• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آژانس مدلینگ ویولت Violet Modeling Agency

super_star

Registered User
لایک‌ها
2
آژانس مدلینگ Modeling Agency

همه دوستانی که علاقه مند به حرفه مدلینگ و مانکن شدن هستند نام Violet Modeling Agency ( آژانس مدلینگ ویولت ) شنیدن این مجموعه اولین آژانس مدلینگ در ایرانه و در سال 1380 توسط آقای فرید راه اندازی شده و تحولات فراوانی را در حرفه ای شدن صنعت مدلینگ و فشن مدلینگ در ایران ایجاد کرده . این آژانس طبق قوانین ایران ثبت شده و فعالیت می کنه و دفتر اصلی این آژانس در تهران قرار داره و در این مجموعه به آموزش و معرفی مدل های می پردازن ...

آژانس مدلینگ ویولت Violet Modeling Agency

آژانس مدلینگ

مدلينگ Modeling

فایل های ضمیمه

• modelingagency.gif
    modelingagency.gif
    27.9 KB · نمایش ها: 33
  • modeling-agency.gif
    modeling-agency.gif
    3.5 KB · نمایش ها: 36
Last edited:

سارا اصفهانی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام وقت بخیر من برایه دوستم که پسر هستش برایه مدل شدنش دارم کار میکنم به آقایه امیر زبده که عکسشو نشون دادم سریعا خوتستش و رفتین دیدیم هم رو ولی چون یه مبلغی میخواستن ما قادر به پرداختش نبودیم . به خاطر همین کنسل شد تو سایت ویولت هم ثبت نامش کردم ولی جواب ندادن هنوز. تا اینکه تو یه آکادمی مدل تو پاریس اوکیش کردم ولی نیاز به هزینه داره اونم خواستم ببینم شرایط و روش کاری شما به چه صورته : آیا میتونید حتی اسپانسر این شخص بشین ؟ ممنون میشم بهم خبر بدید چون من به صورت جدی دنباله این کار هستم و تفریح نیست . شماره تماسه من 09370067704 حتی اگر دیدید کسی میتونه به عنوانه یه اسپانسر برایه این شخص پا جلو بزاره بهم معرفی کنید ممنون میشم .
تو صحبت هاتون گفتین شماره آژانس های مدلینگ رو میدید ، این شماره رو به من هم میشه بدید . اگر میشه کمی راجبه نحوه کارشون هم بگید آیا مثله آقایه زبده باید پول بدم بهشون ؟
مدرکی من به مدل میدن ؟ خواهشا با من تماس بگیرین من تو این کار جدی دارم دنبال میکنم .

سارا اصفهانی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواستم براتون عکس هاشو بفرستم ولی متاسفانه خطا میده اینجا . خواهشا کمک کنید که از بعده عید من دنباله این علاقه میثم رو گرفتم و براش دارم کار میکنم . ولی متاسفانه پول حرفه اول رو میزنه ولی الان ما پولی نداریم برایه شروع . امیدوارم کمکم کنید
عکس های میثم تو اینستاگرامش هست به اسمه meysammrs
ایمیل من [email protected]
تو واتس آپ ، لاین ، واییبر، تلگرام ، اینستاگرام ، فیسبوک هم هستم که بخواین صحبت و تبادل اطلاعات کنیم .
منتظر خبر شما هستم . حتی کمی هم از تجربیاته خودتون بگین بازم کمک میکنه .

بالا