زیره چیست؟
زیره یک ادویه بذر متعلق به خانواده Umbelliferae است. این ماده و محصولات ارزش افزوده آن در طعم دهنده های مواد غذایی و عطر استفاده می شود. زیره حاوی روغن فرار (3-4٪)، کومینالدئید، ماده اصلی فعال است که تا حدود 45-50٪ وجود دارد. محصولات این گیاه و ارزش افزوده آن به عنوان مثال، روغن این و اولئورسین یک محصول صادراتی بسیار محبوب است. پودر این گیاه جزء اصلی بسیاری از مخلوط ادویه ها و پودرهای کاری است. عمل Cuminaldehyde یک فعل و انفعال فیتوشیمیایی مهم است و فواید بسیاری برای سلامتی دارد.
دانه های زیره یا کومین، در حقیقت میوه های خشک هستند که آنها نازک، قهوه ای مایل به زرد، بیضی شکل به طول 0.25 اینچ (6 میلی متر) هستند. یک ماده اساسی در بسیاری از ادویه جات ترشی جات، سس ها و پودر های چیلی و کاری می باشند. دانه گیاه به ویژه در غذاهای آسیایی، آفریقای شمالی و آمریکای لاتین بسیار محبوب است. عطر متمایز آنها سنگین و قوی است. طعم آنها گرم است. در زمان های متمادی از دانه زیره به عنوان داروهای خانگی استفاده می شد. امروزه مصرف دارویی آنها عمدتا در دامپزشکی است. دانه ها حاوی 5/5 تا 4/5 درصد روغن ضروری هستند که ماده اصلی آن کومالدئید است. این روغن در عطر ، برای طعم دهنده انواع نوشیدنی ها و برای اهداف دارویی استفاده می شود.
گزارش شده است که نوشیدنی های مختلف و عصاره آب زیره دارای بسیاری از خواص مواد مغذی مانند مواد ضد آلرژی، آنتی اکسیدان، تجمع ضد پلاکت ها و قند خون است. این گیاه و محصولات با ارزش افزوده آن می توانند منبع بسیاری از مواد مغذی با بسیاری از فعالیتهای بیولوژیکی باشند. ترکیب این گیاه در محصولات غذایی به طور همزمان مزایای استفاده از طعم دهنده و ماده مغذی را نیز به همراه خواهد داشت.
معجزه ای در خواص زیره!
این گیاه ادویه ای است که از گیاه زیره سیاه ساخته می شود. بومی آسیا، آفریقا و اروپا است. با این حال، مردم در سراسر جهان از آن برای طعم دادن وعده های غذایی استفاده می کنند. مردم معمولاً آن را به صورت دانه های خشک شده کامل یا به عنوان پودر خریداری می کنند. این ماده در بسیاری از ترکیبات ادویه مانند پودر کاری از عناصر معمولی است. زیره در بسیاری از فرهنگ های غذایی به ویژه غذاهای مکزیکی، هندی، آفریقایی و آسیایی و علی الخصوص کشورمان ایران یک ادویه اصلی است. گذشته از این، این گیاه نیز برای چندین سال در بسیاری از نقاط جهان از جمله جنوب شرقی آسیا و ایران نقش دارویی داشته است. اخیراً علاقه مردم به زیره رو به رشد است، زیرا تحقیقات جدید حمایت از برخی از مزایای مربوط به سلامتی گیاه آغاز شده است.
مرکز فروش عمده زیره در تهران:
یکی از بزرگترین عرضه کنندگان مواد اولیه غذایی و خوراکی در تهران و همچنین مرکز خرید زیره اصل، تهران فود می باشد که زیر نظر بازرگانی شیمیایی تهران؛ به تامین مواد اولیه حوزه غذایی کارخانجات غذایی و سایر شرکت های می پردازد و فروش زیره کرمان یکی از فعالیت های ما در تهران فود می باشد. شما می توانید جهت تهیه این محصول با کیفیت و مناسب یا درخواست قیمت زیره و همچنین جهت استعلام سریع قیمت زیره اصل و خرید اینترنتی زیره می توانید به صفحه اصلی سایت مواد غذایی تهران فود وارد شوید و در قسمت استعلام قیمت، درخواست خود را ارسال نمایید، کارشناسان فروش ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت. یا می توانید قیمت فروش عمده زیره را به کمک شماره تلفن زیر دریافت نمایید.
