• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا اگه رشتمو از برق الکترونیک به برق قدرت تغییر بدم سود کردم؟

Microsoft Corporation

Registered User
لایک‌ها
309

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
عزیز این روزا دیگه زیاد لیسانس ارزش نداره ! شما هم که ترم 4 هستی ! اینو تموم کن بعد ارشد رو برو قدرت ( خیلی از استاد های ما هم تو دانشگاه لیسانش الکترونیک هستن ارشد قدرت )
در مورد بازار کارم بیشتر پارتی بازیه تا اینکه چه گرایشی هستی !

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
معدلت بالا باشه خودت درس خوب خونده باشی، هیچ فرقی نمیکنه چه گرایشی داشته باشی! برای آدمی که خوب درس خونده باشه و پر باشه ! کار گیر میاد (منظورم رشته برق هست).
اگر به درس ماشینهای الکتریکی علاقه داشتی ، قدرت هم برات جذاب میشه ! لیسانس اینها با هم جندان فرقی نداره مهم خود طرف هست که از 5-4 سال وقتی که تو دانشگاه هست چطور برای بالابردن اطلاعاتش در زمینه رشته خودش استفاده کرده، از الان بشین نیازمندیهای روزنامه ها را بخون، بشین آگهی استهدام شرکتهای بزرگ ، وزارت نیرو، ... ببین حتی مال سالهای گذشته ببین چه چیزهایی از یه فارق التحصیل رشته برق (گرایشهای مختلف) در سطح مدرک کارشناسی می خوان !

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
اشتباه نکن !

به نظر من با سوادترین مهندسان ( البته اگه واقعا تلاش کنن و چیزی کم نذارن ! ) مهندسان الکترونیک هستن . چون تمامی مباحث ریاضیات و فیزیک رو به صورت کاملا پایه ای و کامل بهشون آموزش میدن .

شما اگه واقعا خوب بخونی و علاقه داشته باشی بهترین رشته رو داری . مخصوصا اگه توی یک سری مباحث مثل میکروکترلرها بتونی وارد بشی .

masood_0121

Registered User
لایک‌ها
11
فکر کنم بهتر باشه.
ولی الان هیچ رشته ای بازار کار نداری

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
فدرت بسیار تو بورس تر هست تا الکترونیک ...

خودم الکترونیک خوندم.

yasin.r

Registered User
لایک‌ها
120

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
سود میخوای یا علم؟

سود میخوای برو تو کار دلار و بزن تو کار دلالی!

ALI GAMER

Registered User
لایک‌ها
4
اگه علاقتو درست بشناسی هیچموقع ضرر نمیکنی

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
قدرت کار براش بیشتره این که معلومه
الکترونیک دخترا بازار کارش رو اشغال کردن
من خودم لیسانسم رو قدرت خوندم و فوق لیسانسم رو ... ( نمیگم چی خوندم :rolleyes: )

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
اشتباه نکن !

به نظر من با سوادترین مهندسان ( البته اگه واقعا تلاش کنن و چیزی کم نذارن ! ) مهندسان الکترونیک هستن . چون تمامی مباحث ریاضیات و فیزیک رو به صورت کاملا پایه ای و کامل بهشون آموزش میدن .

شما اگه واقعا خوب بخونی و علاقه داشته باشی بهترین رشته رو داری . مخصوصا اگه توی یک سری مباحث مثل میکروکترلرها بتونی وارد بشی .

آقای دانشمند قدرت و الکترونیک مگر چند واحد اختلاف دارن که شما این حرف رو میزنی ؟
بعدم قدرت به مراتب سخت تر از الکترونیک هست و مباحث بسیار گسترده تری داره و سواد بچه های قدرتی از الکترونیک ها معمولا بیشتره ... این رو به چشم دیدم تا دلت بخواد

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
آقای دانشمند قدرت و الکترونیک مگر چند واحد اختلاف دارن که شما این حرف رو میزنی ؟
بعدم قدرت به مراتب سخت تر از الکترونیک هست و مباحث بسیار گسترده تری داره و سواد بچه های قدرتی از الکترونیک ها معمولا بیشتره ... این رو به چشم دیدم تا دلت بخواد

عزیز اینو دیگه همه میدونن قدرت تو گرایش های برق آسون ترینه !
سخت ترین هم مخابرات و الکترونیک هستن !
---------------------------------------------------------------------
دوست عزیز منم به شما گفتم که لیسانسو همین ادامه بده ارشدو برو قدرت
باور کن الان همه دیگه دارن میرن ارشد الان ارشد مهمه

بالا