• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا این تغییرات در تلگرام امکان پذیر است؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
با سلام

از دوستانی که با سورس تلگرام کار کردن درخواست راهنمایی دارم

آیا امکانش هست که در تلگرام غیر رسمی تغییراتی ایجاد کنم که کاربر به صورت اجباری عضو یک کانال یا گروه بشه و در لیست تلگرام غیر رسمی هم نمایش داده بشه اما در تلگرام رسمیش چیزی نمایش داده نشه در واقع توی لیستش نباشه؟

به بیان دیگه من می‌خوام تلگرامی منتشر کنم شامل یه سری کانال و گروه که کاربر با نصب این تلگرام به صورت خودکار عضوشون بشه ولی در تلگرام رسمیش اثری از این کانال ها و گروه ها نباشه

من چند تا تلگرام غیر رسمی در بازار رو چک کردم همگی بلا استثنا اینجوری بودن که اگر در تلگرام غیر رسمی عضو یک کانال یا گروه می‌شدیم بلافاصله در تلگرام اصلی هم میومد من می‌خوام اینجوری نباشه
امکانش هست؟
با توجه به این که من خودم برنامه نویس نیستم چقدر این کار پیچیده است و چقدر هزینه اش میشه؟

ممنون

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
@AMIN-MOGHADDAM
سلام
در حال حاضر پاتوق برنامه نویسای آندروید کجاست ؟ سه سال پیش سایت برنامه نویس و uncox سایت های فعالی بودن اما ظاهرا دیگه مثل گذشته فعال نیستن کسی به سوالا جواب نمیده :general208:

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
حالا به فرض همچین چیزی هم طراحی کردید به نظرتون کاربر وقتی با ادد اجباری تو یه سری کانال مواجه بشه چیکار میکنه؟ من اگه باشم که کلا اپ رو پاک میکنم!

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
ایده خودمو دارم اپ اسپم نخواهد بود

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
@AMIN-MOGHADDAM
سلام
در حال حاضر پاتوق برنامه نویسای آندروید کجاست ؟ سه سال پیش سایت برنامه نویس و uncox سایت های فعالی بودن اما ظاهرا دیگه مثل گذشته فعال نیستن کسی به سوالا جواب نمیده :general208:

منم واقعا نمیدونم ، شرمنده داداش منشن برام اطلاعیه نزده بود

از سعید آقا رضایی بپرس خودشون هم برنامه نویسن

@khunires

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
نه خیر همچین چیزی امکانپذیر نیست . مگر اینکه عضو کانال نباشه و تو تلگرام غیر رسمی فقط کانال رو براش نمایش بده . ( یه چیزی تو مایه های قسمت سرچ که مثلن یه کانال رو سرچ میکنی و اسمش نمایش داده میشه و عضوش نیستی و میتونی بازش کنی ببینی )

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
نه خیر همچین چیزی امکانپذیر نیست . مگر اینکه عضو کانال نباشه و تو تلگرام غیر رسمی فقط کانال رو براش نمایش بده . ( یه چیزی تو مایه های قسمت سرچ که مثلن یه کانال رو سرچ میکنی و اسمش نمایش داده میشه و عضوش نیستی و میتونی بازش کنی ببینی )
ممنون
این مساله ای که عنوان کردین هم توی ذهن بنده به عنوان آلترناتیو بود اما در مورد گروه جواب نمیده درسته ؟ گروه رو حتما باید عضو باشی تا بتونی توش فعالیت کنی؟
یک سوال دیگه هم ازتون دارم
آیا این ایده امکان پذیره ؟
با ورود به تلگرام غیر رسمی کاربر اتومات و در لحظه عضو یک سری کانال و گروه از پیش تعیین شده بشه و با کلیک روی دکمه ای خاص که مثلا در بالای تلگرام تعبیه شده به صورت آنی از همه گروه ها و کانال ها خارج بشه

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
آره به این صورت که وقتی برنامه تو رو باز کرد جوینش بدی و وقتی برنامه رو بست لفتش بدی . . . اینجوری وقتی رسمی رو باز کرد عضو نیست وقتی برنامه تو رو باز کرد دوباره مجبوری عضوه !! :general304:

