• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آژاکس و کاربردهای آن و ارتباط آژاکس با asp.net

xalerebvar

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه ها

این بخش رو می خوام به چگونگی استفاده از تکنولوژی آژاکس در پروژه هامون اختصاص بدم. لذا از کلیه دوستان دعوت می کنم که اگه مطالبی رو در مورد آژاکس می دونند بسم الله...
ضمنا حیفم اومد این سایت رو که واقعا از نظر ظاهر و سرعت چیزی کمتر از سایت های خارجی نداره معرفی کنم. که فکر میکنم با آژاکس کار شده
http://www.mihannic.com

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خوب خدا خیرت بده ! بسم الله !

فقط همین اولش یه چیزی بگم ، استفاده از آژاکس هم مثل هر کار دیگه ای یه حدی داره از اون حدش که بگذره گندکاری میشه ، مثل جاوااسکریپت ، مثل انیمیشن های فلاش ، مثل رنگ های توی صفحه اصلا مثل آپ پرتقال ! یه لیوانش مفید اه ولی 2 تا پارچش نه مضر !
خوب بس بهتره از الان به خودمون این دیدگاه رو القا کنیم که بدونیم از آزاکس کجا استفاده کنیم و بعد شروع به استفاده کنیم !

ممنونم!

xalerebvar

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها سلام​

به این خاطر این پست رو گذاشتم چون وقتی نگاه کردم دیدم وب سایت ایرانی در این زمینه فعال نیست.
بیایید یه نگاهی به yahoo ,google بندازیم که در این 1 سال چقدر فرق کردن لذا نوشته پایین رو جهت اطلاع همه عزیزان گذاشتم و ازتون می خوام که هرکی هر چیزی که می دونه دریغ نکنه

حتماً در بخش پست الکترونیک وبگاه ياهو ديده‌ايد که با تايپ حروف اول نام دوستانتان نام چند نفر از آنها از پایگاه داده‌ها فراخوانی شده و به شما نمایش داده می‌‌شود. این کار بدون اينکه صفحه بارگذاری مجدد گردد انجام می‌‌شود. به زبان ساده‌تر، آژاکس فناوری‌ای ست که در آن با بار شدن يک صفحه، امکان فراخوانی برنامه‌های سمت رایانهٔ خادم (Server) بدون بارگذاری و لود مجدد صفحه وجود دارد. برنامه‌های آژاکس راهی برای ساخت برنامه‌هایی تعاملی در وب فراهم کرده‌اند. برای اين‌ کار کافيست يک عنصر فعال که قابل فراخوانی در جاوااسکريپت باشد بتواند تحت کنترل جاوااسکريپت با سرور تماس گرفته و اطلاعات درخواست کند. بعنوان مثال اين عنصر فعال می‌‌تواند يک برنامه ASP يا JSP يا ... را فراخوانی کرده و نتايج آن را از طريق جاوااسکريپت در صفحه جاری تاثير دهد. عنصر فعال قبل از معرفی آژاکس می‌‌توانست يک ActiveX يا جاوا اپلت ساده باشد اما اکنون اين عنصر آبجکت XMLHttpRequest است که در مجموعه ابزارهای XML مايکروسافت قرار دارد.

امروزه تقريباً همه مرورگرهاي معروف از جمله IE از اين تكنولوژي استفاده می‌‌كنند.

منبع:http://www.ajaxiha.blogfa.com

sahar615

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من تازه می خواهم از آژاکس در برنامه هایی که با سی شارپ و ای اس پی می نویسم استفاده کنم .
دنبال کدی هستم که بوسیله ی آژاکس بتوانم drop down listهای شهر و استان را به هم مربوط کنم تا در post back مقادیرشان از بین نرود .
اگر بتوتنید با کدی از آژاکس من را راهنمایی کنید ممنون می شوم .البته باید بگویم که لیست استان از پایگاه داده پر شده .

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
البته در asp.net مقادیر فرمها در پست از بین نمیرود [چرا] ولی آزاکس در asp.net 2 با نام اطلس از طرف میکروسافت عرضه شده :
http://ajax.asp.net/Default.aspx

داکیومنشن کاملی داره و با خوندنش همش رو یاد میگیری . استفاده کردنش هم خیلی راحت اه .

موفق باشی

بالا