• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا استفاده از هاست رایگان در میزان بازدید از طرف گوگل تاثیر داره؟

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
برای یکی از سایت هام از هاست رایگان استفاده کردم

چون سایت فقط دارای یه mainpage هست و نیازی ندیدم که هاست بخرم ، آیا استفاده از هاست رایگان بازدید از طرف گوگل رو کاهش میده؟

patteerr2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
نخیر . . . به گوگل چه ربطی داره من میخوام رایگان بزنم . اگه تاثیر میذاره خب بیاد همینو خدوش بگه . . هاست هاسته دیگه .

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
نخیر . . . به گوگل چه ربطی داره من میخوام رایگان بزنم . اگه تاثیر میذاره خب بیاد همینو خدوش بگه . . هاست هاسته دیگه .

بیشتر از لحاظ ip هاست مد نظرم بود ، گفتم شاید گوگل ip هاست های رایگان رو در جای پایین تری قرار میده

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
یک سئو کار به من گفت هاست کیفیتش رو سئو اثر داره !!!! خودم خیلی تعجب کردم
من درستی حرفا نمی دونم
فقط لازم دونستم به عنوان یک نظر مطرح شده بیان کنم برات
موفق باشی عزیز

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
یک سئو کار به من گفت هاست کیفیتش رو سئو اثر داره !!!! خودم خیلی تعجب کردم
من درستی حرفا نمی دونم
فقط لازم دونستم به عنوان یک نظر مطرح شده بیان کنم برات
موفق باشی عزیز

ممنون ، بله درسته ، منم بی خیال هاست رایگان شدم ، الان که وردپرس نصب کردم سرعت بالا آوردن سایت وحشتناک پایین بود ، به شرکتی که هاست می گرفتم سفارش یه ادوان دامین دیگه دادم ، اینطوری بهتره

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
آیا استفاده از هاست رایگان بازدید از طرف گوگل رو کاهش میده؟
استفاده از هاست رایگان در رتبه بندی سایت در نتایج جستجو بی تاثیر نیست. علتش هم اینه که معمولاً (و نه لزوماً) در هاست های رایگان احتمال وجود سایت های اسپم زیاده و چون آی.پی شما با سایت های اسپم یکسانه ممکنه در رتبه بندی تاثیر داشته باشه. اما تاثیر اصلیش در زمان آپ تایم و سرعت لود سایته. اکثر هاست های رایگان معمولاً در ساعاتی از روز داون میشن (چون تعهدی ندارند و شما هزینه ای بابتش ندادید) و سرعت لود پایینی دارند.

بالا