• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا آسیاتک بهترین سرویس دهنده اینترنت در کشور است؟

user.stat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
در حال حاضر یکی از بهترین ارائه کنندگان سرویس های اینترنت در کل کشور شرکت آسیاتک میباشد که با توجه به تنوع سرویسهای آن و کیفیت بالای خدمات و پهنای باند بالا و پوشش گسترده در کل کشور و بعنوان اولین و بهترین انتخاب بشمار میرود در حالیکه هنوز شرکتهای با کیفیت سرویس های نچندان خوب مانند پارس آنلاین و شاتل فقط بخاطر معروف بودنو قدیمی بودن تبلیغات دروغین برای متقاضیان نام آشناتر هستند!
لطفا نظرات خودتونو اعلام نمایید

koroosh_kabir

Registered User
لایک‌ها
11
دوست من
این که میگید آسیاتک بهترین و ... هست، اشتباهه. هر چیزی، هر سرویس و خدماتی نسبی هست. سرویس مطلقی وجود نداره، اون هم داخل ایران. به شخصه 3ساله شاتل دارم. یه بار نشده به مشکل بخورم(بزنم به تخته). ولی تعدادی ازدوستانم آسیاتک دارند. بعضی هاشون راضین و بعضی ناراضی.
همین شاتل، اول فعالیتش توو شهرمون، زمانی که مخابرات کابل برگردون داشت و یا مشکلات جزئی پیش می یومد، به عنوان جبران، 2گیگ یا 3 گیگ پهنای باند رایگاه میداد.

ولی کلاً نمیشه گفت فلان شرکت بهترینه. هر کدوم نقاط ضعف و قوت خودش رو داره.

موفق و پیروز باشید.

patteerr2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
آسیاتک بهترینه والسلام

1saeed1351

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم شاتل دارم میخوام دوره بعدی آسیاتک بگیرم
1-شاتل خیلی گرونتر حساب میکنه
2-سرعت دانلود 128 با یک مگ زیاد تفاوت نداره خود شاتل هم فبول داره
3- در سرویس های بالا شبانه رایگان نداره
آسیاتک را شخصا تجربه نکردم تعریفش رو شنیدم تا ببینیم چطور جواب میده

DayAfterTomorrow

Registered User
لایک‌ها
60
اولین سرویس ADSL که گرفتیم از اسیا تک بود 24 ساعته دانلود میکردیم و مشکلی نداشتیم اون هم 5 سال از سال 86، الان که شاتل داریم هر روز به خودمون لعنت میفرستیم/ که چه کاری بود کردیم.
ولی سرویسها با بخش ب بخش و شهر به شهر متفاوته، بسستگی به تعداد کربرهای منطقه اتون داره

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
من آسیا تک رو بخاطر کیفیتش میخرم نه جایزه هاش : ))))

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
آسیا تک عشق منه امشب با سزعت ۷۵۰ کیلوبایت بر ثانیه داشتم پرواز میکردم ... درسته سالی ۱۰ بار قطعی خوردم ولی ۱ تا ۹ صبحش مجانیه و عیدایی مثل فطر حجماشو تخفیف میزاره ۵۰ گیگ خریدم هشتادو خورده ای حالشو بردم ... در یه جمله بهترینه.

benjohn

Registered User
لایک‌ها
90
والا من تا حالا از پارس آنلاین استفاده کردم از 2 تا 7 مجانیه سرعتشم روزا حدودا 400 و شبا میانگین 50 است. اینجور که شما میگید واز ظواهر امر پیداست آسیاتک خیلی بهتره دوستان اگه تایید میکنید منم برم سراغ آسیاتک قیمتاش تو چه مایه هاییه؟

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
والا من تا حالا از پارس آنلاین استفاده کردم از 2 تا 7 مجانیه سرعتشم روزا حدودا 400 و شبا میانگین 50 است. اینجور که شما میگید واز ظواهر امر پیداست آسیاتک خیلی بهتره دوستان اگه تایید میکنید منم برم سراغ آسیاتک قیمتاش تو چه مایه هاییه؟

من ۲ مگ ۱۲۰ گیگ در سال گرفتم ۳۲۰ هزار تومن. شبا هم که قربونش برم هر شب ۴ گیگ مجانی میشه دانلود کرد.

jahan654

Registered User
لایک‌ها
46

کدام سرویس را خریداری کردید؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
خدا این آسیاتک رو لعنت کنه !
اینقدر که منو اذیت کرد
بعد 9 ماه زنگ زده که مرکز مخابراتی شما درست شده ! شارژ کردم و وصل شدم دیدم همونه ، پشتیبانی می گه کی گفته ، الان مرکز شما فول فول هست و اصلا جای خالی نداره

