• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا آنها بلــــــه ؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
این موضوع رو در تاپیکی مطرح کردم ولی چون موضوه زیاد مرتبط نبود پاسخی دریافت نکرد .
موضوع اینه :

راستش من مدت درازی است که یک سوال بی پاسخ دارم ، اگر جوابمو بدین خیلی خوب میشه .

من همیشه در واقعی بودن عملیات ... در فیلمها شک داشته ام . یعنی باور نمی کنم این صحنه ها همراه با حرارت و تحریک و لذت طبیعی ... باشه . یعنی فکر می کنم بازی گ ره ا حداکثر ب ره ن ه می شوند و جلوی دوربین ادای ... را در می آورند ، یعنی چیز صورت نمی گیرد .

نظر شما چیست ؟

من وقتی به فیلم Original Sin نگاه می کنم نمی تونم باور کنم که واقعا آنجلینا جولی و آنتونیو باندراس در حال چیز باشن ، اینا در این صحنه ها به نظر من ادا در میارن .

لطفا اگر آگاهی در این مورد دارین منو از گیجی در بیارین . بی شوخی ....

مرسی

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
100% واقعی نیست بازیگر کسی که ادا رو جوری دربیاره که همه احساس کنن واقعیه.

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
تاپیک +18 هست
89.gif

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
خب پس چی؟ نه جون من فکر کردی واقعیه؟
اینها هنرپیشه هستند فاحشه که نیستند!!!

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خوب گروهی بر این باورند که اینا در حال چیز هستند .

منصور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از rezadignity :
این موضوع رو در تاپیکی مطرح کردم ولی چون موضوه زیاد مرتبط نبود پاسخی دریافت نکرد راستش من مدت درازی است که یک سوال بی پاسخ دارم ، اگر جوابمو بدین خیلی خوب میشه .

من همیشه در واقعی بودن عملیات ... در فیلمها شک داشته ام . یعنی باور نمی کنم این صحنه ها همراه با حرارت و تحریک و لذت طبیعی ... باشه . یعنی فکر می کنم بازی گ ره ا حداکثر ب ره ن ه می شوند و جلوی دوربین ادای ... را در می آورند ، یعنی چیز صورت نمی گیرد .

نظر شما چیست ؟

من وقتی به فیلم Original Sin نگاه می کنم نمی تونم باور کنم که واقعا آنجلینا جولی و آنتونیو باندراس در حال چیز باشن ، اینا در این صحنه ها به نظر من ادا در میارن .

مرسی

پيشاپيش از دوستان عذرخواهي مي كنم چون ناچارم براي پاسخ به اين دوست عزيز از برخي اصطلاحات استفاده كنم

