• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آپلود فایل های فیلم و غیره روی سیستم های آپلود آنلاین یا خرید سرور مجازی!

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
سلام
سایت هایی چون ترین بیت و ...
http://trainbit.com/
یا آپلود بوی
http://uploadboy.com/
میدونید که هم رایگان هستند هم با یک مبلغ جزئی ماهیانه مثلا 500 گیگ فضا دارید و فایل ها هم هیچگاه پاک نمیشوند
به نظرتون این سیستم ها بهتره فایل هامون رو آپلود کنیم و برای دانلود بگذاریم
یا اینکه سرور مجازی تهیه کنیم؟
با تشکر

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
به نظره من خودتون یک سرور اختصاصی از مارکتی های هتزنر بگیرید بهتر هستش. 5 6 ترابایت هارد اختصاصی دارید ! یک مجازی سازی کنید و ...

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
به نظره من خودتون یک سرور اختصاصی از مارکتی های هتزنر بگیرید بهتر هستش. 5 6 ترابایت هارد اختصاصی دارید ! یک مجازی سازی کنید و ...
ممنون قیمت این مقدار چقدر هست یا حالا کمتر نحوه تهیه توضیح میدهید!

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
ممنون ولی نسبت به ترین بیت که دقت میکنم سرور مجازی هم من نمیتونم بگیرم چون برای یک ترابایت حداقل ماهیانه باید 70 تا 100 پرداخت کنم و یک ماه که پرداخت نکنم همه چی از بین میره!

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
از دوستان کسی تجربه کار با ترین بیت رو داره؟
ممنون

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
بنظرم من سیستم های آپلود معتبر مثل آپلود بوی بهتر هستند
دیگه درگیر جزئیات یا کانفیگ سرور یا کلی مورد و مشکلات دیگه نمیشید
https://robot.your-server.de/order/market#

تشریف ببرید لیست هستش. تحویلشم فوریه ! فروشنده های معتبر پیدا کنید بخواید براتون خرید کنن. مثلا persianwhois.com
سرور های مارکت هتزنر اصلا توصیه نمیشن. از نظر هارد خیلی ایراد دارند و خطر از دست رفتن اطلاعات بسیار زیاده

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
بنظرم من سیستم های آپلود معتبر مثل آپلود بوی بهتر هستند
دیگه درگیر جزئیات یا کانفیگ سرور یا کلی مورد و مشکلات دیگه نمیشید

سرور های مارکت هتزنر اصلا توصیه نمیشن. از نظر هارد خیلی ایراد دارند و خطر از دست رفتن اطلاعات بسیار زیاده
ممنون ولی آپلود بوی خیلی قیمت هاش بالاست یعنی دست کمی از خرید یه سرور مجازی خوب نداره! و تقریبا هم رده هست!

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
دوستانی که از این نوع سیستم ها و سایت های آپلود خارجی یا ایرانی استفاده کردند که معتبر و قیمت ها هم مناسب هست پیام بدهند ممنون

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
از دوستان کسی تجربه کار با ترین بیت رو داره؟
ممنون
داداش ترین بیت من دو سال پیش ازشون اکانت مستقیم گرفتم ولی بعدا گفتن این اکانت پهنای باند ترافیک بوده نه حجم و از این بهونه های مسخره ... تاپیکشم بگریدی اینجا زدم ... زودتر از موعد اون خدماتی که بابتش پول دادم رو لغو کردند ... قطع و وصلی هم زیاد داره .. اگه سرور رایگانش رو استفاده کنی بهتر است ..
اپلود بوی ولی مطمئن تر هست و خدماتش بهتر . تیز فایل هم قیمت ها و خدماتش خوب هست ...

و در نهایت اگر سرور مجازی بگیری خیلی راحت تر و بهتر است ... البته اگر یهو تمدید نمی کنی همون از سایت هیا واسط استفاده کنی مشکل نمی خوری ...

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
داداش ترین بیت من دو سال پیش ازشون اکانت مستقیم گرفتم ولی بعدا گفتن این اکانت پهنای باند ترافیک بوده نه حجم و از این بهونه های مسخره ... تاپیکشم بگریدی اینجا زدم ... زودتر از موعد اون خدماتی که بابتش پول دادم رو لغو کردند ... قطع و وصلی هم زیاد داره .. اگه سرور رایگانش رو استفاده کنی بهتر است ..
اپلود بوی ولی مطمئن تر هست و خدماتش بهتر . تیز فایل هم قیمت ها و خدماتش خوب هست ...

و در نهایت اگر سرور مجازی بگیری خیلی راحت تر و بهتر است ... البته اگر یهو تمدید نمی کنی همون از سایت هیا واسط استفاده کنی مشکل نمی خوری ...

ممنون
آپلود بوی و تیز فایل که قیمت هاش خیلی قضایی هست ولی ترین بیت به خاطر فضای زیاد و قیمت مناسب مد نظرم هست که با پشتیبانی هم صحبت کردم
البته تاپیک قبلی شما رو صبح توی گوگل دیدم ولی اون فکر کنم یه سوء تفاهم بر سر ترافیک دانلود بود که الان اون ترافیک هم جدا قابل خریداری هست با قیمت مثلا 200 گیگابایت 6900 تومان و ...
با تشکر

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
ظاهرا این نوع سیستم ها در ایران خیلی کم هست و کسی کار نمیکنه؟!
دامنه شمولش زیاد نیست!
VPS هم حساب کردم برای یک ماه باید برای مثلا پانصد گیگابایت حداقلش صد هزار تومان هزینه کنی!
حالا اگه پولش در نیومد بعد باید چیکار کنی یعنی همینطوری ماهی صد تومان فقط هزینه بدی برای چی!

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
بالاخره باید خو دتون این اپلود سنترها رو تجربه کنید .. حرف شما بابت قیمت منظقی است . اما کیفیت و حداقل کیفیت رو هم در نظر بگیرید ...
مشکل من با ترین بیت سوتفاهم نبود دزدی این دوستان بود.
به هر صورت امیدوارم گزینه مناسب رو پیدا کنید ...

بالا