• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا با برگزاری مسابقات عکاسی در این بخش موافق هستید یا خیر؟

با برگزاری مسابقات آماتوری عکاسی در این بخش موافق هستید یا خیر؟

• Total voters
    19
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
درود بی پایان خدمت دوستان عزیزم

چند ماه قبل من پیشنهادی رو توی تاپیک مسابقه ی انتخاب عکس مطرح کردم و نظر دوستان رو در مورد برگزاری مسابقه ی عکاسی جویا شدم. اون موقع عده ای موافق بودند و عده ای هم مخالف. مخالفین این موضوع نظرشون این بود که بعضی از دوستان مثل سعید عزیز حرفه ای هستن و بقیه آماتور. عده ای هم موافق بودن.

با توجه به استقبال نسبتا خوب دوستان از تاپیک "عکاسی با تلفن همراه" گفتم یک نظر سنجی بذارم برای اینکه ببینیم اگر دوستان موفق باشن این مسابقه رو بصورت دوره ای برگزار کنیم.

خوشحال می شم که توی نظر سنجی شرکت کنید و اگر نظر و پیشنهادی هم دارید حتما مطرح کنید.

سپاس

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
من موافقم ! من خیلی اینجا در مورد عکاسی پست نمیزنم ولی دوس دارم که رقابت کنم.

A R @ M

همکار بازنشسته خاطرات ، سینما و تلویزیون
کاربر فعال
لایک‌ها
5,482
منم موافقم
به نظر میاد جالب باشه ..:happy:

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
به تماشاگرا هم جایزه ای به رسم یاد بود اختصاص بدید :p

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
آری و دیگر هیچ
128fs81179.gif

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
من موافقم ! من خیلی اینجا در مورد عکاسی پست نمیزنم ولی دوس دارم که رقابت کنم.

سلام. به امید خدا اگر قرار شد این مسابقات رو برگزار کنیم ، خوشحال میشیم که شما هم در کنار ما باشید :happy:

به نظرم سعید رو توی مسابقات شرکت ندید

فکر خوبیه :دی سعید اگر شرکت کنه پستشو حذف می کنم :D

سعید و بکنین head admin مسابقات

اتفاقا من هم در نظر دارم که اگر خود سعید موافق باشه ، ازش بخوایم که روی مسابقات نظارت داشته باشه. ولی فعلا ببینیم نتیجه ی نظر سنجی چی میشه و اگر قرار شد برگزار کنیم یه سری قوانین براش بذاریم و... خیلی کار داریم حالا :دی

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
یعنی عکسهایی که میزاریم خودمون باید گرفته باشیم یا مهم نیست ؟
فرقش با اون مسابقه چی هست ؟

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
یعنی عکسهایی که میزاریم خودمون باید گرفته باشیم یا مهم نیست ؟
فرقش با اون مسابقه چی هست ؟

دقیقا فرقش همینه که عکس ها رو خودمون می گیریم.حالا یا با تلفن همراه و یا با دوربین عکاسی. این رو میشه روش بحث کرد. می تونیم با موضوعات خیلی ساده شروع کنیم.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
به نظر من یه تاپیک جدا بزنید برای انتخاب بهترین و با کیفیت ترین عکس. مخصوص عکاسان حرفه ای پی تی

یه تاپیک دیگه هم بزنید برای عموم که رقابت بر سر انتخاب خلاقانه ترین عکس باشه. کیفیت آنچنان تاثیری توی نتیجه مسابقه نداشته باشه. موضوع تصویر مهم باشه. اینجوری دیگه هر کسی با هر دوربینی میتونه تصویر مورد نظرش رو ثبت کنه و توی مسابقه شرکت کنه

kaveh_hazhir

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
609
سلام، ایده ی جالبی هست. من هم شرکت خواهم کرد.

اتفاقا من هم در نظر دارم که اگر خود سعید موافق باشه ، ازش بخوایم که روی مسابقات نظارت داشته باشه. ولی فعلا ببینیم نتیجه ی نظر سنجی چی میشه و اگر قرار شد برگزار کنیم یه سری قوانین براش بذاریم و... خیلی کار داریم حالا :دی

به نظر من، تورک اَوِنجر رو هم شرکت ندیم. دستش رو یه جایی تو همین بخش نظارت بند کنیم.:D چون عکساش خیلی حرفه ایه همه مون اوت میشیم! :دی

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
خیلی خوبه به نظرم . قبلآ یه تاپیک بود به اسمه عکاسی هدفمند که یه موضوع انتخاب می کردن و اساتید قدیمی از اون سوژه عکس می گرفتن . خوشحال می شم اون روند قدیمی دوباره احیا بشه . :happy:

به نظر من، تورک اَوِنجر رو هم شرکت ندیم. دستش رو یه جایی تو همین بخش نظارت بند کنیم.:D چون عکساش خیلی حرفه ایه همه مون اوت میشیم! :دی
چوب کاری می فرمایید استاد . من در برابر دوستان دیگه مثله آرام و حسین و ... هیچ هستم .

دستش رو یه جایی تو همین بخش نظارت بند کنیم.:D
فکرشو بکن من بشم ناظر ، لیلی بشه مدیر عامل ، آرام بشه منشی ، جواد بشه سرایدار ، رضا بشه آبدارچی و .....
03236IMMgrin.gif
( باز هم از اون شوخی های بی مورد کردم . دی )
مخلصه همه هم هستم .

A R @ M

کاربر فعال
لایک‌ها
5,482
چوب کاری می فرمایید استاد . من در برابر دوستان دیگه مثله آرام و حسین و ... هیچ هستم .
ممنون از لطفت ولی من عددی نیستم در مقابل اساتید اینجا:D

فکرشو بکن من بشم ناظر ، لیلی بشه مدیر عامل ، آرام بشه منشی ، جواد بشه سرایدار ، رضا بشه آبدارچی و .....

تو بشی ناظر اونوقت من بشم منشی؟
بیخود ..جاها عوض:D
ولی خدائیش سرایداری به جواد میاد:lol:

جواد ..:blush:

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
ممنون از لطفت ولی من عددی نیستم در مقابل اساتید اینجا:D

:

سلام بانو . Long time no see . دی . شما هم که چوب کاری می فرمایید . به قول کمال الملک : استاد تویی . دی

تو بشی ناظر اونوقت من بشم منشی؟
بیخود ..جاها عوض:D
ولی خدائیش سرایداری به جواد میاد:lol:

جواد ..:blush
:D
از ناظر که بدبخت تر نیست ! حالا به اون هم چشم طمع داری ؟ دی

من امیدوارم مارچلو هم نظرش برگرده . :( اگه دو تا عکس از فلورانس بزاره ، حتمآ اول می شه . دی

A R @ M

کاربر فعال
لایک‌ها
5,482
سلام بانو . Long time no see . دی . شما هم که چوب کاری می فرمایید . به قول کمال الملک : استاد تویی . دی
سلام بر شما ..:happy:

استاد تویی یار معین(اشاره بر یار محمد):D

از ناظر که بدبخت تر نیست ! حالا به اون هم چشم طمع داری ؟ دی

منشی ازهمه بدبخت تره
یه سری جاها من دیدم ابدارچی ندارن منشی چایی هم میاره:D
همینم مونده من چائی بدم دست تو:D

حسین هم تو مسابقه شرکت ندید
تازگی عکساشو دیدم
قشنگن ..ما تازه کارا میبازیم
خیط میشیم سرخورده میشیم میوفتیم تو جوب:D

