• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا با گسترده های تلگرامی و اینستاگرامی کار کرده اید ؟

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
سلام دوستان
میخواستم بدونم آیا تجربه استفاده از گسترده های تلگرامی و اینستاگرامی رو دارید ؟ برای جذب ممبر تلگرام قصد استفاده از گسترده تلگرامی دارم ممنون میشم تجربه خودتون رو بفرمایید. آیا بازدهی داره یا بهتره خودم تک تک با کانالای مختلف وارد مذاکره بشم.

tofanman

Registered User
لایک‌ها
155
سلام
روی شبکه اجتماعی های ایرانی هم خوب میتونی مانور بدی
قصدت فروش محصوله یا میخوای کانال بزنی که برند بشی ؟

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
سلام
روی شبکه اجتماعی های ایرانی هم خوب میتونی مانور بدی
قصدت فروش محصوله یا میخوای کانال بزنی که برند بشی ؟
مثلا کدوم شبکه های اجتماعی ؟
قصد فروش محصول ندارم. یه کانال دارم در رابطه با تحلیل بازارهای مالی. می خواستم برای اون عضو بگیرم

tofanman

Registered User
لایک‌ها
155
مثلا اپارات و میهن ویدئو
خودم توی این شبکه ها تیزر فیلم میزارم پایینشم لینک خرید
در رابطه با افزایش کاربرات هم میتونی از برنامه های افزایش فالو یا ممبر رایگان استفاده کنی
البته تولید محتوای اختصاصی و اصولی نیازمند ارشیو بندی هست که توی اینستا و تلگرام چنین چیزی وجود نداره
اینستا و تلگ فقط به درد کانال های فان خز و خبری میخوره وگرنه به جز گروه های وکلا و گرافیک و برنامه نویسی چیز به درد بخوری حداقل توی این دو ، سه سال فعالیتم ندیدم

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
متاسفانه هیچ اطمینانی به آمار تولیدی این ها نیست یعنی می بینی طرف کانالش 1 کا هم عضو واقعی نداره و 100 کا فیک پر کرده و با ربات و غیره سین میزنه

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
مثلا اپارات و میهن ویدئو
خودم توی این شبکه ها تیزر فیلم میزارم پایینشم لینک خرید
در رابطه با افزایش کاربرات هم میتونی از برنامه های افزایش فالو یا ممبر رایگان استفاده کنی
البته تولید محتوای اختصاصی و اصولی نیازمند ارشیو بندی هست که توی اینستا و تلگرام چنین چیزی وجود نداره
اینستا و تلگ فقط به درد کانال های فان خز و خبری میخوره وگرنه به جز گروه های وکلا و گرافیک و برنامه نویسی چیز به درد بخوری حداقل توی این دو ، سه سال فعالیتم ندیدم

ممنون بابت راهنمایی
من دنبال ممبر فیک و به درد نخور نیستم. من دنبال این هستم که جامعه هدفم رو جذب کنم تا برام بازدهی داشته باشه.

بالا