• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آپلود حجمهاي بالا

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
سلام. عيدتون مبارك.
من به يه مشكلي برخوردم. براي يك سري از كارهام بايد يه مقدار زيادي ديتا رو بفرستم براي كسي.چيزي در حدود چهار و خورده اي گيگ ميشه. ميخوام اين حجم رو آپلود كنم. از طرفي اگه بخوام با پست بفرستم خيلي طول ميكشه و فعلا خودم امكان سفر رو ندارم. حالا ميخواستم ببينم جايي سراغ دارن كه بشه با سرعت بالا آپلود كرد.
يه جاي درست و حسابي كه ديش داشته باشه و سرعت واقعا! بالا. ميخوام حداكثر يك روزه تمومش كنم.
ممنون.
منتظر ياري سبزتان هستيم.

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
معمولا تو ایران سرویس دانلود خوب رو همه دارن
ولی آپلود همچین تعریفی نداره
فکر کنم با اتوبوس بفرستی زودتر بدستش میرسه

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آپلود فکر نکنم راهش باشه! با اینترنت پر سرعت ( هر دو طرف ) و یک برنامه FTP باید کارت راه بیافته!
درست میگم؟!

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
به نقل از rezadignity :
آپلود فکر نکنم راهش باشه! با اینترنت پر سرعت ( هر دو طرف ) و یک برنامه FTP باید کارت راه بیافته!
درست میگم؟!
درسته اما خب من هم سوالم درباره اينجا بود ديگه.
اينجا سرعت بالا سراغ داري؟ adsl كه صحبتش رو نكن چون دانلود كردن باهاش مصيبته .من اصلا فكر آپلود با اون رو نميكنم. سوال من هم همين بود. البته منظورم از آپلود هم خب يكي از راههاي ممكن هست حالا يا رو يه هاست طرف آپ كنم يا مستقيما با ftp .ولي مشكل اصلي سرعت آپلود اينجامه.

دمت گرم اپرا:happy: .. از يه طرف هم راست ميگي.فكر كنم به پاي كفتر ببندم بهتر باشه ! گمرك هم يه وقت گير نميده!:blink:

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
اگر داخل ايران است ميتواني روي يك دي وي دي رايت كني و با پست پيشتاز بفرستي 1 روزه مي رسد . در ضمن شما فرض كن توانستي آپلود كني . ايشان هم ميتواند دانلود كند همين مقدار را ؟؟؟؟؟

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دمت گرم اپرا .. از يه طرف هم راست ميگي.فكر كنم به پاي كفتر ببندم بهتر باشه ! گمرك هم يه وقت گير نميده!

شرمنده
من فکر کردم برا داخل ایران میخوای بفرستی

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
به نقل از behroozsara :
اگر داخل ايران است ميتواني روي يك دي وي دي رايت كني و با پست پيشتاز بفرستي 1 روزه مي رسد . در ضمن شما فرض كن توانستي آپلود كني . ايشان هم ميتواند دانلود كند همين مقدار را ؟؟؟؟؟
دروغ 13 ميگي دم عيدي؟ بابا من تو تهران هم بخوام پست كنم 1 روزه نميرسه.. مي خوام بفرستم خارج.
قرار بود هفته پيش خودم برم .اما اينجا همينجوري همه چي رو هواست ديگه آخر سال هم ميشه واويلا.
يعني تو اين مملكت غيور يه جا نيست كه آپلود توپ داشته باشه؟ برم درم ISP ها التماس كنم؟!

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
میگم یه تاپیک بزن توی بازارچه
به احتمال زیاد جواب بده

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
اينجا برخي از دوستان هستند كه كارشان همين است . در امضاهايشان لينك مي دهند . حق با اپرا است . اگر در بازارچه اعلام كني بهتر جواب خواهي گرفت .

اما در مورد پست پيشتاز من هر زمان كه فرستاده ام به شهرستان 1 روزه رسيده . همين ماه پيش هم فرستادم زودتر از آني كه انتظار داشتم رسيد . اما در مورد خارج از ايران حق با شما است . كلي مشكلات دارد .

بالا