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
آره به این صورت که وقتی برنامه تو رو باز کرد جوینش بدی و وقتی برنامه رو بست لفتش بدی . . . اینجوری وقتی رسمی رو باز کرد عضو نیست وقتی برنامه تو رو باز کرد دوباره مجبوری عضوه !! :general304:
ممنون
این که برنامه رو ببنده منظور چیه ؟ ( چون خودم با گذاشتن دکمه موافق نیستم و ترجیح میدم با بستن برنامه لفت داده بشه)
مثلا اگر کاربر تلگرام من رو نه از طریق منو ( تلگرام غیر رسمی گزینه خروج هم داره و ظاهرا اینجوری دیگه کلا برنامه بسته میشه و به اینترنت هم وصل نمیشه ) بلکه از طریق گوشی ببنده به طوری که فقط در cach گوشی نباشه هم جواب میده ؟
چون اگر اشتباه نکنم تلگرام رو وقتی میبندیم ظاهرا همچنان در حال کاره

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
ممنون
این که برنامه رو ببنده منظور چیه ؟ ( چون خودم با گذاشتن دکمه موافق نیستم و ترجیح میدم با بستن برنامه لفت داده بشه)
مثلا اگر کاربر تلگرام من رو نه از طریق منو ( تلگرام غیر رسمی گزینه خروج هم داره و ظاهرا اینجوری دیگه کلا برنامه بسته میشه و به اینترنت هم وصل نمیشه ) بلکه از طریق گوشی ببنده به طوری که فقط در cach گوشی نباشه هم جواب میده ؟
چون اگر اشتباه نکنم تلگرام رو وقتی میبندیم ظاهرا همچنان در حال کاره
ببنده یعنی اینکه طرف بک زد و از برنامه خارج شد از کانال هم خارج بشه ! کلا تلگرام بر بستر متفاوتیه . نمی دونم اینکار که من گفتم که چقدر شدنیه و صاحب کانال یا تبلیغ چقدر حاضر باشه این مدام جوین و لفت رو تحمل کنه و اینکه ایا امکانش هست که کاربری که مجبوری جوین شده یک درخواست ارسال کرد که ایا موافق با عضویت دائم هستی یا نه که اینجوری تو تلگرام رسمی هم نمایش بده !! .

من خودم میخواستم مطالب و فیلم و عکس تلگرام رو روی سرورهای ایرانی کش کنم و که اینجوری چون مطالب از سرورهای ایران دانلود میشد نیم بها یا رایگان محاسبه میشد و از حجم اینترنت کاربر مصرف نمیشد که هر چقد تلاش کردیم دیدیم نمیشه بخاطر پروتکل های اختصاصی و فایروال های تلگرام یه چیز غیر ممکن رو میخواستیم . شاید مال شما هم مث مال ما غیر ممکن !!

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
ممنون
این مساله ای که عنوان کردین هم توی ذهن بنده به عنوان آلترناتیو بود اما در مورد گروه جواب نمیده درسته ؟ گروه رو حتما باید عضو باشی تا بتونی توش فعالیت کنی؟
یک سوال دیگه هم ازتون دارم
آیا این ایده امکان پذیره ؟
با ورود به تلگرام غیر رسمی کاربر اتومات و در لحظه عضو یک سری کانال و گروه از پیش تعیین شده بشه و با کلیک روی دکمه ای خاص که مثلا در بالای تلگرام تعبیه شده به صورت آنی از همه گروه ها و کانال ها خارج بشه
اینو نمیدونم . ولی جسارت نباشه واقعا چیز مسخره ای میشه . بهتره بهش فکر نکنی . اگه تلگرام غیر رسمی میخوای تولید کنی به فکر امکانات بهتری باشی

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
با سلام

از دوستانی که با سورس تلگرام کار کردن درخواست راهنمایی دارم

آیا امکانش هست که در تلگرام غیر رسمی تغییراتی ایجاد کنم که کاربر به صورت اجباری عضو یک کانال یا گروه بشه و در لیست تلگرام غیر رسمی هم نمایش داده بشه اما در تلگرام رسمیش چیزی نمایش داده نشه در واقع توی لیستش نباشه؟

به بیان دیگه من می‌خوام تلگرامی منتشر کنم شامل یه سری کانال و گروه که کاربر با نصب این تلگرام به صورت خودکار عضوشون بشه ولی در تلگرام رسمیش اثری از این کانال ها و گروه ها نباشه

من چند تا تلگرام غیر رسمی در بازار رو چک کردم همگی بلا استثنا اینجوری بودن که اگر در تلگرام غیر رسمی عضو یک کانال یا گروه می‌شدیم بلافاصله در تلگرام اصلی هم میومد من می‌خوام اینجوری نباشه
امکانش هست؟
با توجه به این که من خودم برنامه نویس نیستم چقدر این کار پیچیده است و چقدر هزینه اش میشه؟

ممنون
سلام
توی پونیشا مطرح کن
یا سرچ کن و شرکتا و برنامه نویسایی که این کاره هستن، ازشون بپرس.

