• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا این کار که من می خوام انجام بدم خوبه

Ali_3947

Registered User
لایک‌ها
25
این سوال یکی از دوستای نزدیک من هست که از من پرسید و من می خوام نظر کلیه کاربران رو بدونم
یکی از دوستان من یک ملک تجاری توی تهران داره که ماهانه 6 تا 7 میلیون اجاره داده و دوست من هم کارش فروش قطعات لپ تاپ هست حالا می خواد کارش رو کلا تعطیل کنه می گه دیگه خسته شدم سنش هم 34 سالشه می گه این 6 میلیون رو می گیرم دو میلیونش رو خرج کنم و هر ماه 4 میلیونش رو بزارم بانک ماهی 80 هزار تومان به درآمد من اضافه می شه مثلا ماه اول 80 هزار تومان ماه دوم چون سپردش میشه 8 میلیون سود پولش میشه 160 هزار تومان و ماه سوم چون سپردش میشه 12 میلیون سودش میشه 240 هزار تومان و همینطور ماهی 80 هزار تومان به درآمدش اضافه میشه. و میگه سپردم رسید به 80 یا 100 میلیون خونه یا زمین بخرم برای سرمایه گذاری بخوابونم.

حالا سوال دوست من اینه که این کار عاقبت خوبی داره سالی هم تقریبا 15 درصد و بیشتر به اجاره ملکش اضافه میشه.
لطفا نظرتون رو بگید می خواد کارش رو ول کنه بزنه به تفریح و برای خودش زندگی کنه و روزی دو سه ساعت تفریحی کار کنه.

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
سلام خوبید؟
ببینید مورد شما کاملا شخصی و سلیقه ای است......
یکی ممکنه هدفش فقط تفریح باشه و اصلا حوصله کار کردن نداشته باشه (ظاهرا دوست شما اینگونه اند!!) پس فکر کنم پیشنهاد خوبی براشون باشه
یکی واقعا اهله کار هست و هرچقدر هم داشته باشه باز هم به کار کردن نیاز داره ......
یکی خیلی اهله کار نیست ولی به ماهی 5 میلیون هم راضی نیست و به همین خاطر کار میکنه و ........

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
این دوستت مگه چقدر میتونه بیکار بگرده؟ سر یه سال دیگه حوصلش سر میره. اجاره رو بگیره و کنارش یه کار سبک که اعصاب خورد کنی و صبح زود بیدار شدن و روز تعطیل کار کردن نداشته باشه هم بکنه.

Trickett

Registered User
لایک‌ها
815
موارد مشابه این طرف مغازشو 7 میلیون اجاره میده میره مغازه 2-3 میلیونی میگیره هم کار داره هم عشق و حال

alinonor

Registered User
لایک‌ها
389
بیکاری بد دردیه
بهتره که با پولش یه کار سبک شروع کنه
یه دو نفر رو هم اسخدام کنه تا براش کار کنن ، خودش هم نظارت کنه

mh_nox

Registered User
لایک‌ها
151
از کار فعلیشون چقدر درامد داره ؟

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251
اگه زرنگ باشه میتونه پولشو بزنه به یه کاری و سودی بیشتر از اینا داشته باشه اما خب قطعا هرکاری سختیای خودشو داره دیگه

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
فقط میتونم بگم تنها با کار کردن انسان میتونه خوشبخت و آسوده زندگی کنه (توجه کنید بدون توجه به درامد و ماجرای پولی) بدون کار کردن نه آرامشی وجود داره نه تفریحی پایدار میشه.
البته اگه ایشون فقیر هستند این جمله ی بالا کاربرد نداره که فقیر نیستند. یا اگه سوپرمیلیاردهستند که باز جمله ی بالا کاربرد نداره که ایشون نیستند.
بهتره یه فکری برای کاری که فکر میکنن توش راحتن و دوست دارن انجام بدن، پولشون هم با چندتا مشورت میتونن به بهترین شکل به یک درامد خوبی برسونن.

اجاره گرفتن و سود از بانک گرفتن و نمیدونم پول بخوابونم زمین گرون بشه و اینا اسمش کار نیست و اصولا هیچ ارزشی نداره! یا اینکه بگم عاقبت خوشبتی توش نیست.

بالا