• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا برای این گوشی ها آپدیت اندروید 4 میاد؟

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
سلام ، کسی از بچه های اطلاع داره که آیا برای گوشی های زیر آپدیت اندروید 4 عرضه میشه یا نه؟ چون من قصد خرید گوشی اندروید 4 دارم یک مدل از سونی که اندروید 4 داره خیلی نظرم رو جلب کرده اگه این گوشی ها اندروید 4 براشون میاد ، احتمالا یک مدل از سامسونگ میخرم چون کیفیت تصویر این ها بهتره ، خواهشا اگه زمان تقریبیش رو هم میدونید لطف کنین بگین

Samsung Galaxy Ace 2 I8160

Samsung I9070 Galaxy S Advance

Samsung Galaxy W I8150

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
سلام خدمت شما دوست عزیز.ضمن عرض تبریک پیشاپیش برای همه این گوشی ها به نقل از سایت گوگل اندروید 4 معرفی میشه ولی زمان دقیق ارائه نشده.

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
سامسونگ معمولا دیر اپدیتا رو میده بیرون

اتفاقا عزیزم سامسونگ نشون داده از باقی گوشی ها زودتر نسخه های اندروید رو انتشار می ده چون الانم گالکسی نکسوس رو بورسه به همین جهتم سامسونگ داره بهره کافی رو می بره

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
دوست عزیزم منظور دوستان هم رسمی هست وگرنه غیر رسمی که از طرف خود گوگل معرفی نمیشه از طرف کوکر ها معرفی میشه که هک شده خودمونه.موفق باشید

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
سلام خدمت شما دوست عزیز.ضمن عرض تبریک پیشاپیش برای همه این گوشی ها به نقل از سایت گوگل اندروید 4 معرفی میشه ولی زمان دقیق ارائه نشده.

خیلی ممنونم

سامسونگ معمولا دیر اپدیتا رو میده بیرون
خیلی ممنونم

به صورت رسمی بله
خیلی ممنونم

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوست عزیز.تونستم این رو براتون پیدا کنم که گویا هم قوی و هم پایدار هستش
رام Andread 2.3.4 Pro RC3 برپایه آندروید 2.3.4 برای مینی پرو با ظاهر سونی اریکسون - انجمن تخصصی موبایل اول
موفق و سربلند باشید

مرسی / 2تا سوال دیگه:
1- کلا یه آموزش نصب رام که ساده توضیح داده باشه هم بده خو :دی
2- هنوز هم دیپلم کامپیوتر میدی ؟!!! :دی

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
مرسی / 2تا سوال دیگه:
1- کلا یه آموزش نصب رام که ساده توضیح داده باشه هم بده خو :دی
2- هنوز هم دیپلم کامپیوتر میدی ؟!!! :دی

1.داداش طریقه نصب زیاده برای سونی.خودتون تو گوگل یه سرچی کنید و هر کدوم رو احساس کردید آسون تره انتخاب کنید
2.بنده دیپلم کامپیوتر کجا دادم آخه!!!مدرک آموزشگاهی.چیزه دور از ذهنی نیست بخدا.فقط دیگه کلاس و.. نمی رید.همین.:blush:

ami_cold

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
5
دوستای عزیز واسه اینکه بتونین از اخبار گوشی های سامسونگ خبر دار شین، به سایت sammobile.com سر بزنین ..
توی قسمت firmware هم می تونین رام های جدید دانلود کنین

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
دوستای عزیز واسه اینکه بتونین از اخبار گوشی های سامسونگ خبر دار شین، به سایت sammobile.com سر بزنین ..
توی قسمت firmware هم می تونین رام های جدید دانلود کنین

من همیشه از همین سایت آپدیت میشم ..... ممنونم امیر جان عزیز و گرامی ;)

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
دوست عزیز فکر می کنم تا ماهه دیگه قراره براشون بیاد طبق اخباری که گرفتم
موفق و سربلند باشید

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
این گوشی هایی که لیست کردی از نظر قیمتی تو یک رده نیستند ..یعنی واقعا بین خریدشون گیر کردی؟..بعدشم به نظر من کلا w رو از لیستت خط بزن . برای advance هم هیچ جایی ذکر نشده که میاد مگر اینکه به صورت غیر رسمی بیاد. کلا سامسونگ بر خلاف سخت افزار قویی که داره اکثرا رو اپدیت نمیکنه و توجهش بیشتر روی نکسوس ها و ُ اس هاست.

