• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیاکسی تا به حال با این شرکت کار کرده؟ Cardbookers.com

MRM

Registered User
لایک‌ها
36
با سلام

میخواستم ببینم کسی تابحال با این شرکت کار کرده ؟ آیا تجربه خوبی بوده؟ (برای دریافت ویزا کارت و ...)
فعلا که (قبل از پرداخت پول) جواب ایمیل رو خیلی سریع میدن.

اسم شرکت : فراز پرداز پایتخت
سایت : cardbookers.com

سایت هایی که قبلا هم بودند و به کاردبوکرز فوروارد میشدند :
mastercardltd.com
visacardltd.com
ظاهرا مال شخصی به نام یوسف خندقی است.

ممنون

aria747

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من با این سایت کار کردم واقعا کارش عالیه من یه سفارش ÷رداخت و ثبت خرید در یک سایت امریکایی داشتم که 3-4 ساعت بعد از واریز ÷ول و فرستادن مشخصاتم به سایتشون واسم ثبت نام کردند دو هفته بعد هم کالایی که سفارش داده بودم به دستم رسید
البته سفارش من در حد 50هزار تومن بود
خوش باشی بای

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
اما راه حل برای شما اینه که با توجه به نیازت و خدماتی که میخوای ، طبق راه قانونی عمل کنی و با خیال راحت و بدون ترس تجارتت رو بکنی. کردیت کارد اگر میخوای ،راحت برو بانک حساب باز کن ، کردیت کارد بگیر

موفق باشید
کدوم بانک CC میده؟ البته یه زمانی ویزا کارت میدادن ولی مگه هنوز توی این تحریم این خدمات ارائه میشه؟!

MRM

Registered User
لایک‌ها
36
اما راه حل برای شما اینه که با توجه به نیازت و خدماتی که میخوای ، طبق راه قانونی عمل کنی و با خیال راحت و بدون ترس تجارتت رو بکنی. کردیت کارد اگر میخوای ،راحت برو بانک حساب باز کن ، کردیت کارد بگیر

موفق باشید

ممنون از جواب شما.

من هم تمام این مسایل رو میدونم (حتی خودم هم دنبال این کار رو بودم ولی بیخیال شدم)
راستش من چند سال پیش از بانک توسعه صادرات کردیت کارد داشتم که ظاهرا مال یک بانک لبنانی بود که همین بلا سرش اومد!!! (البته پول داخلش رو دادند)

الان فقط بانک ملی میده (مستر کارته) که اون هم تا جایی که من میدونم دارای سوییفت و .. نیست.

الان اگر راه حل دیگه ای هست ممنون میشم که بگید.

با تشکر

cardbookers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من فقط چند تا نکته رو میگم ، خود شما تصمیم بگیر:D

1- شرکتی با این نام وجود نداره. بر اساس http://www.rooznamehrasmi.ir
2- هیچ وقت یک شرکت در معاملات مالیش ، شماره حساب شخصی نمیده ( همه حسابهای این سایت به اسم یک شخصه نه شرکت)
3- کلا یک شماره تلفن ثابت داره ، یک موبایل. که به شماره ثابت اگر شب زنگ بزنی ، اعضای یک خانواده جواب میدن:D
4- خدماتی که این آقا مدعی انجامش هست ، قانونا امکان نداره
5- توی این تاپیک http://forum.persiantools.com/t104393.html نوشته شرکتشون طرف قرارداد با شرکتهایی .... از جمله msn.com هستش:D ، اگه منظورش مایکروسافته که :D

