ميليونها سايتو كه نميتونن بشينن چك كنن و آپديت انجام بدن!سلام
به نظرتون آپدیت الکسا توسط ربات هست یا توسط مدیرانش انجام میشه؟!
اکثرا می بینیم در هفته دو سه روز آپدیت نمیشه بعضی وقتها هم تا یه هفته ده روز هیچ تغییری نمی کنه... بعضی وقتها هم هر روز آپدیت میشه!!
آپدیت رتبه سایت ها منظورتونه ؟سلام
به نظرتون آپدیت الکسا توسط ربات هست یا توسط مدیرانش انجام میشه؟!
اکثرا می بینیم در هفته دو سه روز آپدیت نمیشه بعضی وقتها هم تا یه هفته ده روز هیچ تغییری نمی کنه... بعضی وقتها هم هر روز آپدیت میشه!!
آپدیت کردن چه ربطی به الکسا داره؟آلکسا رو جدی نگیرین.رتبه هاش درست نیس.سایت داریم داره 24 ساعت تلاش میکنه بالای سه هزاره --- سایت داریم هفته ای یک بار بروز میکنه و تازه کاره زیر 3 هزاره.
دوست عزیز این گول زدن خودتون هست.مبنای رتبه اصلی الکسا داشتن نوار الکسا بر روی مرورگره.آپدیت کردن چه ربطی به الکسا داره؟
24 ساعت تلاش میکنه روزی 1000 تا مطلب هم میزنه منتهی ورودی گوگل یا کلا بازدید زیادی نداره که بالای 3 هزاره
یا یه سایت تازه کار یا ورودی گوگل داره یا کلا از یه جایی بازدید داره که زیر 3000 هست.
مبنای رتبه بندی الکسا بازدید هست نه بروزرسانی
کاملا درستهآپدیت کردن چه ربطی به الکسا داره؟
24 ساعت تلاش میکنه روزی 1000 تا مطلب هم میزنه منتهی ورودی گوگل یا کلا بازدید زیادی نداره که بالای 3 هزاره
یا یه سایت تازه کار یا ورودی گوگل داره یا کلا از یه جایی بازدید داره که زیر 3000 هست.
مبنای رتبه بندی الکسا بازدید هست نه بروزرسانی
به طور کلی رفتار الکسا غیرقابل پیش بینی هست به عنوان مثال یه سایت ما حدود 60 درصد ورودی گوگل داره زده 20 درصد ورودی گوگل !با سلام و احترام
من با حرف دوستمون در مورد رنک بندی الکی الکسا موافقم .
سایت میشناسم که آمارش رو هم خودم دیدم با نصف آمار من رنکش زیر 1000 هست اما ما 2000 بودیم و الان به زور اومدیم 1500 .
نمیدونم چطور کار میکنه و اصلا معیارش چیه اما همه چیز ما نسبت به اون سایت سرتر هست . والا واقعیتش خودمم موندم .
نکته جالب تر اینه که سایت نمناک در یک روز از 3500 رفت به 600 . الان الکساش چک کنید مشخصه . چطور این اتفاق افتاده الله اعلم .
البته اینو هم بگم منظور من این نیست نمناک مشکل داره منظورم اینه که الکسا قاطی داره .
با سلام و احترام
من با حرف دوستمون در مورد رنک بندی الکی الکسا موافقم .
سایت میشناسم که آمارش رو هم خودم دیدم با نصف آمار من رنکش زیر 1000 هست اما ما 2000 بودیم و الان به زور اومدیم 1500 .
نمیدونم چطور کار میکنه و اصلا معیارش چیه اما همه چیز ما نسبت به اون سایت سرتر هست . والا واقعیتش خودمم موندم .
نکته جالب تر اینه که سایت نمناک در یک روز از 3500 رفت به 600 . الان الکساش چک کنید مشخصه . چطور این اتفاق افتاده الله اعلم .
البته اینو هم بگم منظور من این نیست نمناک مشکل داره منظورم اینه که الکسا قاطی داره .
من میتونم الکسای سایت شما رو تا رتبه دلخواهتون با بازدید واقعی پایین بیارم که دیگه دغدغه این موضوع هم کمتر داشته باشیندوست عزیز این گول زدن خودتون هست.مبنای رتبه اصلی الکسا داشتن نوار الکسا بر روی مرورگره.
ببینید مشکل من رتبه الکسای خودم نیست و اصلا رتبه الکسا برام مهم نیست اما خب برام جالبه برخی میگن دقیقه آخه نیست و دلیلش رو هم گفتم .من میتونم الکسای سایت شما رو تا رتبه دلخواهتون با بازدید واقعی پایین بیارم که دیگه دغدغه این موضوع هم کمتر داشته باشین
سایت های زیادی در همین رابطه از مشتریان من هستن که از رتبه 5000 یه زیر 1000 و یا رتبه های مختلف آوردمشون
@ho3inradmard تلگرام