فكر ميكنم منظور شما از عمليات (البته عطف به فيلمي كه نام برديد) اعمال خاص جنسي باشد.
بله كاملا درست است. هرگز فكر نكنيد واقعا در اينگونه صحنه ها كاري صورت مي گيرد. حدفاصل اعضاي حساس بدن پارچه هاي خاصي قرار ميگيرد كه در ديد دوربين نيست. بازيگران مجاز نيستند بيشتر از آنچه كه از پشت صحنه به آنها ديكته ميشود كاري صورت دهند. نمايش باسن (از پشت) براي زن و مرد آزاد اما نمايش از جلو كاملا ممنوع است. در فيلم سگهاي پوشالي(اثر سام پكين پا) سوزان جورج ناخواسته در اختيار دو اجنبي قرار ميگيرد . شكل كارگرداني استادانه و بويژه فيلمبرداري و نوع بازي جورج آنقدر وحشتناك و طوفنده است كه تا يكي دو سال قبل(با وجوديكه توليد اين فيلم مربوط به چند دهه گذشته است) حتي در كشوري چون انگلستان براي تمام اقشار ممنوع بود. اين حكايت در فيلم سر آلفردو گارسيا را برايم بياور و حتي سرگرد دندي به اشكال ديگر تكرار شد. رواج شكل بارز اينگونه صحنه ها (با افراط) از اواخر نيمه دوم دهه 90 بود.
تا اواخر دهه 60 بوسيدن عمده ترين وضعيت انتقال احساسات در سينما بود كه طبق قوانين فيلمسازي هاليوود حتي براي آن مدت زماني بين 3 تا 7 ثانيه تعيين كرده بودند چنانكه هيچ كارگرداني مجاز به افزايش زمان اين ارتباط نبود و اگر قرار بر استمرار آن بود بازيگران با قطع و وصلهاي ممتد حرمت آنرا نگه ميداشتند نمونه هاي اصيل آن برباد رفته و كازابلانكا و شكوه علفزار است. بعدها به تدريج حرمت اينگونه قوانين با روي كار آمدن كارگرداناني كه هيچ ابايي از نمايش اندامهاي زن و مرد نداشتند بشكلي شكسته شد كه قوانين مزبور در حال حاضر صرفا در حد عدم نمايش آلات تناسلي (منوط به درجه بندي فيلمها براي سنين زير بالاي 18 و بالاي 25 سال) محدود و محدودتر شد.
همانطور كه گفته شد در چنين صحنه هايي فعل جنسي صورت نمي گيرد و صرفا بازي هنپيشگان است كه چنين حسي را به بيننده منتقل ميكند اما اين گفته بدان معني نيست كه تماس ساير اعضاي بدن برقرار نمي گردد. دست زدن و بوسيدن و تماس ساير اعضاي بدن همچون دست و پا و بعضا شكم و سينه ميتواند غلياناتي در بازيگران بوجود آورد كه عمدتا گريبان خانواده آنها را بعدها خواهد گرفت .اگر امروزه مي شنويد كه دختر جان وويت- بازيگر شهير سينما- (آنجلينا جولي) و براد پيت از همسران سابق خود طلاق ميگيرند تا بعد از همبازي بودن در چند فيلم و از جمله خانم و آقاي اسميت با هم ازدواج كنند يقين بدانيد علت و علل آنرا در ارتباطهايي مي توان جستجو كرد كه در چنين صحنه هايي حادث ميشود و اگر مايكل داگلاس به همسر واقعي خود- كاترين زتا جونز- (در ارتباط خاصي چون فيلم غريزه اصلي به كارگرداني پل ورهوفن - با شارون استون) وفادار مي ماند اين نه به مفهوم نجابت جونز و نه داگلاس كه نوعي القاي اخلاق است . درست مثل اينكه يك نفر با لجن روي ديواري سفيد بنويسد: لطفا نظافت را ذعايت فرماييد.
اينگونه ارتباطها در سينماي ايران نيز از قديم الايام(و وبويژه در سينماي پيش از انقلاب) با شكلي محدوتر وجود داشته است و اگر امثال خانم ث.ب در شكلي نمادين گل سرسبد محله صفاي لات و جاهلهاي فيلمفارسي بود يقين بدانيد بعد از انقلاب هم اين ارتباطها بعضا بشكلي مخفيانه و در هتلها و مسافرخانه هاي محل اقامت بازيگران بشكلي واقعي صورت مي پذيرد. اگر مي شنويد كه خانم ن هنوز كه هنوز است ازدواج نميكند و در مصاحبه ها ازدواج را امري محدوديت زا مي نامد و اگر مي شنويد كه آقاي بازيگر ر.ك علنا در يك مصاحبه ارتباط زن و مرد متاهل و غير متاهل بازيگر را به هرشكلي پسنديده ميداند يقين بدانيد سنگ ريزه هاي خاصي در كفشهاي هر يك نهفته است.
من در اينجا به ذكر ماده 11 و 13 قانون يازدهم آيين نامه سانسور فيلم ايران(مصوب سال 1329) را در اينخصوص ذكر ميكنم:
11- صحنه هايي از فيلم كه در آن رابط نامشروع زن زنان شوهردار و يا فريب و اغفال دختران نمايش داده شود و همچنين صحنه هايي كه در آن زنان لخت(منظور از عريان بودن: نمايش پستان برهنه و يا عورت زنان) مي باشد نمايش داده شود ممنوع است . (با عرض پوزش از ذكر برخي كلمات در اين قانون كه ناچار به ذكر عين كلمات شدم)
13- نشان دادن صحنه زن و مرد در يك بستر درصورتيكه زن و مرد برهنه باشند و فقط پوشش روي تختخواب حجاب حالت آنها باشد ممنوع است(مقصود حالتي است كه آخرين حد معاشقه بدان اطلاق شود)

