا الکسا برام مهم نیست .
خلاصه که الان حدود یک سالیست که الکسا کلا قاطی کرده . اصلا مثل قبل کار نمیکنه خیلی بدتر شده .

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
امار الکسا اصلا دقیق نیست!
جدیدا هم که داره پلن میفروشه و رتبه بعضی سایت هارو میبره بالا

بالا