• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آپلود سنتر رایگان - کمی متفاوت

si6arp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زبان سایت و طراحی + پیاده سازی : Asp.net | C#.net

پسوندهای مجاز فایلها :
.JPEG, .JPG, .GIF, .PNG, .ICO, .RAW, .TGA, .TIFF, .BMP, .DXF, .DWG, .CPT, .CDR, .PDF, .PSD, .SWF, .FLA, .MP4, .3GP, .AVI, .WMV, .OGG, .MP3, .DOC, .DOCX, .PPT, .TIF, .GZ, .WMA, .RAR, and .ZIP

حجم مجاز برای آپلود هر فایل : 100مگا بایت
لینک ها دائمی و 100% ماندگاری و پایداری در سرور
لینک ها 100% مستقیم و بدون تبلیغات.

لطفا نظر خودتون رو بدید . اگه چیزی کمه و یا زیاده و یا اشکال داره بگین تا رفع بشه . با تشکر​

latari

Registered User
لایک‌ها
86
خوب سر تا پا مشکله دوست عزیز یه چنین آپلود سنتری نیاز به یک سرور غول هست چون بعد یه مدت کلی فضا میخواد که خداتومان در ماه هزینش هست اگر با هزینه مشکل ندارید فکر خوبی هست برای این آپلود سنتر و به مرور حتما سر زبانها خواهد افتاد

mili_k

Registered User
لایک‌ها
64
زبان سایت و طراحی + پیاده سازی : Asp.net | C#.net

پسوندهای مجاز فایلها :
.JPEG, .JPG, .GIF, .PNG, .ICO, .RAW, .TGA, .TIFF, .BMP, .DXF, .DWG, .CPT, .CDR, .PDF, .PSD, .SWF, .FLA, .MP4, .3GP, .AVI, .WMV, .OGG, .MP3, .DOC, .DOCX, .PPT, .TIF, .GZ, .WMA, .RAR, and .ZIP

حجم مجاز برای آپلود هر فایل : 100مگا بایت
لینک ها دائمی و 100% ماندگاری و پایداری در سرور
لینک ها 100% مستقیم و بدون تبلیغات.

لطفا نظر خودتون رو بدید . اگه چیزی کمه و یا زیاده و یا اشکال داره بگین تا رفع بشه . با تشکر​

با این ویژگی هایی که شما گفتی اگر پایدار بمونه عالیه (امیدوارم پروژه موفقی بشه)

si6arp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب سر تا پا مشکله دوست عزیز یه چنین آپلود سنتری نیاز به یک سرور غول هست چون بعد یه مدت کلی فضا میخواد که خداتومان در ماه هزینش هست اگر با هزینه مشکل ندارید فکر خوبی هست برای این آپلود سنتر و به مرور حتما سر زبانها خواهد افتاد

ممنون که نظر دادین دوست من. قابل ذکر به تمامی دوستان
این آپلود سنتر بروی یک سرور قدرت مند راه اندازی شده که شامل 500 گیگابایت فضا هست.(این سایت بروی هاست معمولی ست نشده )

خیالتون راحت باشه :cool:

*Shayan*

کاربر فعال آپلود سنتر
کاربر فعال
لایک‌ها
57
سلام

ممنون.

اگر ریموت آپلود هم بذارین خیلی بهتره.

latari

Registered User
لایک‌ها
86
ممنون که نظر دادین دوست من. قابل ذکر به تمامی دوستان
این آپلود سنتر بروی یک سرور قدرت مند راه اندازی شده که شامل 500 گیگابایت فضا هست.(این سایت بروی هاست معمولی ست نشده )

خیالتون راحت باشه :cool:

خوب حرف من هم همینه دیگه دوست عزیز به نظر شما 500 گیگ واقعا واسه یک آپلود سنتر کافی هست به نظر من بیست ترا هم کمه چی برسه به 500 گیگ شما حساب کن بازدید شما فقط روزی به 1000 نفر برسه و این هزار نفر روزی فقط بخوان بیست مگ فایل آپلود کنن چه اتفاقی میفته

si6arp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب حرف من هم همینه دیگه دوست عزیز به نظر شما 500 گیگ واقعا واسه یک آپلود سنتر کافی هست به نظر من بیست ترا هم کمه چی برسه به 500 گیگ شما حساب کن بازدید شما فقط روزی به 1000 نفر برسه و این هزار نفر روزی فقط بخوان بیست مگ فایل آپلود کنن چه اتفاقی میفته

اگه به امید خئا یه همچین اتفاقی بیفته و بازدید زیاد بشه چرا که ما یک راپید شیر یا یک مگا آپلود ایرانی نباشیم. چرا همه این داستانها باید برای خارجی ها باشه ؟
حالا تا اون موقه خیلی راه داریم دوستان. ریموت هم بهش ازافه میشه ولی فکر کنم برای محدودیت حجم بزارم. به هر حال خیلی ممنون که من رو در این امر راهنمایی میکنید. امیدواریم در کنار هم بتونیم یک آپلود سنتر خوب داشته باشیم.
خوبیش اینه که این سورس جایی نیست و کاملا کاستوم هست .​

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
موفقیت روز افزون :rolleyes:

بالا