حالا بگذار نکته آخر رو بگم خیال شما رو راحت کنم. این آقای خندقی و بقیه سایتها و افرادی که چنین خدماتی میدن ، هیچ کدام کلاهبردار " بالفطره" نیستن. اینها اکثرا جوانهایی هستن که یا توی اینترنت یا جای دیگر تونستن سایتها یا گروههای خارجی ارائه هنده خدمات اینچنینی رو پیدا کنن و حالا میخوان با واسطه شدن ، پول در بیارن. اما از اونجاییکه ، خیلی از خدماتی که میدن (مثل افتتاح حساب برای یک ایرانی مقیم ایران در امریکا) "فی نفسه " غیر قانونیه ، بالاخره یه جایی گیر میفتن ، یا حسابشون بسته میشه یا خارجیها سرشون کلاه میذارن (و چون کار غیر قانونی انجام می دادن ، دستشون به هیج جا نمی رسه) و مجبور به کلاهبرداری میشن
چون پولی که از شما گرفتن که رفته ... خودشون هم ندارن که پول شما رو پس بدن.
نمونه هاش رو من این چند وقتی که پستها رو میخوندم زیاد دیدم. امروز یکی شکایت کرده بود که ازش کلاهبرداری شده ، فرداش یکی دیگه از خود این آقا شکایت کرده بود. (مثلا یوزری با نام smartchain )

موفق باشید

سلام

بنده کلاً به علت اينکه متأسفانه نظارتی بر روی پست های فرومها انجام نميشه و صحت و سقم مطالب در نظر گرفته نميشه از طرف ادمين ها اهل فرومها و تالار های گفتگو نيستم،

اما يکی از دوستان لطف کردند و اين لينک رو به بنده دادند و خوب از يک لحاظ برخی از دليل های يکی از دوستان که مطرح کرده بودند يه مقدار باعث شادی بود و از طرف ديگه باعث تاثر که خوب لزومی نداره وقتی کسی در مورد رشته اي حرفه اي نيست و سر رشته نداره حتماً اينجا نظری بده.

مثل اينکه کسی رشتش کشاورزی باشه و بياد راجع به کنترلر های موشکی صحبت کنه و نظر بده .

در مورد مسايل مطرح شده:

1) آپديت بودن روزنامه رسمی يکی از بهترين شاهکارهای اين سايت هستش که اگر سر و کارتون با اين سايت به حد کافی بود مد نظرتون قرار ميگرفت.
شرکت هايی الان هستند از همکاران بنده که بيش از 10 سال ثبت شدند امّا خبری در روزنامه رسمی از اونها نيست.

2) مورد تلفن هم بنده حواسم بوده که شب ها کسی برنداره (واقعاً چی ميشه گفت؟) -
ممنون از اينکه اطلاع داديد . فقط لطفاً يه نگاه به سايت http://www.wecommerce.biz بکنيد
و مورد 3 و 4 و 7 و 10 رو هم ببينيد،دادن 100 خط شماره تلفن واقعاً برای بنده کاری نداره
اما بايد کسی جوابگو باشه به تماس ها که متخصص اين کار باشه وگر نه تا دل شما بخواد شرکت و شماره تلفن موجود هست.

3)راجع به اين مورد که فرموديد” 4- خدماتی که این آقا مدعی انجامش هست ، قانونا امکان نداره “
و در مقابل خود شما در پست خودتون زديد “ برای افتتاح حساب جاری ارزی یا کردیت کارد(ایران-امریکا-بریتانیا- پرتغال-اسپانیا-ایتالیا-ژاپن-بلژیک) به من پیغام بده. “
واقعاً تبريک ميگم که شما خودتون از کشور های اروپايی و مخصوصاً از امريکا ميتونيد برای هم وطن ها حساب ارزی و کرديت کارت تهيه کنيد ولی برای ما که از کشور های امن اين کار رو انجام ميديم قانونی نيست!!!!!!!!!

حالا اين قانون چطور به شما اجازه داده و به ما نداده الّله اعلم که کار شما قانونی و ما و همکاران غير قانونيه

4): راجع به اين مورد که فرموديد

“توی این تاپیک http://forum.persiantools.com/t104393.html” نوشته شرکتشون طرف قرارداد با شرکتهایی .... از جمله msn.com هستش ، اگه منظورش مایکروسافته که ”
قاعدتاً شايد سخت نباشه که منظور ما مسترکارت و ويزا کارت هستند که با اين شرکت ها کار ميکنند و قرار داد ميبندند نه ما! منظور طرف قرار داد بودن مستر و ويزا با شرکت های نامبرده هست!

