• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا ایجاد کلیپ تصویری از فیلم توسط jet audio امکان پذیر است؟

afshar62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
در حال حاضر من با kmplayer این کارو انجام میدم که امکانات زیادی داره ولی کپچر ویدیوی آن سه چهار ثانیه تاخیر دارد. میخواستم بدونم میشه این کارو با jet audio انجام داد؟ میدونم که امکان ضبط فایل صوتی یعنی record داره ولی نمیدونم میشه قسمتی از فایل تصویری رو خروجی گرفت یا نه.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
نه اینها نرم افزارهای خوبی برای اینکار نیستند .. پیشنهاد میکنم از این برنامه استفاده کنید !

SolveigMM Video Splitter

به صورت Realtime و با کیفیت بالا این کار رو انجام میده ..

آخرین نسخه همراه با کرک رو از اینجا دانلود کنید :

sendfile.su :: Детали файла

afshar62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
نه اینها نرم افزارهای خوبی برای اینکار نیستند .. پیشنهاد میکنم از این برنامه استفاده کنید !

SolveigMM Video Splitter

به صورت Realtime و با کیفیت بالا این کار رو انجام میده ..

آخرین نسخه همراه با کرک رو از اینجا دانلود کنید :

sendfile.su :: Детали файла

این برنامه ای که معرفی کردید میشه ازش به عنوان پلیر هم استفاده کرد؟ آخه من میخوام از یه برنامه ای استفاده کنم که در درجه اول راحتی های یک پلیرو داشته باشه. مثلا بشه راحت چند ثانیه عقب جلو زد یا اینکه در حین پخش فول اسکرین کرد و غیره.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
این برنامه ای که معرفی کردید میشه ازش به عنوان پلیر هم استفاده کرد؟ آخه من میخوام از یه برنامه ای استفاده کنم که در درجه اول راحتی های یک پلیرو داشته باشه. مثلا بشه راحت چند ثانیه عقب جلو زد یا اینکه در حین پخش فول اسکرین کرد و غیره.

بله دقیقا همینه .. ولی خوب برای پخش فیلم ساخته نشده برای کلیپ ساختن و تکه تکه کردن یه فیلم به صورت Realtime هست . .

بالا