• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آگهی همکاری ، :::

yashar06

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با سلام و احترام
قصد افتتاح یک سایت ( با موضوع کسب درامد از اینترنت ) به زبان انگلیسی رو داریم در همین راستا به چند همکار در بخش پشتیبانی اعم از انجمن، پشتیبانی آنلاین و آفلاین رو نیازمندیم.
شرایط:
تسلط کامل به زبان انگلیسی *
روزانه حداقل 3 ساعت آنلاین بودن

با توجه به نوع کار میتونید از منزل یا محل کارتون برای پشتیبانی فعال باشید.

Last edited:

yashar06

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
درامدش چقده؟ o_O:general703:
حداقل درامدش بسیار بیشتر از اون مبالغی هست که در سایر سایت ها شما به عنوان کاربر فعال هستید. با توجه به بازخوردی که دریافت میکنید مقدار دست مزدتون هم متغیر خواهد بود.

Last edited:

MahdIResidentEvil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
حداقل درامدش بسیار بیشتر از اون مبالغی هست که در سایر سایت ها شما به عنوان کاربر فعال هستید. با توجه به بازخوردی که دریافت میکنید مقدار دست مزدتون هم متغیر خواهد بود.
محدودیت سنی داره؟من ممکنه سن زیادی نداشته باشم ولی تو چند تا سایت یکی از بهترین ها هستم :):Dو اگه از یه سایتی خوشم بیاد فعالیتم رو شروع میکنم و ولش نمیکنم
حداقل درآمد چقدره؟ماهانه حساب میکنید یا هفتگی؟
کارش پشتیبانیه؟

yashar06

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
محدودیت سنی داره؟من ممکنه سن زیادی نداشته باشم ولی تو چند تا سایت یکی از بهترین ها هستم :):Dو اگه از یه سایتی خوشم بیاد فعالیتم رو شروع میکنم و ولش نمیکنم
حداقل درآمد چقدره؟ماهانه حساب میکنید یا هفتگی؟
کارش پشتیبانیه؟
برای پشتیبانی محدودیت سنی نداریم . در مورد حقوق باید بگم که حداقل 300 هزار تومان ماهانه و این مبلغ با توجه به بازخورد و پیشرفت سایت تا 2.5 میلیون تومان قابل پرداخت خواهد بود.
در ابتدا راه اندازی ( چند ماه اول ) چون تعداد کاربران زیاد نیست و بخش پشتیبانی خلوت هست ، شما با توجه به معیارهای ما در بخش تبلیغات فعالیت خواهید داشت.
پشتیبانی هم اعم از پشتیبانی در انجمن. صفحه فیسبوک و پشتیبانی آنلاین می باشد. که براساس توانایی و تسلط فرد یکی از این موارد به ایشان محول میشود.

موفق باشید.

MahdIResidentEvil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
برای پشتیبانی محدودیت سنی نداریم . در مورد حقوق باید بگم که حداقل 300 هزار تومان ماهانه و این مبلغ با توجه به بازخورد و پیشرفت سایت تا 2.5 میلیون تومان قابل پرداخت خواهد بود.
در ابتدا راه اندازی ( چند ماه اول ) چون تعداد کاربران زیاد نیست و بخش پشتیبانی خلوت هست ، شما با توجه به معیارهای ما در بخش تبلیغات فعالیت خواهید داشت.
پشتیبانی هم اعم از پشتیبانی در انجمن. صفحه فیسبوک و پشتیبانی آنلاین می باشد. که براساس توانایی و تسلط فرد یکی از این موارد به ایشان محول میشود.

موفق باشید.
پس خوبه
یعنی الان من که شروع کنم دقیقا باید چیکار کنم؟تو Vps کارها انجام میشه؟
باید سوال به کاربران جواب بدم دیگه؟
اگه اینطوری که خیلی خوبه
از کی شروع کنم؟آی دی یاهو دارید؟سابقه کاری هم خواستید پیغام بدید.

yashar06

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
پس خوبه
یعنی الان من که شروع کنم دقیقا باید چیکار کنم؟تو Vps کارها انجام میشه؟
باید سوال به کاربران جواب بدم دیگه؟
اگه اینطوری که خیلی خوبه
از کی شروع کنم؟آی دی یاهو دارید؟سابقه کاری هم خواستید پیغام بدید.
سلام. پ.خ ارسال شد.

بالا