• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا این یک مشکل نرم افزاریست؟ یا عادیه ؟ راه حل چیست ؟

toccolite

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان پرسشی دارم
چرا وقتی برنامه ای باز می کنم بسیاری از برنامه های دیگر هم running می شوند ؟ منظورم این است وقتی مثلا برنامه ای مثل وایبر را باز می کنم و پیش از آن هیچ برنامه ی دیگری باز نشده است، وقتی وارد تنظیمات app ها می شوم ، می بینم که بسیاری برنامه ها باز هستند ( running ) در حالی که پیش از آن هیچ برنامه ای باز نبود و بسیاری از برنامه ها مثلا تانگو پس از باز کردن وایبر، در running باز می شوند و باتری را می خورند ! علت چیست ؟

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
دوستان پرسشی دارم
چرا وقتی برنامه ای باز می کنم بسیاری از برنامه های دیگر هم running می شوند ؟ منظورم این است وقتی مثلا برنامه ای مثل وایبر را باز می کنم و پیش از آن هیچ برنامه ی دیگری باز نشده است، وقتی وارد تنظیمات app ها می شوم ، می بینم که بسیاری برنامه ها باز هستند ( running ) در حالی که پیش از آن هیچ برنامه ای باز نبود و بسیاری از برنامه ها مثلا تانگو پس از باز کردن وایبر، در running باز می شوند و باتری را می خورند ! علت چیست ؟

گرامی وقتی به نت متصل بشی هر نرم افزاری که به نت مربوط باشه درگیر میشه.عادیه چیز خاصی نیست از تسک منیجر و فست ریبوت استفاده کن تا رم گوشیت پر نشه

بالا