• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا برچسب زیاد از نظر گوگل مشکل دارد ؟

ERUnique

Registered User
لایک‌ها
113
با سلم خدمت دوستان
من یک سایت لوازم خانگی دارم منتها پست هایی که منتشر میکنم حدود 6 الی 7 تا کلمه کلیدی دارم + اینکه پست های لوازم خانگی تقریبا برچسبی که باید به پست ها بزنم زیاده ایا در حدود 25 برچسب برای هر پست اشکال به وجود میاره برای گوگل یا خیر ؟
یک توضیح کامل در این باره بدید ممنون میشم

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
:) با سلام و خسته نباشید

:general505: کلمات کلیدی بایستی به اندازه و مرتبط با موضوع باشد. اگر کلمات کلیدی شما در متن اصلی استفاده شود سئو بهتری خواهید داشت. اگر این کلمه کلیدی در url باشد بهتر است. اگر بصورت تگ h1 و h2 در متن باشد باز هم سئو بهتری خواهید داشت. در استفاده از کلمات کلیدی سعی کنید به کیفیت کار و نحوه استفاده از آنها توجه کنید تا تعداد کلمات. هر چند اگر عادت دارید از تعداد زیادی کلمات کلیدی نامربوط با متن استفاده کنید در دراز مدت اثر منفی دارد. البته خوب است که موضوعات مرتبط با متن و همچنین املاهای مختلف یک کلمه کلیدی را بنویسید. برای مثال اگر موضوع مطلب شما آموزش پلاگین نویسی در وردپرس است، در کلمات کلیدی بهتر است از کلماتی مثل ابزارک، افزونه، plugin، widget، ویجت، ویدجت نیز استفاده کنید.

:general105: حداكثر ده تا كلمه و مربوط به اصلي ترين كلمه هاي پست باشه چيزي كه در پست تمركز شده

ولي اكثرا رعايت نمي كنند عنوان پست و عنوان سايت و مرتب برچسب مي كنند و يا بيشتر 10 كلمه كليدي ميدن كه هر دوش كاملا اشتباه

براي پيدا كردن كلمات كليدي فارسي هم اين سايت عاليه Google Adwords

يا

webconfs.com در قسمت SEO Tools روي Keyword Density Cloud - Enter a URL to analyze آدرس يك صفحه از وب سايت تراكم كلمات مختلف را براي شما اندازه گيري و تعداد و نسبت تعداد هر كلمه به كل كلمات را براي شما به درصد مشخص كند.

:general408: شما اگر سایتهای خبری مهم و یا سایتهای بزرگ را نگاه کنید خواهید دید تعداد برچسبها بیشتر از 3-4 کلمه نیست. برچسبها دو کاربرد در سایت دارند. یکی مربوط به بوتهای جستجوگر می باشد و دیگری مربوط به بخش بندی پستهای سایت. اگر تعداد پستهای شما محدود و چند برگه و نوشته باشد ایرادی ندارد که برچسبهای زیادی بنویسید تا با استفاده از آن کاربران از طریق موتورهای جستجوگر به سایت شما لینک شوند اما اگر قرار هست که هر روز نوشته ارسال کنید و هر روز برچسبهای جدید اضافه کنید هم کاربران شما گیج می شوند هم اینکه بوتهای جستجوگر کارشان سخت و وقت گیر می شود مخصوصا سایتی که زمان ارسال خبر برای آن و سرعت ایندکس شدن در موتورهای جستجوگر مهم است. به تجربه این را دریافتم که کلمات کم اما با دقت استفاده کنید .

بالا