02122559247
زیره یک ادویه بذر متعلق به خانواده Umbelliferae است. این ماده و محصولات ارزش افزوده آن در طعم دهنده های مواد غذایی و عطر استفاده می شود. زیره حاوی روغن فرار (3-4٪)، کومینالدئید، ماده اصلی فعال است که تا حدود 45-50٪ وجود دارد. محصولات این گیاه و ارزش افزوده آن به عنوان مثال، روغن این و اولئورسین یک محصول صادراتی بسیار محبوب است. پودر این گیاه جزء اصلی بسیاری از مخلوط ادویه ها و پودرهای کاری است. عمل Cuminaldehyde یک فعل و انفعال فیتوشیمیایی مهم است و فواید بسیاری برای سلامتی دارد.
دانه های زیره یا کومین، در حقیقت میوه های خشک هستند که آنها نازک، قهوه ای مایل به زرد، بیضی شکل به طول 0.25 اینچ (6 میلی متر) هستند. یک ماده اساسی در بسیاری از ادویه جات ترشی جات، سس ها و پودر های چیلی و کاری می باشند. دانه گیاه به ویژه در غذاهای آسیایی، آفریقای شمالی و آمریکای لاتین بسیار محبوب است. عطر متمایز آنها سنگین و قوی است. طعم آنها گرم است. در زمان های متمادی از دانه زیره به عنوان داروهای خانگی استفاده می شد. امروزه مصرف دارویی آنها عمدتا در دامپزشکی است. دانه ها حاوی 5/5 تا 4/5 درصد روغن ضروری هستند که ماده اصلی آن کومالدئید است. این روغن در عطر ، برای طعم دهنده انواع نوشیدنی ها و برای اهداف دارویی استفاده می شود.
گزارش شده است که نوشیدنی های مختلف و عصاره آب زیره دارای بسیاری از خواص مواد مغذی مانند مواد ضد آلرژی، آنتی اکسیدان، تجمع ضد پلاکت ها و قند خون است. این گیاه و محصولات با ارزش افزوده آن می توانند منبع بسیاری از مواد مغذی با بسیاری از فعالیتهای بیولوژیکی باشند. ترکیب این گیاه در محصولات غذایی به طور همزمان مزایای استفاده از طعم دهنده و ماده مغذی را نیز به همراه خواهد داشت.
معجزه ای در خواص زیره!
این گیاه ادویه ای است که از گیاه زیره سیاه ساخته می شود. بومی آسیا، آفریقا و اروپا است. با این حال، مردم در سراسر جهان از آن برای طعم دادن وعده های غذایی استفاده می کنند. مردم معمولاً آن را به صورت دانه های خشک شده کامل یا به عنوان پودر خریداری می کنند. این ماده در بسیاری از ترکیبات ادویه مانند پودر کاری از عناصر معمولی است. زیره در بسیاری از فرهنگ های غذایی به ویژه غذاهای مکزیکی، هندی، آفریقایی و آسیایی و علی الخصوص کشورمان ایران یک ادویه اصلی است. گذشته از این، این گیاه نیز برای چندین سال در بسیاری از نقاط جهان از جمله جنوب شرقی آسیا و ایران نقش دارویی داشته است. اخیراً علاقه مردم به زیره رو به رشد است، زیرا تحقیقات جدید حمایت از برخی از مزایای مربوط به سلامتی گیاه آغاز شده است.
مرکز فروش عمده زیره در تهران:
یکی از بزرگترین عرضه کنندگان مواد اولیه غذایی و خوراکی در تهران و همچنین مرکز خرید زیره اصل، تهران فود می باشد که زیر نظر بازرگانی شیمیایی تهران؛ به تامین مواد اولیه حوزه غذایی کارخانجات غذایی و سایر شرکت های می پردازد و فروش زیره کرمان یکی از فعالیت های ما در تهران فود می باشد. شما می توانید جهت تهیه این محصول با کیفیت و مناسب یا درخواست قیمت زیره و همچنین جهت استعلام سریع قیمت زیره اصل و خرید اینترنتی زیره می توانید به صفحه اصلی سایت مواد غذایی تهران فود وارد شوید و در قسمت استعلام قیمت، درخواست خود را ارسال نمایید، کارشناسان فروش ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت. یا می توانید قیمت فروش عمده زیره را به کمک شماره تلفن زیر دریافت نمایید.
02122559247