• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آپلود عکس

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
سلام

من دارم یک پروزه گالری عکس مینویسم با asp,net با زیبان c#

من نیدونم چطوری آپلود بزار تویه صفحه هیچ اصلاعی هم ندارم کسی هست بلد باشه؟:(

میخام فایل عکس رو یوزر اتخاب کنه بعد از آپلود مسیر فایل آپلودی تویه دیتا بیس ذخیره بشه:)

کسی هست؟؟؟؟؟؟:(

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
والا خود asp.net که برای آپلود کردن یک کنترل داره ولی اگر بخوای چند تا عکس رو با هم آپلود کنی باید از فلاش استفاده کنی یا javaapplet که همون اولی بهتره ! ولی چون خیلی مبتدی هستی اول همیون آپلود کردن و سبو کردن رو باد بگیر :

http://www.c-sharpcorner.com/UploadFile/mahesh/FileUpload10092005172118PM/FileUpload.aspx

این یک مثال خیلی سادست !

ma_christian

Registered User
لایک‌ها
2
والا خود asp.net که برای آپلود کردن یک کنترل داره ولی اگر بخوای چند تا عکس رو با هم آپلود کنی باید از فلاش استفاده کنی یا javaapplet که همون اولی بهتره ! ولی چون خیلی مبتدی هستی اول همیون آپلود کردن و سبو کردن رو باد بگیر :

http://www.c-sharpcorner.com/UploadFile/mahesh/FileUpload10092005172118PM/FileUpload.aspx

این یک مثال خیلی سادست !
نمیشه با استفاده از چند کنتل fileupload چندین فایل رو آپلود کرد؟!

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
چرا نمیشه ؟! خوب هم میشه ولی قبلا که این حرکت انجام میشد هنوز تکنولوژیش نبود الان که خدا رو شکر تکنولوژیش اومده آدم چرا استفاده نکنه ؟!

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
اقا ممنون پیدا کردم پروژه رو ساختم :دی . مرسی از H_R

Last edited:

homa_abed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
قبلا که با آپلود عکس توی asp کار می کردم چند فایل رو با هم آپلود می کرد. ولی الان مثل همون کد رو وارد کردم نمیگیره به نظرتون چه اتفاقی افتاده:(

بالا