اینجا کسایی که این کاره نیستن فقط اظهار نظر در مورد ایده ت می کنن در حالی که نمی دونن چیه و به خودت مربوطه.
از کسی که اونکاره س بپرس.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سلام
توی پونیشا مطرح کن
یا سرچ کن و شرکتا و برنامه نویسایی که این کاره هستن، ازشون بپرس.

اینجا کسایی که این کاره نیستن فقط اظهار نظر در مورد ایده ت می کنن در حالی که نمی دونن چیه و به خودت مربوطه.
از کسی که اونکاره س بپرس.
توی پونیشا به عنوان پروژه بزنم؟ سوای پولی که باید پرداخت کنم برنامه نویس ها هم باید یه پولی بابت هر پیشنهاد بپردازن که نمی‌خوام حقشون ضایع بشه
یا چیزی به عنوان مشاوره هم داره؟
چون تا دلت بخواد سوال دارم!

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
توی پونیشا به عنوان پروژه بزنم؟ سوای پولی که باید پرداخت کنم برنامه نویس ها هم باید یه پولی بابت هر پیشنهاد بپردازن که نمی‌خوام حقشون ضایع بشه
یا چیزی به عنوان مشاوره هم داره؟
چون تا دلت بخواد سوال دارم!
درود بر تو
سرچ کن و کسایی که اینکاره هستن رو پیدا کن و تو نت یا تلفنی ازشون بپرس

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
اول یه نکته ای رو عرض کنم : برنامه نویس بودن دلیل بر این نیست که حتما باید با سورس تلگرام آشنا باشی یا Api تگرامو بشناسی و .. ممکنه یک نفر بر حسب نیازش با سورس تلگرام کار کرده باشه یا اینکه کار نکرده باشه ..
در مورد ایده شما من که میگم 99.9 درصد قابل اجراست ولی موضوع اینکه اطلاعات اون گروهها و کانال هایی که در نسخه دبوی تلگرام ساخته میشن دیگه تو سرور تلگرام ذخیره نمیشه و باید یه سرور قوی به خاطر این موضوع تهیه کنید .. همچنین اون گروهها خواص پیش فرض کانال ها و گروههای تلگرام رسمی رو نخواهند داشت و برنامه نویس باید تک تک اون قابلیت ها رو خودش به سورس برنامه اضافه کنه

مطالبی که گفتم نظر شخصی ام بود ممکنه درست نباشه (هر چند که اعتماد نود درصدی دارم ) - بهترین استراتژی برای شما هم اینکه تو همین سایت و سایت برنامه نویس قسمت سفارش پروژه تاپیک بزنی
و قیمت بخوای ایجوری اون دوستانی که قبلا با سورس تلگرام کار کردن پیداشون میشه

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
نسخه دبوی تلگرام ساخته میشن دیگه تو سرور تلگرام ذخیره نمیشه و باید یه سرور قوی به خاطر این موضوع تهیه کنید .. همچنین اون گروهها خواص پیش فرض کانال ها و گروههای تلگرام رسمی رو نخواهند داشت و برنامه نویس باید تک تک اون قابلیت ها رو خودش به سورس برنامه اضافه کنه
ممنون فکر نمیکنم این مسأله درست باشه البته بازم مشکلی نیست میشه کانال ها رو اول تو رسمی ساخت بعد وارد غیر رسمیش کرد
ادیت: الان از طریق تلگرام غیر رسمی یه کانال ساختم سریع تو تلگرام رسمی ادد شد سرورش یکیه

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
ممنون فکر نمیکنم این مسأله درست باشه البته بازم مشکلی نیست میشه کانال ها رو اول تو رسمی ساخت بعد وارد غیر رسمیش کرد
ادیت: الان از طریق تلگرام غیر رسمی یه کانال ساختم سریع تو تلگرام رسمی ادد شد سرورش یکیه

خوب معلومه که سرورش یکیه . فکر می کنم منظور منو متوجه نشدی من دارم از کانال ها و گروههای صحبت می کنم که شما میخوای تو نسخه غیر رسمی بسازی و تو نسخه رسمی دیده نشه .
پس راهی که باقی می مونه اینکه اطلاعات اون کانال و گروهها تو سرور شخصی ذخیره بشه . در غیر این صورت هر گروه یا کانالی که ساخته بشه در نسخه اصلی هم رویت میشه
فکر کنم از لحاظ نگارشی ایجوری بنویسم شیواتره : من فکر می کنم ایده شما قابل اجراست به شرطی که اطلاعات کانال ها و گروههایی که در نسخه تلگرام غیر رسمی هست در سرور شخصی ذخیره بشه

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
خوب معلومه که سرورش یکیه . فکر می کنم منظور منو متوجه نشدی من دارم از کانال ها و گروههای صحبت می کنم که شما میخوای تو نسخه غیر رسمی بسازی و تو نسخه رسمی دیده نشه .
پس راهی که باقی می مونه اینکه اطلاعات اون کانال و گروهها تو سرور شخصی ذخیره بشه . در غیر این صورت هر گروه یا کانالی که ساخته بشه در نسخه اصلی هم رویت میشه
فکر کنم از لحاظ نگارشی ایجوری بنویسم شیواتره : من فکر می کنم ایده شما قابل اجراست به شرطی که اطلاعات کانال ها و گروههایی که در نسخه تلگرام غیر رسمی هست در سرور شخصی ذخیره بشه
راستشو بخوای از همون اولم میخواستم همین کارو کنم و از سورس تلگرام به عنوان بیس کار استفاده کنم ایده اولیه به اپ جدا بود
اما بعد دیدم میشه رو سرور تلگرام پیاده کرد ایده مو تغییر دادم چون به قول خودت سرور قدرتمندی لازمه و کار سخت تر میشه
اما فکر کنم شما پست های بعد رو نخوندی چون الان تو ذهنمه که تلگرام غیر رسمی بسازم که کاربر با ورود به اپ عضو کانال ها و گروه ها بشه و با خروج از اپ هم لفت داده بشه اینجوری تلگرام رسمی هم تغییر نمیکنه ولی می‌خوام بدونم آیا مثلا کاربر که از اپ من با یه بک خارج میشه امکانش هست افت داده بشه یا نه از نظر فنی منظورمه یا نهایت اپ که تو کش گوشی نباشه رفت داده بشه

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
راستشو بخوای از همون اولم میخواستم همین کارو کنم و از سورس تلگرام به عنوان بیس کار استفاده کنم ایده اولیه به اپ جدا بود
اما بعد دیدم میشه رو سرور تلگرام پیاده کرد ایده مو تغییر دادم چون به قول خودت سرور قدرتمندی لازمه و کار سخت تر میشه
اما فکر کنم شما پست های بعد رو نخوندی چون الان تو ذهنمه که تلگرام غیر رسمی بسازم که کاربر با ورود به اپ عضو کانال ها و گروه ها بشه و با خروج از اپ هم لفت داده بشه اینجوری تلگرام رسمی هم تغییر نمیکنه ولی می‌خوام بدونم آیا مثلا کاربر که از اپ من با یه بک خارج میشه امکانش هست افت داده بشه یا نه از نظر فنی منظورمه یا نهایت اپ که تو کش گوشی نباشه رفت داده بشه

کانال ها رو نمی دونم اما گروههای تلگرامی تو جوین دادن محدودیت ندارن مثلا شما با همون تلگرام رسمی هم نمی تونی بیشتر از پنچ شش کانال در ساعت عضو بشی . یعنی تعداد گروههای که می تونی عضو بشی در بازه زمانی محدودیت داره ..

اینکه کاربر با ورود به اپ شما وارد کانال بشه و بعد خارج شدن لفت بده به نظر عملی بیاد - باید بررسی بشه چون هم ورود برنامه و هم خروج از برنامه رویداد هست و برای رویدادها میشه واکنش نوشت
ولی باید بررسی بشه که از لحاظ تکنیکال همچین قابلیتی رو تلگرام به برنامه نویس ارائه می ده یا نه . راستش چون من با سورس تلگرام کار نکردم نمی تونم جواب قطعی در این مورد بدم
این لینک هم می تونه مفید باشه . در مورد api تلگرامه ..

ضمنا سوالی که پیش میاد اینکه چرا کاربر باید نسخه ای از تلگرام رو استفاده کنه که مجبور هی لاگین و لاگ اوت کنه ؟!
چون ایجوری که شما گفتی میخوای زمان خروج از برنامه لفت دادن ها اتفاق بیفته

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
ممنون آیما جان اینجور که پیداس باید تغییرات اساسی توی ایده ام بدم یا کلا برگردم به طرح اولم که اپ جداگانه بر اساس سورس تلگرام یا سورس دیگه باشه

بالا