• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا از درآمد سایت تفریحی خود راضی هستید؟

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
با سلام دوستان همین اول کار بگم منظور من سایت با رنج بازدید متوسط هست نه سایت هایی که مستقیم تبلیغ می گیرن پس تو حوضه خودمون داریم حرف می زنیم سایت هایی که مجبورن از سیستم های پاپ و کلیکی درآمد کسب کنن.
هر روز تعداد زیادی تاپیک ایجاد میشه که فلان سیستم پرداخت داره چطوره پرداختش و الی آخر سوال من اینه واقعا ارزش داره الان با این سیستم ها و آمار متوسط داشتن چنین سایتهایی همکاری در فروش رو هم که اوضاعش رو دوستان می دونن اونایی که دارن لطفا نظرشون رو بگن که راضین یا نه فقط مجبوری سایت رو نگه داشتن ممنون

Last edited:

twitfa

Registered User
لایک‌ها
117
دروود
دوست عزیز مطمن برای بقا چیز بدی نیست درسته حق واقعی پرداخت نمیشه اما بازم بهتر از هیچی هستش
من یه سایت انگلیسی داشتم با 2000 ایپی ماهی 700 800 دلار در میاوردم اما حالا ناآگاهی از قوانین کپی رایت سایت به چوخ رفت کاری نداریم خخخ
ساایت ایرانی دارم با 6000 ایپی به زور یک میلیون پس میده
ولی به هرحال بازم بهتر از هیچیه میشه سایت رو باهاش پیش برد
دوست من یه زمانی بود یه سایت رو یه نفره میشد پیش برد ، پشتوانه خاصی نمی خواست
الان واقعا باید تیم باشی و پشتوانه زمانی و پولی داشته باشی و الا نمیتونی ادامه بدی .
اصلا نه به آمار ربط داره نه چیزی
تنها راز موفقیت تو دنیا وب دوام اوردن است
ما یه سایتی داشتیم 4 سال هیچی پول نیاورد فقط هزینه بود بعد از 4 سال سه ماهه کل نتایجمون به بار نشست ( البته بازم به دلیل نا آگاهی از قوانین کشور فی-لتر شد )

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
با سلام و احترام
من که به شدت ناراضی ام اما چه میشه کرد باید ساخت .
تا حدودی با دوستمون موافقم . اما خب کلا در کشور عزیزمون پیشرفت که وجود نداره پسرفت بسیار وجود داره .
متاسفانه هر روز به جای اینکه اتفاق جدیدی برای رشد درآمد و بالا رفتن درآمد وبسایتا وجود داشته باشه برعکس هر روز اخبار بد برای وبمسترا میاد .
البته این چند سال برای همه داره پشت سر هم اخبار بد میاد و برخلاف عده ای که نمیدونم چرا از وضع حاضر شدیدا حمایت الکی میکنند همه ناراضی اند .
هیچوقت وضع به این شدت خراب نبوده حتی تو اوج تحریم ها حالا که میگن برداشته شده ماکه چیزی ندیدیم .
در هر صورت باید صبر کرد و دید از این به بعد چه اتفاقایی در انتظارمون هست . یهو دیدید درآمد رسید به خدا میلیون یهو دیدید کلا دم هممونو دیدند و رفتیم تو زباله ها .
البته اینقدر بیکاری تو کشورمون داره بیداد میکنه که همین یک تمنی که به زور و التماس داریم درمیاریم رو باید طلا بگیریم .
البته این دلیل نمیشه که ازمون سواستفاده بشه اما چه کنیم وقتی قانونی برای برخورد با متخلفان و کلاهبرداران وجود نداره و مسئولین تنها وظیفشون در فضای مجازی رو ***** سایت ها میدونند وضع همینه .

gharibe68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
به نظرم الان تنها سایت هایی دارند پول در میارند از اینترنت که یک گروه بازاریابی برای جذب تبلیغات مستقیم دارند و می تونند تبلیغات خودشون رو با نرخ مورد علاقه خودشون واگذار کنند. متاسفانه سایت های تفریحی با وجود بازدیدهای نسبتا خوبی که بدست میارند در جذب تبلیغات ناتوانند همین مسئله هم باعث شده رو بیارن به سیستم های کسب درآمدی که در بهترین حالت 50 درصد درآمدی که از سایت شما بدست میارند رو تحت شرایط خاصی بهتون پرداخت می کنند. که همه میدونن این 50 درصد هم همیشگی نیست!

RolandE-iS-The-BesT

Registered User
لایک‌ها
143
دروود
دوست عزیز مطمن برای بقا چیز بدی نیست درسته حق واقعی پرداخت نمیشه اما بازم بهتر از هیچی هستش
من یه سایت انگلیسی داشتم با 2000 ایپی ماهی 700 800 دلار در میاوردم اما حالا ناآگاهی از قوانین کپی رایت سایت به چوخ رفت کاری نداریم خخخ
ساایت ایرانی دارم با 6000 ایپی به زور یک میلیون پس میده
ولی به هرحال بازم بهتر از هیچیه میشه سایت رو باهاش پیش برد
دوست من یه زمانی بود یه سایت رو یه نفره میشد پیش برد ، پشتوانه خاصی نمی خواست
الان واقعا باید تیم باشی و پشتوانه زمانی و پولی داشته باشی و الا نمیتونی ادامه بدی .
اصلا نه به آمار ربط داره نه چیزی
تنها راز موفقیت تو دنیا وب دوام اوردن است
ما یه سایتی داشتیم 4 سال هیچی پول نیاورد فقط هزینه بود بعد از 4 سال سه ماهه کل نتایجمون به بار نشست ( البته بازم به دلیل نا آگاهی از قوانین کشور فی-لتر شد )

کارت درسته
خخ

بالا