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
به نظر من هر کسی نسبت به دوربینی که داره سنجیده بشه.همچنین مسائل فنی مثل رنگ بندی.کادر.موقیعت سوژه و ...
بعدشم دو تا آدم حرفه ای(مثل سعید و کیکاووس) امتیاز بدن.
و این که هر کاربر بتونه حدودا" 10 تا عکس رو سلکشن کنه و قرار بده(تا فقط روی یه عکس تمرکز نشه)
----------------------------------------
معین جان شرمنده میکنی ما رو با تعاریفت.فرق من و شما یه دوربین یه کم بهتر هست.من که کاره ای نیستم:)

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
به نظر من هر کسی نسبت به دوربینی که داره سنجیده بشه.همچنین مسائل فنی مثل رنگ بندی.کادر.موقیعت سوژه و ...
بعدشم دو تا آدم حرفه ای(مثل سعید و کیکاووس) امتیاز بدن.
و این که هر کاربر بتونه حدودا" 10 تا عکس رو سلکشن کنه و قرار بده(تا فقط روی یه عکس تمرکز نشه)
----------------------------------------
معین جان شرمنده میکنی ما رو با تعاریفت.فرق من و شما یه دوربین یه کم بهتر هست.من که کاره ای نیستم:)

راستش چون دیدم دوستان از تاپیک عکاسی با تلفن همراه استقبال کردن دوباره این پیشنهاد رو مطرح کردم. قصدم این نبود که مسابقات حرفه ای برگزار کنیم چون حرفه ای هامون چند نفر بیشتر نیستن و این عزیزان هم اگر بخوان تو مسابقه ای شرکت کنن، مسلما مسابقات اینجا نخواهد بود :blush:

در مورد قرار دادن 10 تا عکس هم فکر می کنم یه مقدار زیاد باشه. بخصوص اگر تعداد شرکت کننده ها زیاد بشه کار سخت میشه.

در رابطه با امتیاز دادن هم می تونیم برای رای سعید عزیز و آقای کیکاووس (اگر افتخار همراهی بدن) ضریب در نظر بگیریم.

از نظر زمان هم میشه مسابقه رو هر دو هفته یک بار و حتی ماهانه برگزار کرد تا دوستان فرصت لازم برای تهیه ی عکس رو داشته باشن.

دوستان مخالف هم لطف کنن دلیل مخالفتشون رو بگن. چون ممکنه با گفتن دلایلشون باعث بشن که اگر قرار به انجام مسابقه شد ، بهتر بتونیم مشکلات احتمالی رو برطرف کنیم.

ممنون از همه

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
اگه قرار باشه عکاسی با تلفن باشه که من آخر از همه میشم.چون با گوشیم افتضاح میشه عکس ها:D
ولی خوب زمانش رو این جوری انتخاب نکنید.ممکنه هر کدوم از ما تو یه روز 30 تا 40 تا عکس بگیریم ولی تا دو سه ماه بعد هیچ سوژه ای پیدا نشه.
اگه اجازه داشته باشیم تو هر دوره از عکسهایی که قدیم گرفتیم هم استفاده کنیم خوب میشه

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
اگه قرار باشه عکاسی با تلفن باشه که من آخر از همه میشم.چون با گوشیم افتضاح میشه عکس ها:D
ولی خوب زمانش رو این جوری انتخاب نکنید.ممکنه هر کدوم از ما تو یه روز 30 تا 40 تا عکس بگیریم ولی تا دو سه ماه بعد هیچ سوژه ای پیدا نشه.
اگه اجازه داشته باشیم تو هر دوره از عکسهایی که قدیم گرفتیم هم استفاده کنیم خوب میشه

هر کسی می تونه با هر نوع دوربینی که در دسترسش بود عکس بگیره و شرکت کنه. مهم دور هم بودنه :happy: میشه از این زاویه به این مسابقه نگاه کنیم که با دیدگاههای هم در رابطه با هر موضوعی بیشتر آشنا می شیم.

وقتی که عکس مال خودتون باشه، فکر نکنم جدید یا قدیمی بودنش مهم باشه. در مورد زمان مسابقه هم با هم توافق می کنیم. اولش آزمایشی برگزار می کنیم تا کم کم کار دستمون بیاد .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا