• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا این سبک زندگی دوست داشتی اجرا بشه؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
آیا موافق بودی که زمین بطور کل، سراسر کشور غیر قابل فروش می شد؟ یعنی فردا صبح پا می شدی مجلس تصویب کرده بود که زمین ملک دولتی حساب میشه و افراد فقط قادر هستن هزینه تاسیسات رو موقع فروش ملکی که داخلش زندگی می کنن محاسبه کنن و از خریدار بگیرن؟:cigar:
مثلا اگر متری 400تومن هزینه ساختن یه خونه شده بود با احتساب استهلاک همون رقم میتونستن بفروشن. حالا چه یانقوز آباد بود چه خیابون فرشته.
الان دارم میرم به افق.

مزایا:
خونه دار شدن کل ملت
معایب:
بی ارزش شدن زمین و ملک و سرمایه گذاری در این زمینه
امکان از بین رفتن سرمایه کسانی که تو این زمینه سرمایه گذاری کردن که برای این هم میشه راه حل داد. بطور مثال دولت مزایای ویژه بهشون بده تا سرمایه شون رو تبدیل کنن به چیز دیگه یا امکان اجاره دادن و دریافت وجه.

Last edited:

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
عزیز جنین چیزی امکانش کم و تا حدی غیر ممکنه
مثلا شاغل های رتبه بالا مثل دکترها - مهندس ها و مدیرها حاضر نیستند همسایه یک کارگر یا ... باشند و کنار اونا زندگی کنن!

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
تو بعضی کشور های اروپایی یه چیزی شبیه به این انجام میشه. لازم نیست یکجا زندگی کنن اونی که پولش رو داره میره یه قصر میخره.
کارگره دیگه نمیاد بره هم اندازه اون بخره، یه خونه کوچیک برای خودش دست و پا میکنه.

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
خو حالا مزیتش چیه؟:snitch:

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
همه چی رفته بالا چرا ملک نره ؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
خو حالا مزیتش چیه؟:snitch:
مزیتش اینه که میتونی با 200 تومن بجای لونه 45 متری یه خونه 160 متری بخری. نوسان هم نداره به اندازه الان که هر سال دوبل میشه.

Last edited:

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
با احترام به طرح خوبتون ولی در ایران غیر ممکن هست ...

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
حالا ببينم چي ميشه ولي قول نمي دم تصويب بشه :cool:
ولي جدا طرح خيلي خوبيه دست يه عده دلال و مفتخور هم قطع ميشه.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

ببین الان خونه یه کالای سرمایه گذاری شده. من و شما میخریم میذاریم کنار رشد قیمت بکنه. اونم چی رشد قیمت بکنه؟ یه مشت خاک که نه وصله به دلار نه به طلا نه چیز دیگه ای که این رشد قیمت رو بکنه فقط بخاطر اینکه چیزای دیگه رشد کردن اینم باید رشد بکنه!
به شما نوعی و بقیه بچه ها که خودشون همچین سرمایه ای دارن حق میدم انقدر خشن برخورد کنن XD ولی گفتم میشه بدون اینکه به کسی ضرری برسه این کارو کرد، به کسایی که روی زمین و ملک سرمایه گذاری کردن راه جایگزین داده بشه یا مثل کشورهای اروپایی اجازه اجاره ملک بهشون بدن.
حالا من اینا رو مطرح میکنم با مسئولین XD

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بحث بی فایده ست چون بنا به دلایل متعدد تو ایران قابل اجرا نیست. یه سری پول ها اونوقت تو جیب یه عده که باید بره نمیره.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
تو کدوم کشورها اجرا میشه ؟
این که میگی شبیه به این طرح اجرا میشه یعنی چقدر شبیه؟

به نظر من همچین طرحی توی هیچ کشوری قابل اجرا نیست شما فرض کن توی لندن دو تا خونه شبیه به هم داری با یه جور امکانات حالا یکیش مرکز شهر کنار اون ساعته :دی یکیش بیرون لندن خب اینا به نظرت نباید فرق داشته باشن ؟
یعنی امکانات و موقعیت و فرهنگ تاثیر بذاره روی ارزش زمین

اگه مزیتش فقط خونه دار کردنه که راحت میشه با وام های کم بهره و بلند مدت و بدون مدودیت و ارزون کردن زمین و ساخت شهر های جدید و ... همه مردمو خونه دار کرد

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
شوما آن مجلسی که میگیو بی من نیشان بده.

مجلس شومایی؟

والا ما در ایران یه جایی داریم که 200 و خورده ای آدم توشن و بنده نَمیدانم توش چه میکنن ولی بیشتر به نظر میاد در حال خدمت صادقانه به مقام معظم ***** هستند و کاری به مردم دیگه ندارن.

یعنی از آن روزی که من اومدم اینجا نشستما یـــــک بشر از این مجلس ندیدم کاری برای مملکت بکنه، منم با یــــک بشرشون کاری نداشتم.

یکــه

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
منظورش همون طويله ست

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
مموتی مگه قرار نبود به هر ایرانی 1000 متر زمین بده که توش ویلا بسازن پس چی شد؟ :D

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بالا