5 ) در مورد پيشنهاد شما هم خوب،واقعاً عاليه اگر بانک های داخلی همچين سرويسی رو ارايه بدند که دوستان از بانک های داخلی استفاده کنند! امّا نميدونم کدوم بانک ها هستند که صنف ما تا حالا خبر دار نشده!

6) اين موردی که مطرح کرديد کژ تابی داره،اگر راجع به سرويس های ما هستش لينک مستقيم بديد چک کنيم،وگر نه به گونه اي مطرح کرديد که انگار شکايت از ما بوده:

“ نمونه هاش رو من این چند وقتی که پستها رو میخوندم زیاد دیدم. امروز یکی شکایت کرده بود که ازش کلاهبرداری شده ، فرداش یکی دیگه از خود این آقا شکایت کرده بود. (مثلا یوزری با نام smartchain )”

خيلی مايل نبودم وارد اين بحث ها بشيم،چون هر کسی در هر صنفی تجارت خودش رو داره و اينکه کسی بخواد با استدلال غلط بقيه رو زير سوال ببره تا تجارت خودش رو جلو ببره و يا به هر طريقی و دليلی نظر غير علمی بده جالب نيست.

بهترين راه رقابت صحيح هستش که اونجا معلوم ميشه هر کسی چقدر حرفه اي هستش.وگر نه مشتری ها آنقدر بلوغ تجارت دارند که خودشون تصميم صحيح بگيرند نه اينکه بيايم و پيش بينی کنيم فلان کس اينجوريه پس بنا بر اين پيش بينی نتيجه بگيريم.

همون طور که بنده تا به الان 1 بار هم نشده راجع با بقيه همکاران و رقبا جايی در اينترنت و .. صحبت کرده باشم.
چون به نظرم کسی برنده هستش که مشتريش رو راضی نگه داره،خود مشتري ها ميفهمند که کی کار بلد هست و کی نيست.

ما هر تجارتی که ميکنيم مييايم که بمونيم
We want to make a memory
!

اين پست شما تقريباً يکسال و نيم پيش داده شده بوده و بنده هم اطلاع نداشتم چون اهل اين کشش ها و جدل های بی مورد نيستم.
پس اگر فعلا جوابی از طرف بنده نيومد بدونيد به همون دليلی بوده که يک سال و نيم از اين پست خبر نداشتم.

و هميشه اين نکته خوبيه که " تا لزومی نداره کاری رو انجام ندی و صحبتی که ضروری نيست رو بهتره مطرح نکرد".

Last edited:

cardbookers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

در مورد تاريخ بنده اين مورد را با يک موضوع ديگه اشتباه گرفتم،بله اين پست براي 6 روز پيش بوده.

ظاهرا بحث ها اينجا بيشتر رو بحث سفارش حضوري هستش،مشکلی از اين لحاظ نداريم برای اينکه سو تفاهمی از اين لحاظ پيش نياد هر کسی از دوستان که مايل به سفارش حضوري هستند با بنده تماس بگيرند ،بنده هماهنگ ميکنم در يکی از شعبه های ارزی بانک های داخلی از نمايندگان بنده در اين بانک ها به دوستان کرديت کارت ميديم که هم مساله سفارش حضوري حل شده باشه و هم اينکه در بانک های داخلی از کرديت های ما به دوستان داده بشه فکر کنم جوابگوی خيلی از مسايل باشه.

البته ما هم حسابی از نوع به قول شما : "غیر قانونی و بدون مدرک و " هرچی خواستی بزن" و بی نام و خام و ..." به افراد نميديم.

