• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا این کار را با سیستم های مدیریت محتوا میشه انجام داد

fasahoo

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
من می خواستم با از اون دوستانی که با سیستمهای مدیریت محتوا کار کردند سوالی بکنم که کدام یک از اون سیستمها با کاری که من در ادامه بیان می کنم . بدردم می خوره .

من می خواهم در سایتم یک قسمت به نام راهنمای مشاغل ایجاد کنم . که به صورت زیر باشه :

صفحه ای که در اون لست اصلی مشاغل باشه
مثل :
1 ) کامپیوتر و الکترونیک - تلفن و موبایل
2) خدمات عکاسی و فیلمبرداری و چاپ

و الی آخر

که با کلیک بر روی اونها وارد آن قسمت بشه و اطلاعات مختصری از فروشگاهها را بده و بعد با کلیک روی یکی از فروشگاهها اطلاعات کامل به اون را نشون بده

حالا به نظر شما این کار با سیستم های مدیریت محتوا میشه انجام داد . اگه میشه با کدام ؟

با تشکر

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب یه اسکریپت هست به اسم PHPMyDirectory که دقیقا همین کاری که می خواهید رو انجام میده .. صد البته رایگان نیست ولی نسخه NUll اون رو می تونید به راحتی پیدا کنید.

سایت اصلی برنامه : http://www.phpmydirectory.com/

دمو : http://www.phpmydirectory.com/demo/index.php

fasahoo

Registered User
لایک‌ها
0
برنامه فارسی که شبیه این که معرفی کرد وجود ندارده

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فکر نمی کنم وجود داشته باشه ، اگر هم باشه مجانی نیست ... این اسکریپت رو خیلی راحت خودتون می تونید فارسی کنید ... من حدود 6-7 ماه پیش تقریبا نصفش رو فارسی کردم ولی چون کاربردی برام نداشت دیگه ادامه ندادم ... الان هم هرچی گشتم نتونستم تو آرشیوم پیداش کنم ... اگه تو فارسی کردنش و غیره مشکل داشتید می تونید بپرسید و مطمئن باشید دوستان راهنمایی خواهند کرد.

mamalionline

Registered User
لایک‌ها
0
با وردپرس هم میشه !!!
در ضمن فارسی هم هست
البته راست کار وردپرس این نیست ولی میتونم ازش یکچیز باسه این کارها در بیارم
اگه خواستی با ایمیلم تماس بگیر .

بالا