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
این گوشی هایی که لیست کردی از نظر قیمتی تو یک رده نیستند ..یعنی واقعا بین خریدشون گیر کردی؟..بعدشم به نظر من کلا w رو از لیستت خط بزن . برای advance هم هیچ جایی ذکر نشده که میاد مگر اینکه به صورت غیر رسمی بیاد. کلا سامسونگ بر خلاف سخت افزار قویی که داره اکثرا رو اپدیت نمیکنه و توجهش بیشتر روی نکسوس ها و ُ اس هاست.

سلام ، w چه اشکالی داره مگه؟

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
برای سونی سولا چطور
برای سولا میاد ولی اصلا پیشنهاد نمیشه..(.بد بودن جنس بدنه به طوری که خودم دیدم یکی موقع خرید از جعبه که درش اورد پشیمون شد از خریدش ) از ایرادات این گوشیه..اصلا جنسش انگار اهنربای چربیه! .زردی صفحه هم گزارش شده بعد از مدتی استفاده.ضعف باتری تمام مدلهای جدید سونی هم ایراد بدتری که کاریش نمیشه کرد..همشون باتری 1300 امپری دارن که مسخرست.البته neo L فقط باتریش 1500 امپر هست تو جدیدا.

سلام ، w چه اشکالی داره مگه؟
من خودم میخواستم بگیرمش ولی شانس اوردم روشنش رو تو یه نمایشگاه تو علاادین دیدم و سریع پشیمون شدم..گوشی همه چیزش تقریبا خوبه جز اینکه اولا براش ایس کریم نمیاد دوما کیفیت صفحه نمایش به شدت افتضاحه جوری که تو سایت های خارجی هم به عنوان مهمترین ضعف گوشی اشاره میشه و واقعا برای یه کاربر هیچ چیز مهمتر از کیفت صفحه نمایش نیست چون مثل شیشه جلوی ماشین میمونه...شما 200 میلیونم که پول ماشینت باشه ولی شیشه جلوش ایراد داشته باشه بدردت نمیخوره! در کل کسی که کیفیت صفحه ی غول اسا وشدیدا بالای advance تو لیستشه واقعا جایی برای دبلیو نباید بزاره..

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
برای سولا میاد ولی اصلا پیشنهاد نمیشه..(.بد بودن جنس بدنه به طوری که خودم دیدم یکی موقع خرید از جعبه که درش اورد پشیمون شد از خریدش ) از ایرادات این گوشیه..اصلا جنسش انگار اهنربای چربیه! .زردی صفحه هم گزارش شده بعد از مدتی استفاده.ضعف باتری تمام مدلهای جدید سونی هم ایراد بدتری که کاریش نمیشه کرد..همشون باتری 1300 امپری دارن که مسخرست.البته neo L فقط باتریش 1500 امپر هست تو جدیدا.

من خودم میخواستم بگیرمش ولی شانس اوردم روشنش رو تو یه نمایشگاه تو علاادین دیدم و سریع پشیمون شدم..گوشی همه چیزش تقریبا خوبه جز اینکه اولا براش ایس کریم نمیاد دوما کیفیت صفحه نمایش به شدت افتضاحه جوری که تو سایت های خارجی هم به عنوان مهمترین ضعف گوشی اشاره میشه و واقعا برای یه کاربر هیچ چیز مهمتر از کیفت صفحه نمایش نیست چون مثل شیشه جلوی ماشین میمونه...شما 200 میلیونم که پول ماشینت باشه ولی شیشه جلوش ایراد داشته باشه بدردت نمیخوره! در کل کسی که کیفیت صفحه ی غول اسا وشدیدا بالای advance تو لیستشه واقعا جایی برای دبلیو نباید بزاره..

درود دوست عزیز دوست من w خرید والان خیلی راضیه

بالا