البته همانطور كه دوستان ميدانند قانون سي و چند ماده اي فوق از اوايل دهه 1350 از طرف برخي سينماگران لجن مال شد و شكل كاملا برعكس و مفرط آن در بعد از انقلاب بكار رفت چنانكه مرد و زن را در رختخواب با پوشش كامل خياباني(و بعضا پوشيده تر از آن) در فيلمها ديديم.
اما در هرحال چه در ايران پيش از انقلاب و چه در سينماي غير هرزه صورت دادن اعمال منافي عفت بشكل كاملا هويدا كاملا ممنوع است و كليه كارگردانان و بازيگران حرفه اي كه از اين خط قرمز عبور كنند در قوانين بين المل بايد در حضور مردم و دادگاه پاسخگو باشند. شما نميتوانيد به چهره خانم ژوليت بينوش فرانسوي (كه چندي پيش در تهران مهمان كيارستمي بود) كه از نجيب ترين خانواده هاست نگاه كنيد و بگوييد كه وي در فيلمهاي سفيد و قرمز و آبي كيشلوفسكي با بازيگر مقابل خود واقعا كاري صورت داده است چراكه به واقع نيز چنين نيست و يقين بدانيد ايشان خود بيش از ايرانيها به خانواده خود مقيدند و اگر گاهي مجبور به اجراي چنين صحنه هايي در برخي فيلمها ميشوند بعضا با اكراه آنرا به انجام مي رسانند و اينست كه استباط شما در نهايت به اين ترتيب خواهد بود كه : من فكر مي كنم آنها در چنين لحظاتي دارند ادا درمي آورند(و كاملا هم حق با شماست و چيزي جز ادا نيست)

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از rezadignity :
این موضوع رو در تاپیکی مطرح کردم ولی چون موضوه زیاد مرتبط نبود پاسخی دریافت نکرد .
موضوع اینه :

راستش من مدت درازی است که یک سوال بی پاسخ دارم ، اگر جوابمو بدین خیلی خوب میشه .

نظر شما چیست ؟

مرسی
داداش فکرت رو روی این چیزها متمرکر نکن . این حرفا مال زیر 18 ساله

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
نگاه من به این موضوع نگاهی فنی و تخصصی است نه ...

با سپاس از جناب منصور به خاطر پست خویشون .

من قبول دارم ، ولی با این وجود برایم ابهام وجود دارد که ...

نگاه کنید ، وقتی دو نفر عریان و در آغوش هم همه کنشهای مربوط به ... را بروز می دهند چگونه در حس مربوطه غرق نمی شوند و دست به کار مربوطه نمی زنند ؟
تصورش را بکنید ، هنگامی که یک بیننده تصاویر این فیلمها را می بیند چیز می شود ، چگونه است که خود بازیگران چیز نشده و جلوی دوربین کار دست هم نمی دهند ؟

من شما را به دیدن صحنه فیلم مذکور دعوت می کنم . در این صحنه هر آنچه باید انجام شود انجام شده ....

سوال : تصاویر ب ر ه ن ه واقعی است دیگر ؟ یعنی تصویر ... واقعا تصویر ... بازیگر است ؟!

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اینجور تفکر فقط در ایران رایجه. طرز تفکر اونها خیلی فرق می کنه و به این مسائل مثل ماها نگاه نمی کنن و در فیلمها هم هیچ وقت چنین چیزی به طور واقعی رخ نمی ده چون یک بازیگر حرفه ای فقط به فقط کار خودش نه چیزی که شما می گین.

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
به نقل از منصور :
پيشاپيش از دوستان عذرخواهي مي كنم چون ناچارم براي پاسخ به اين دوست عزيز از برخي اصطلاحات استفاده كنم

با سلام
از توضیحات شما متشکرم
من که متوجه کل کلام شدم
موفق و پیروز باشید
:) :) :)

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
همچین گفت عملیات رفتم تو فیلمهای اکشن و بکش بکش.
یک نکته ای هم مطرح میشه که برای بهتر شدن و واقعی تر شدن فیلم عملیات لازمه نظر شما چیه ؟

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
نه واقعی نیست

blackbird

Registered User
لایک‌ها
9
در بیشتر صحنه ها این چنینی برای نشون دادن بدن هنرپیشه ها ( فکر کنم معروفاشونو ) از یه نفر دیگه استفاده میکنند بهش هم میگن fake body من اینو تو توضیحات بیو گرافی یکی از هنر پیشه ها تو IMDB خوندم .....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا