• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا بازدید سایتها واقعی ست؟

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
گفتم اگه این بحث رو اینجا داشته باشیم برای فروشگاه داران بد نیست شاید خیلی از دوستان نمیدونن
ببینید بعضی از سایتها هستن رقم آمارگیرشون در روز یه عدد غیر قابل باور رو نشون میده! اما متاسفانه خیلی از فروشگاه دارا این بازدید رو باور میکنن. در سیستم نیوک با دستکاری که در کد انجام میدن میشه به راحتی آمار رو چند برابر نشون بده در نیوک رو نمیدونم اما در وردپرس آمارگیر خوده وردپرس که در اکثر سایتها در کنار صفحه نمایش داده میشه از قرار معلوم هیت هست حتی پیج هم نیست هیت به معنی اینکه تمام درخواستهای به سرور رو هم محاسبه میکنه یعنی اگه سایت یک سایت دانلود باشه مطمئنا بازدیدی که اون آمارگیر نشون میده خیلی بالاست چون تعداد دانلودها و تراکنشهای سرور رو هم به شما نشون میده در سایتهایی هم که از این مدل آمارگیر استفاده نمیکنن و از وبگذر و... استفاده میکنن مد شده که در سایتهای مثل پی سی رنک عضو میشن و خیلی سریع الکسای خودشون رو کاهش میدن به نظر من قبل از اینکه به من یا به هر سایت دیگه ایرانی که میخواید تبلیغ بدید ابتدا ببینید این سایتها رو چه سایتهای معتبر دیگه ای تبلیغ میکنن ببینید چند صفحه ایندکس در موتورهای جستجو دارن و سریعا به الکسا و میزان بازدید آمارگیر کنار سایت اکتفا نکنید در هر صورت منتظر نظر سایر دوستان هم هستم

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
تشخیص اینکه امار یه وب واقعی هست یا نه فکر نکنم سخت باشه

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
بله ولی باز هم دوستانی که فروشگاه دارن شاید زود اقدام به دادن تبلیغات بکنن درضمن من دیتابیس این سایتهای مثل پی سی رنک رو دارم یه سری سایتها داخل این دیتابیس ثبت شده که اصلا آدم باورش نمیشه ولی متاسفانه این سایتها میزان زیادی از بازدیدشون همین سایت مشابه پی سی رنک بوده! اما گفتم راه تشخیصش همین تعداد ایندکسها سابقه کاری و سایتهایی که معرفیش کردن و بهش لینک دادن و خیلی راه های دیگه که میشه فهمین تقلبی هست یا خیر پس زود اقدام نکنید

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
چند نمونه از سایتهای معروفشون رو میگید ؟
یا دیتابیس رو بزارید تا ما هم ببینیم
متاسفانه به دلیل اینکه دوستان از همکارای ما هستن و چندتا از اونها تبلیغات خیلی زیادی دارن با گذاشتن دیتابیس یا آوردن اسامی این سایتها برای خودم دشمن درست کردم من این مطلب رو گذاشتم تا دوستان 1-بیشتر در زمینه تبلیغ دادن دقت کنن 2-اگه نظری دارن مطرح کنن

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
وب مستر اگه حرفه ای باشه با یک نگاه به سایت طرف می تونه تشخیص بده آمارش واقعی هست یا نه...

My_Computer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
2 راه برای تشخیص آمار یه سایت وجود داره

یکی از طریق رتبه اکسا

و دومی اینکه سایت چقدر تو گوگل صفحه ایندکس و بک لینک داره

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
2 راه برای تشخیص آمار یه سایت وجود داره

یکی از طریق رتبه اکسا

و دومی اینکه سایت چقدر تو گوگل صفحه ایندکس و بک لینک داره
دوست عزیز بالا توضیح دادم که الکسا چرا قابل اعتماد نیست

My_Computer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب منم برا همین راه دوم را پیشنهاد دادم دیگه

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
وب مستر اگه حرفه ای باشه با یک نگاه به سایت طرف می تونه تشخیص بده آمارش واقعی هست یا نه...
نظر منم همینه. وبمستر حرفه ای فقط دو سه تا عامل رو واسه کار در نظر نمی گیره.
وبمستر حرفه ای ، زمانی که وبگردی هم داره می کنه ، حواسش به همه چیز هست . چون می دونه که یه زمانی به همون سایت نیاز پیدا می کنه. پس سایت رو که یه روزه دیدید نباید بهش اعتماد کنید.

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
بله دوست عزیز بنده که +8 سال هست کارم اینه میدونم چه سایتی حرفه هست چه سایتی نیست چه سایتی از چه زمانی شروع کرده و... اما این مطلب رو اینجا قرار دادم تا فروشگاه دارای عزیز که تازه شروع کردن اطلاع داشته باشن
..........
درضمن برای من یه سوال هم پیش اومده گفتم دیگه تاپیک نزنم الآن سایت تهران98 من در تمام ساعات روز زیر 70 آنلاین همزمان نداره اکثرا 100 هست ولی کلا زیر 70 نمیره آنلاین بدون موتور جستجو منظورمه بازدید +12000 در روز هست اما پیجم تقریبا 2 برابر آی پی هست اما من دیروز کنتور یه سایت رو دیدم که وبگذر بود تعداد پیج 8 برابر آی پی بود!!!! این واسه من عجیبه آخه من اکثر سایتهایی که دیدم 2 یا حداکثر 3 برابره دیگه 8 برابر ندیدم تا الان کسی میدونه دلیلش چیه؟ آیا وبگذر زیاد حساب میکنه یا دلیله دیگه ای داره؟!

بالا