در مورد حساب ها هم اگر بانکی به ايرانی ها سرويس بده تمام 70 ميليون نفر ايرانی که بالای 18 سال سن داشته باشند ميتونن با ارايه مدارکشون حسابNon –Resident . داشته باشند،امّا باز هم بستگی به اين داره بانک به ايرانيها سرويس بده يا خير

در کل دوستانی که بحث سفارش حضور ي رو دارند بنده در خدمتشون هستم

کلاً هدف ما هم جدل و کشش نيست،فقط بحث اطلاع رسانی هستش
از شما هم ممنون که به عنوان يه مهندس الکترونيک (که البته هم رشته هم هستيم) به پست بنده پاسخ داديد.

موفق و مويد باشيد

belarus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظرم ایشون خیلی صادق هستند .

P30star

Registered User
لایک‌ها
208
من با ایشون یه بار کار کردم .
روز تعطیل زنگ زدم با روی خوش بهم جواب دادن . خیلی اخلاق خوبی دارند .

MRM

Registered User
لایک‌ها
36
باسلام

من از ایشون یک ویزا کارت خریدم که چند روز پیش رسید. حالا میمونه استفاده از اون که باز شما را در همین پست در جریان خواهم گذاشت.

در ضمن ویزا کارت از بانکی است که یکی از بانکهای ایرانی هم از طریق اون ویزا کارت میده.(البته چند نفر دیگه هم ظاهرا از همین بانک با قیمت های کمتر و یا بیشتر ویزا میدن)

موفق باشید.

hamoon99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
ایا من درست متوجه شدم که بانکهای ایرانی کردیت کارد میدن ؟ یعنی حساب بانکی در خارج از ایران؟ اگه جواب مثبته لطفا شرایطش رو بگید مثل میزان سرمایه اولیه،شرایط شغلی متقاضی و مهمتر از همه نام بانک یا شعبه ارایه دهنده این نوع خدمات. متشکرم.

cardbookers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ایا من درست متوجه شدم که بانکهای ایرانی کردیت کارد میدن ؟ یعنی حساب بانکی در خارج از ایران؟ اگه جواب مثبته لطفا شرایطش رو بگید مثل میزان سرمایه اولیه،شرایط شغلی متقاضی و مهمتر از همه نام بانک یا شعبه ارایه دهنده این نوع خدمات. متشکرم.

سلام؛

بله، بانک توسعه صادرات دقيقاً يکی از سرويس هايی که ما در سايت خود ارايه ميدهيم را ارايه ميدهد.اما پلانی که دارد دارای شرايط خاصی ميباشد که بيشتر مورد استفاده بازارگانان ميباشد،که در اصل ويزا کارتی که اين بانک ارايه ميدهد يک زير مجموعه از سرويس های ما ميباشد

مزيت سرويس های ما بر اين بانک به صورت زير است:

1) به عنوان مدرک ما فقط پاسپورت يا ترجمه شناسنامه دريافت ميکنيم،اما به علت روال بانکی اين بانک مدارک
بسيار زيادی از طرف شما مورد نياز است

2) مدارکی ديگر مانند تصوير روزنامه رسمي شركت و آخرين تغييرات آن، وضعيت گردش حساب متقاضي و ميانگين وزني آن نزد بانك توسعه صادرات جهت بررسي و اعتبار سنجي نيز نياز است که ما به اين مدارک نياز نداريم

3) مانده حساب 5000 -1000 يورو نياز است که باز هم ما نيازی به اين نداريم

4) به علت شرايط بانکی ايران فقط کارت ها را به يورو صادر ميکنند که ما هم يورو و هم به دلار صادر ميکنيم

5) نياز به وثيقه داريد که ما نياز به وثيقه برای گشايش حساب نداريم

6) اين بانک فقط کرديت کارت صادر ميکند که ما علاوه با کرديت کارت دبيت کارت هم صادر ميکنيم

7) کارت های ارايه شد از طرف اين بانک سقف پرداخت دارد اما کارت های ما ندارد

لينک اين نوع ويزاکارت ها در زير آمده است

http://www.cardbookers.com

موفق باشيد

Last edited:
بالا