• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا برای استخدام شن باید تسلط کافی به طراحی و برنامه نویسی داشت؟

hamid_diablo

Registered User
لایک‌ها
113
سلام

میخواستم بدونم برای کار تو حوزه طراحی وب باید حتما تسلط کافی به تمامی مباحث داشت؟

مثلا کارفرما هر کاری رو خواست باید انجام داد .یا اینکه میشه با اطلاعاتی در حد متوسط وارد محیط کار شد و بقیه چیزها رو تجربی یاد گرفت؟

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
سلام . بستگی به کارفرما و پروزه هاش داره ، اما اگر به اکثر آگهی ها توجه کنید، می بینید بیشتر خواستار جذب افرادی هستند که حرفه ای ای ترند.

hamid_diablo

Registered User
لایک‌ها
113
آگهی ها خیلی باحالن...

10 تا تخصص رو با هم میخوان و اونوق 600 هزار حقوق میدن.طراحی و برنامه نویسی که همه چیزو بلده نیازی به شرکت رفتن ندره ...واسه خودش کار میکنه...

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
آگهی ها خیلی باحالن...

10 تا تخصص رو با هم میخوان و اونوق 600 هزار حقوق میدن.طراحی و برنامه نویسی که همه چیزو بلده نیازی به شرکت رفتن ندره ...واسه خودش کار میکنه...

منم از این روال خوشم نمیاد ، اگه گرافیگت خوب باشه باهم همکاری کنیم . کار رو دسته بندی باهم انجام می دیم . زمانی هم که مشتری نداشتیم باهم رو یه ایده کار می کنیم .
من کد نویسی دوست دارم ، اما از کارهایی مث CSS و قالب و ... خوشم نمیاد.

hamid_diablo

Registered User
لایک‌ها
113
ح.زه ها باید مشخص باشه

مثلا یکی فقط html5 , css3 فتوشاپ

یکی php
یکی مثلا جوملا و وردپرس

تو این اگهی ها همشو با هم میخوان...اینطوری 10 سال طول میکشه همشو یاد بگیریم اونم تخصص...

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
ح.زه ها باید مشخص باشه

مثلا یکی فقط html5 , css3 فتوشاپ

یکی php
یکی مثلا جوملا و وردپرس

تو این اگهی ها همشو با هم میخوان...اینطوری 10 سال طول میکشه همشو یاد بگیریم اونم تخصص...
برادر چرا غر می زنی d:
فیلد خودتو مشخص کن و برو جلو .. اگر احساس می کنی مناسب روحیات ات نیست
یه کار دیگه رو انتخاب کن . اینجوری بخوای پیش بری ده سال هم رد میشه و می بینی هیچ کاری نکردی

hamid_diablo

Registered User
لایک‌ها
113
مثلا من فقط طراحی وب رو دوست دارم...

فتوشاپ و html , css جی کوئری ...

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
به این آگهی ها خیلی توجه نکن . این آگهی ها معمولا یه نفر میخوان در حد بیل گیتس ، بعد میخوان بهش ماهی 1 تومن حقوق بدن ! اصولا کسی که آگهی میزنه یکی رو میخواهیم آشنا به PHP , CSS , jQuery , Photoshop , HTML , Wordpress , Joomla , Framework هیچی از این کار حالیش نیست ! یعنی حتی اندازه یه ارزن ! همیشه هم یه نفر گیرشون میاد که فقط همه اینها رو یه بار امتحان کرده ولی هیچی بارش نیست .

شما به عنوان یه برنامه نویس وب ، باید با همه اینها یه آشنایی اولیه داشته باشی ولی فقط توی یه بخش مثلا برنامه نویسی سمت سرور ، یا برنامه نویسی پوسته ، توی یکی از اینها باید کاملا حرفه ای بشی . شرکتی هم که درست حسابی باشه و مدیرش فهمیده باشه ، خودش دنبال یه همچین آدمی میگرده .

بالا