ببخشید شما سرورتون رو از کجا تهیه کردید؟ من هارد نمیخوام فقط یه رم 3 میخوام که مرورگر روش نصب بشه . خیلی ممنونم
من از 2015 تا حالا از چندجا سرورمجازی و سیدباکس تهیه کردم. اکثرا هارد بالا بودن. سرویسدهندههای ایرانی «
همهشون» غیرقابل اعتماد هستن. بالای 95 درصدشون بعد از یه مدت کیفیت سرور رو پائین میارن (اورسل میکنن). اون 5 درصد هم ثبات ندارن و معلوم نیست دو روز دیگه باشن یا ببندن.
از «مبین هاست» 6 ماه سرور داشتم که فقط 2 ماه اول خوب بود و بعد به مرور سرور کندتر میشد. که وقتی بهشون گفتم بهانه آوردن که باید ویندوزسرور عوض شه و برای تعویض ویندوزسرور هم هزینه میگرفتن (کلاهبرداری) و سرور درست نمیشد. حتی نمیتونستی وارد سرور بشی. اینقدر کند شده بود.
از «هایهاست» حدود 15 ماه سرور داشتم (هنوزم دارم) که یک سال اول کیفیتشون خوب بود (عالی نبود، متوسط رو به پائین) و الان حدود دو-سه ماهی هست که کیفیت سرورشون افت کرده (اورسل). پشتیبانیش هم 48 ساعت یکبار جواب میده. سرعت آپلودش 3 مگابایت بر ثانیه است!!! فکر کن یک سرور چنین سرعت آپلودی داشته باشه!
این سروری که الان ازش فایل رو تو openload.co آپلود کردم از یه سرویسدهندهی خارجی به اسم SpeedyKVM گرفتم. سال 2017 سه ساله گرفتم (تا 2020). اونموقع دلار ارزونتر بود و با کد تخفیف، حدود 700,000 تومن شده بود. کیفیتش عالی نیست (متوسطه). هاردش 2 ترا هست و رمش هم 5 گیگ و ترافیک ماهانه 10 ترابایت. سرعت دانلودش ماگزیمم 90 مگابایت بر ثانیه است و آپلودش هم حدود 20 مگابایت هست (خیلی کم آپلود کردم). توی این دو سالی که استفاده میکنم فقط 1 بار مشکل پیدا کرد و داون بود. (در صورتیکه سرویسدهندههای ایرانی هر روز براشون مشکل پیش میاد.) در طول این دو سال کیفیتش ثابت بود. مشکلی که داره اینه که سیستمعاملش لینوکس CentOS هست و باید کار با لینوکس بلد باشی.