• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آپلود سنتر و مسئله کپی رایت؛ تا بحال مشکلی داشتید؟

webdev

Registered User
لایک‌ها
3
سلام،
طی چند روز گذشته آپلود سنتر جمع و جوری تهیه کردم که بعید نیست روش محتوای copyright دار هم ریخته بشه. فایل ها مونیتور میشن اما اینکه بخوایم تک تک اونها رو دستی چک کنیم که آیا کپی رایت دارند یا نه در حد توانمون نیست، برای همین می خواستم ببینم این مسئله چقدر می تونه مسئله ساز باشه.

فعلاً سقف سایز فایل برای آپلود پایین هست تا محتوای با کیفیت بالا (مثل موزیک های 128kb و بالاتر) روش آپلود نشه اما هنوز توش شک هستم که E-Book ها یا فایلهای mp3 با bitrate پایین هم می تونن مشکلی ایجاد کنند یا نه.

larvard007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام،
طی چند روز گذشته آپلود سنتر جمع و جوری تهیه کردم که بعید نیست روش محتوای copyright دار هم ریخته بشه. فایل ها مونیتور میشن اما اینکه بخوایم تک تک اونها رو دستی چک کنیم که آیا کپی رایت دارند یا نه در حد توانمون نیست، برای همین می خواستم ببینم این مسئله چقدر می تونه مسئله ساز باشه.

فعلاً سقف سایز فایل برای آپلود پایین هست تا محتوای با کیفیت بالا (مثل موزیک های 128kb و بالاتر) روش آپلود نشه اما هنوز توش شک هستم که E-Book ها یا فایلهای mp3 با bitrate پایین هم می تونن مشکلی ایجاد کنند یا نه.

صد در صد میتونه مشکل ساز باشه ، شرکت adobe یکبار از هاست ما شکایت کرد چون ما فقط یک لینک نسخه غیرقانونی گذاشته بودم و هر چی هم گفتیم آقا ما فقط لینک دادیم و این فایل رو هاست ما نبوده زیر بار نرفتن ;)
فکر می کنی واسه چی پدر rapidshare , hotfile و غیره دراومده :lol:

webdev

Registered User
لایک‌ها
3
شما که فقط لینک داده بودی مشکل ساز شده. پس اینها که مستقیم داره رو هاست ما آپلود میشه که جای خود داره. فعلاً سقف آپلود فایل رو پایین نگه میدارم تا کمتر دردسر ساز بشه. ظاهراً چاره ای نیست. :eek:

بالا