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
خدا این آسیاتک رو لعنت کنه !
اینقدر که منو اذیت کرد
بعد 9 ماه زنگ زده که مرکز مخابراتی شما درست شده ! شارژ کردم و وصل شدم دیدم همونه ، پشتیبانی می گه کی گفته ، الان مرکز شما فول فول هست و اصلا جای خالی نداره
خدا دوشمن رو لعنت کنه;) عجیبه والا ناراضی هستی تو دهات من که عالیه هم سرعت و عدم قطعی و سرعت راه اندازیشون در حال حاضر از نظرم بهترین شرکته ولی پارس انلاین هم یقینا خوبه

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
تازه یکی از بزرگترین مزیت های این شرکت اینه بدون معرفی نامه هر سرعتی رو میده نمونه اش ماه قبل من ۱مگ رو ثبت کردم بدون هیچ مدرکی اما شاتل می گه پیک شرکت رو می فرستیم که بیاد مدارکت رو بگیره

drx0x

Registered User
لایک‌ها
81
آسياتك من نمي خوام خرابيشو تعريف كنم ولي آسياتك تعرفه هاش خيلي گرونه 2 ماه پيش يكي از اين شركت ها تو شهرمون آسياتك آورد ورشكسته شد و سرعتاشم از مخابرات بد تره

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
آسياتك من نمي خوام خرابيشو تعريف كنم ولي آسياتك تعرفه هاش خيلي گرونه 2 ماه پيش يكي از اين شركت ها تو شهرمون آسياتك آورد ورشكسته شد و سرعتاشم از مخابرات بد تره
ای جانم ! شما لیست تعرفه و حجم اضافه و ای پی اختصاصی رو باز کن با شاتل و پارس انلاین و هر چی مورد قبول ت هست چک کن دوباره بیا بگو این گرونه یا اون:blink:
برادر من مخابرات مشخصه دولتیه باید پایین تر بده تا جذب کنه مشتری رو که البته من خودم تا 2 ماه پیش مخابرات بودم دیدم چه اشغالی به ملت می داد ! مدام قطعی سرعت پایین ! چندین بار اینترنتش سایت های خارجی رو باز نمی کرد و همه اینا به کنار وقتی هم که تعرفه هاش رو می کنه 5 گیگ 128 کیلو 15 تومن بدون شبانه حتما شما می گی ارزونه راسته دیگه

azada

Registered User
لایک‌ها
279
من یه اینترنت معمولی ( سرعت معمولی) با ترافیک روزانه 50 تا 100 مگ نیاز دارم - البته می خوام اینترنت وایراس باشه
یعنی با گوشی و لپ تاپ هم بشه وصل شد
کدوم تعرفه اش رو بگیرم؟؟؟؟؟؟؟
شبانه میشه دانلود رایگان گذاشت؟ ار چه ساعتی تا چه ساعتی.....

koroosh_kabir

Registered User
لایک‌ها
11
تازه یکی از بزرگترین مزیت های این شرکت اینه بدون معرفی نامه هر سرعتی رو میده نمونه اش ماه قبل من ۱مگ رو ثبت کردم بدون هیچ مدرکی اما شاتل می گه پیک شرکت رو می فرستیم که بیاد مدارکت رو بگیره

شاتل هم تا 2 مگ معرفی نامه نمیخواد.

استارتر عزیز
به نظرم یه نظرسنجی داخل همین صفحه راه بندازی عالی میشه. اگر نظرسنجی نتیجش جالب باشه، سرویسمون رو تغییر میدیم.

Last edited:

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
من یه اینترنت معمولی ( سرعت معمولی) با ترافیک روزانه 50 تا 100 مگ نیاز دارم - البته می خوام اینترنت وایراس باشه
یعنی با گوشی و لپ تاپ هم بشه وصل شد
کدوم تعرفه اش رو بگیرم؟؟؟؟؟؟؟
شبانه میشه دانلود رایگان گذاشت؟ ار چه ساعتی تا چه ساعتی.....
همین
اسیا تک بگیر با یه مودم وایرلس
بعد به گوشی لپتاپ چرخ گوشت لباسشویی فلاش تانک و......... دوست داشتی وصل کن

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
نطرسنجیت تو حلقم

آسیا تک بهترینه ؟
1- بله
2- پ ن پ

بالا